Hiç evlenmemiş ben ve çocuğu olan biri?

Ben cocuklu biriyle evliyim ve acikcasi tavsiye etmiyorum. Evlilik yurutmek bile basli basina bir mesele olabiliyorken cocuk konusuyla ugrasmaya gerek yok.
Cocuklari seviyor olmak yeterli degil. Esinizi seviyor olmak yeterli degil. Cok buyuk ihtimalle sorun cikar

Bir arkadaşım birebir aynı olayı yaşadı ailesini arkasına alarak adama kaçtı bir çocuğu var şimdi eşinin ilk evliliğinden olan kızı yüzünden sürekli kavga ediyor eski karısı kızını her fırsatta babasına gönderiyor kızını kullanarak aralarını bozmaya çalışıyor arkadaşım gelmesini istemeyince adam o benim kızım diye korumaya kalkıyor biliyordun diyor
arkadaşımın dediği şey
''şimdiki aklım olsa asla böyle bişeye kalkışmazdım ''

Bi konu vardi burda o geldi aklima adam hep ilk esinden olan cocuguyla ilgilenip simdiki esini bosluyod sanirim hatta cocuk yuzunden surekli evde kavgalari oluyodu :/ offf uzaklas bnce

Evin gelirinden verilen nafaka, arada çıkan ekstralar, eski eş ile gidilen müsamereler,mezuniyetler... Çocuğun sizde kalması, tatile gelmesi...
Kendine fedakarlık anlamında güvenmeyen çocuklu erkeklerden uzak dursun,sonucu hep baba ve çocuğun haftada iki saat görüşmesi oluyor.

Evin gelirinden verilen nafaka, arada çıkan ekstralar, eski eş ile gidilen müsamereler,mezuniyetler... Çocuğun sizde kalması, tatile gelmesi...
Kendine fedakarlık anlamında güvenmeyen çocuklu erkeklerden uzak dursun,sonucu hep baba ve çocuğun haftada iki saat görüşmesi oluyor.

Son düzenleme:
18inde evlenip cocuk yapan adamdan fersah fersah kacarim. Asla evlenmem mumkun olmaz.

ya daha kendisi çocukken çocuk yapmış baya gençliğini yaşıyamamış. bence gidişine bırak içinde kalmasın daha yeni tanışmışsın belki de gözüde büyüttüğünü farkedersin.

Back
X