• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç evli birine aşık oldunuz mu?

olmadım
olmak istemem (büyük konuşmak gibi olmasın)
olmasın da kimse
sonuçta o kişi başkasıyla beraber
evliyi bırak
sevgilisi olan birine bile bakmayı tercih eden biri olmadım hiç
yine de A llah kimseyi saptırmasın yolundan

ana babasının yaptığı kötülüğü çocukları ödüyor gibi geldi bir an...

bence herkes için bir sınav olmuş bu.

kadın erkek kalmışlar sınavdan zaten.
ama akrabaları olarak bizler, yani bizim büyükler de sırt çevirmeliydi bu çifte, yapmamışlar. Bence onlar da sınavdan kalmış.

şimdi biz de çeviremiyoruz elbette, üzerinden 30-40 yıl geçmiş.

seifnkeamn seifnkeamn demem o ki, siz mutlu olur musunuz bilemem ama, çevrenizde bundan böyle ya sizi görünce midesi bulanan akrabalar olacak bir şekilde size sırt çevirmeyen,ya da sizin gibi karaktersiz kişiler.

aşkınızı yaşamak istiyorsanız bedeli budur.

büyük konuşmamak lazım ama aklı başında bir kadının evli erkeklere karşı alıcılarının otomatik yani psikolojik olarak kapalı olması lazım. Yani insan nasıl kardeşine aşık olamayacağını bilir, bu iğrenç gelirse bence bu da aynı. Beyinsel olarak yanlış bulursan yüksek oranda zaten böyle bir ihtimal olmaz.

can yücelin çok güzel dızeleri bulamadım,bulsamda yazsam,o çok değişik bakmış bu olaya,özeti şu dıyorki,adam gıder aşık olur,kadın bırakmaz,gurursuz,birde adam mecbur döner,ama o gurusuz kadın 3. doğrurur bu olaydan sonra,olan aşka olur dıyor

Evlensem ve eşim baskasına aşık olsa ben söyleyip gitmwsini isterdim.yok emek verdim saçımı süpürge ettim vs demem.demedim de zaten.boşandım ben eşim baskasıyla evlendi.kandırmasaydı beni dürüstçe gitseydi tesekkür eder ayrılırdım.kimse için kendinden vazgeçmemeli herkes bigün gidebilir.evlenince kalbini aldırmıyo insanlar

Ha ama bile bile bi adamın aklını çelmek,ony eşinden ayırmaya çalışmak vicdansızlık...

Kızlar hiç evli birine aşık oldunuz mu ya da evli biri size aşık oldu mu? Bir de anlatabiliyorsaniz sonu nasıl bitti:KK43:

Ben evli birinden hoşlanıyorum .. Kendisini bekar sanıyordum başta sonra bir arkadaştan öğrendim evli imiş.. Kendisi ondan hoşlandığımı hiç bilmedi bilmeyecekte ama bazen rüyalarımda görüyorum sarıldığımı falan.. Benim ki uzaktan platonik belki de hayranlık ama o kadına ,o masum insana haksızlık yapmam bu yüzden platonik bile olsa iletişimi kestim ...Yıl oldu görmedim nerdeyse :)

Back
X