- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bu sözlük denen şeylerde yazan ezikleri ciddiyemi alıyorsunuz kızlar hayatlarında kız görmemiş abazan tipler bunlar okuyup okuyup dursunlar ehehe
sırf şu ekşi bilmem ne için özel izinle konu açacağım bir gün ben de
sanıyıorlar ki 30 undan sonra bir tek kadın evlenemiyor, hasbamm..
halbuki pek çok kadının tadına bakmış ama hala anne olabilecek vasıflara kendince vakıf olamamış bir kadının
hayaliyle yanıp tutuşan, sonrası için prostat korkusuyla birlikte onların da içten içe baba özlemini yaşadıklarını
bir günlük hayatlarımızdan biliyoruz,görüyoruz,duyuyoruz.
30 ve üzeri pek çok bekar kadın olduğu gibi pek çok erkek de var.bir 20 lik çıtır beni de bulur diyen beyler;
ya evin ya katın ya atın ya da garajdaki araban olmadı kariyerin için o çıtır ancak seni bulur demek istiyorum buradan.![]()
yalnız haklı oldukları yer şöyle 30undan sonra kadın için dezavantajlı dönem başlıyor çocuk sahibi olmak anlamında bir de ilgi azalıyor erkekler daha genç kızlara yöneliyorlar...
erkeklerin böyle bir kaygısı yok parayla marayla da olsa 20 yaşında bir kızla bile evlenebiliyor erkek ama 30unda bir kadın için 20 yaşındaki erkek çocuk gibi kalır bence o sebepten düşünüldüğünde haklılar ama bunu alay konusu etmek son derece saçma...
bir de o 30larındaki erkekler bulamadıklarından değil keyiflerinden bekliyorlar ben de tanıyorum çok kişi ama ne işim olur evlilikle diye geçiştiriyorlar alışıyorlar bekarlığa..
valla kızlar bizim sayımız erkeklerden fazlaymış bi 500.000 kadar bir de son dönemde yabancı kadınlarla evlenen erkeklerin sayısı çok arttı ruslarla falan evlilik çok fazla bu da yabancı erkeklerle evlenemeyen türk kızlarının uygun birini bulma şanslarının düşmesi demek bunu da dikkate almak gerek yoksa bu sözlük ezikleri gidip ruslara koşuyor demek ki bu kadar emin konuştuklarına göre :)))
Bu arada sert yazdım ama yanlıs anlasılma olmasın kızgınlıgım sana degil arkadasım,aksine haber verdigin icin tesekkür ederim kendim ve buraya yazan tüm arkadaslarım adına.Orda yazılanları okuyunca sinirlerim bozuldu.Herkesin hayatı kendine,biz burda kendi aramızda dertlesiyoruz,onlar orda bizi cekistiriyo,izinsiz kimsenin kimseye yorum yapmaya hakkı yok gercekten cok sinir oldum.Sevgili kadınlar kulübü lütfen burda yapılan paylasımları üye olmayanların görmesini engelleyin!
Ben de seninle aynı fikirdeyim canım, ekşi sözlükte kadınlar kulübünü didik didik edip konu bulmaya çalışarak buradaki kadınlarla dalga geçmek çok moda. En son zeytinyağıyla vajinusmusu yendim diyen bir arkadaşla nasıl dalga geçmişler bir görseniz.ben site yönetimini ve konu yazan arkadaşları uyarmak için konu ekşiye düştüğünde hemen buraya yazıyorum. Dertli insanların sorunlarıyla böyle alay edilmesini çok yanlış buluyorum, üye olmayanların forumu okumaması gerek.[/QUO
İnsanların dertleriyle dalga gecmeyi aklım mantıgım almıyo ya bu nasıl bi karaktersizliktir böyle Allah akıl fikir versin.Valla cok sagol haber verdiğin icin sen yazmasan,ekşi sözlüğe bakmak kimin aklına gelcek valla hiç haberimiz olmazdı
Bana gore sorun yok isteyen istedigini diyebilir. Hatta cvp yazicam ama su an vaktim yok. Daha sonra yazmayi planliyorum.
Aslında burdaki tüm kızlar örgütlenip oraya bi yazsak ordaki herkesi çökertiriz bir daha da hiç kimse değil bişey yazmak bizim siteye bakıp konuları bile takip edemez.
şu sıkıntı var direk yazar olamıyorsun ekşide