Hiç evlenmemiş ben ve çocuğu olan biri?

Eğer hersey yeni başlıyorsa hiç böyle bir ilişkiye gir e derim neresinden bakarsan bak sorun . Memlekette çöpsüz üzüm mü bitti

Nasıl 18 ya? 17 yaşında evlense 9 ayda çocuk oluyor. 18inde doğsa çocuk ancak 7 yaşında olur. 17sinde bir erkek çocuğunuda bi gebelik evlendirebilir bence. Geçmişi falso.

Önceliği çocuğu olacak ve o çocuk sizden değil. Anneyle de görüşmesi gerekecek. Bunlar sorun değilse deneyebilirsiniz.

Benden size tavsiye ilerde o çocuk da eski kadınzda size batacak ve sürekli evlendiğinize pişman olacaksınız ilerde mal davası kavga vb şeyler olacak yol yakınken uzak durun bence tecrübeyle konuşuyorum..eşiniz çocuğuna sürekli para vercek haklı olarak onlar vs hepsi batacak yaşınız genç denginiz birinni bulun

23 yaş böyle bir karar almak için çok erken. Çok riskli bir karar olur bu. Adam geçmişte başarısız bir evlilik yaşamış, üstelik kocaman da çocuğu var. Belki gelecekte bu çocuk sizin hayatınızda olacak, böyle bir sorumluluğu almaya razı mısınız ? Daha yaşınız çok genç, elbet size daha uygun, daha kolay anlaşabileceğiniz insanlar da çıkar karşınıza. Evet etkilenmek çok önemli, aşık olmak, sevmek çok güzel duygular. Ama çoğu maalesef geçici, o sevgiyi devam ettirebilmek için çaba lazım, siz emin misiniz bunu sürdürebileceğinize ? Sevgi, aşk sıradanlaşınca öncesinde göze gözükmeyen şeyler gözükür, rahatsız eder, üzer sizi. Hayatınızın en önemli kararı bu, iyi düşünün.

Yaşın daha 23.
Daha hoşlanıyorum diyorsun.
Evlilik muhabbetinin e’si geçmemiştir sanırım.
Neden bu kadar uzun vadeli hesaplar yapıyorsun ki?
Yaşa gitsin.

Bu Arada okuyorsan önce okulunu bitir, çalışmıyorsan iş bul çalış, evlilik için erken, senin için demiyorum ama işi gücü olmadan genç yaşta seviyoom ölüyoomm diye evlenip elinde çocuğu ile baba evine dönen ben şimdi ne yapacağım diyenlere acayip tilt oluyorum hiç de sempati empati kuramıyorum Valla. Canım önce bir kendi hayatını kurtar düzenini kur elin para görsün ailene bir yararın olsun kenarıya da para ayır. 23 yaş çok erken!!!

Fazla değil 3 sene sonra pişmanlık seni bitirmeden şimdi sen bu işi bitirmelisin bana göre..
Evlilik nedir bilmiyorsun,evlenince suan ay evlenip ayrılmış diye yüzeysel düşündüğün şeyler senin kendini yiyip bitirmene sebep olabilir,görüyoruz burda..
Hayat sadece hoşlantıdan,sevgiden ibaret değil malesef..
Bir çocuktan sorumlu olması,maddi-manevi iki tarafa da yetebilmesi,gerektiğinde eski eşi ile bir ortamda bulunması gerekliliği herseyi iyi değerlendirmen gerekir,olur da sen bunları ve fazlasını kaldırabilecek güçte isen karar senin tabi ki..

Onun önceligi her zaman cocugu olacak. cocukla anlasamayacaksin. o seni sen onu kiskanacaksiniz. arada kalan adamda kizini sececek tabiki. bunlara olur dersen devam et yapamazsan ki bence yapamazsin. hemen bi u dönüsü yap.

Henüz anılar birikmemişken yaşanmışlıklar olmadan kaç.
Baştaki büyü gider geriye eski eş, eski eşin ailesi psikolojisi karışık bi eş ve sizi asla kabullenmeyecek bir kız cocuğu kalır.Ilklerinizi bu yüzden heba etmeyin.o adam herşeyi yasamis doymuş biri.

Arkana bile bakmadan kac canim dertsiz basina dert mi ariyorsun? Burada yazilanlar vardi konu sahibi her haftasonunu esinin cocuguyla gecirmek zorunda kaliyordu ya da evde kalsa bile cocuk garipti ve bir sey diyemiyordu hem 18 yasinda baba olmus belli ki duzenli bir hayati olmayan biri.

Ergenlikte yapılmış birşey sonuçta ve düşündüğünüz gibi aykırı biri hiç değil. Dinine bağımlı üstelik. Geçmişinde yaptıkları konusunda yarı pişman yarı değil çünkü kızına tamamen kol kanat germiş

dinine bağlı deme
insanlığını merhametliliğini takip et
bir erkek evlendiğinde askere gittiğin 30 yaşında mutasyona uğruyor bence
ayrıca kızı annesinin dolduruşuna gelip sana laf etse senin canına okur adam
küçük çocuklar doldurşa gelmeye çok müsait birde kendi kızın olsa evde yardımcı olmasını istersin kimse de birşey demez hatta ne güzel kızı yardım ediyor denilir
ama üvey sözü yüzünden sen yardım etsen suçlu olursun biri görse yazık üvey kızına ev işi yaptırıyor olur
sırf o üvey kelimesi yüzünden bu yüzden yaşınız genç bakmayın o adama derim

kuran okuduğu eşi tarafından güvenilen O kayseri de ki üvey anne cadısını unutma Kuran okuyor diye kimseye inanmamıştı adam
etrafımda 5 vakit namaz kıldığı halde kadının canına okuyan ço00k var o yüzden erkeklerle ilgili örneklere girmeyeceğim iğrançleşmemek için
ama lütfen dışarıdan din değerlendirmesi yapmayın

7 yaşında bir kız çocuğu babasının eşiyle genelde rekabete girer..

Pek ümitli değilim ben bu birliktelikten. Ama kafamda netleşsin dersen bir gün kızıyla da tanış nasıl bir karakteri var zor bir çocuk mu kendin gör..

dinine bağlı deme
insanlığını merhametliliğini takip et
bir erkek evlendiğinde askere gittiğin 30 yaşında mutasyona uğruyor bence
ayrıca kızı annesinin dolduruşuna gelip sana laf etse senin canına okur adam
küçük çocuklar doldurşa gelmeye çok müsait birde kendi kızın olsa evde yardımcı olmasını istersin kimse de birşey demez hatta ne güzel kızı yardım ediyor denilir
ama üvey sözü yüzünden sen yardım etsen suçlu olursun biri görse yazık üvey kızına ev işi yaptırıyor olur
sırf o üvey kelimesi yüzünden bu yüzden yaşınız genç bakmayın o adama derim

kuran okuduğu eşi tarafından güvenilen O kayseri de ki üvey anne cadısını unutma Kuran okuyor diye kimseye inanmamıştı adam
etrafımda 5 vakit namaz kıldığı halde kadının canına okuyan ço00k var o yüzden erkeklerle ilgili örneklere girmeyeceğim iğrançleşmemek için
ama lütfen dışarıdan din değerlendirmesi yapmayın
Yaa bu din hassasiyeti neden her konuya bağlıyorlar ben anlamıyorum gerçekten. Çok güzel anlatmışsınız tesekkurler,
Sevgi konu sahibi;
- Dinine bağımlı degil bagli olur,
- Anlı secdeye giden herkes dini hassasiyeti olan insanlar, dört dörtlük müslümanlar değildir. Kimi gerçekten inanarak yaşar, kimi vicdanını rahatlatır, kimi sadece reklam yapar.
- Günümüzde dini inanç iyi insan ölçütü için yeterli bir kriter degildir

Ergenlikte yapılmış birşey sonuçta ve düşündüğünüz gibi aykırı biri hiç değil. Dinine bağımlı üstelik. Geçmişinde yaptıkları konusunda yarı pişman yarı değil çünkü kızına tamamen kol kanat germiş
hepimiz ergenlik çağı yaşadık. ama evlenip çocuk yapmadık yani. Adamın vizyonu belli. Ben olsam çocuğu olan bir adamla evlenmek istemezdim. Bir kere o çocuğu kabullenemezdim. Siz kabul edecek o çocuğu da kendi çocuğunuz gibi sevecek misiniz? Zor bence, elin çocuğu neden sevilsin ki..? kedi yavrusu mu bu?

Back
X