- Konu Sahibi seifnkeamn
-
malesef degil isabet. ucuz atlatmissinOldu bana sonra ben de ona asik oldugumu farkettim evli diye duygularimi hep bastirdigimi.. Evet beraber cok zaman gecirdik birbirimize cok deger verdik. Ama pisman olacagimiz utanacagimiz bir sey yapmadik yasamadik. Cok masumdu her sey. Karisini aldatmadi(en azindan fiziksel klarak) ben de musade etmezdim zaten. Zaten farkli ulkelerde yasiyorduk farkli dilleri konusuyirduk olmayacagi belliydi. 3 ayin ardindan ben ulkeme dondum.. Buyuk yikim oldu hergun konustuk ettik ama zamanla geciyor. Gecmesini istemesen bile geciyor.. Ama bana hayatimin en guzel zamanlarini yasatti. Ne istedigsem yapti suprizler, tatiller... Yanlis biliyorsun ama hayatinin en mutlu ani oldugunu bildigin icin vazgecemiyorsun. ama benim durum farkliydi dedigim gibi 3 aylik oradaydim. Belki bir daha da hayatimiz boyunca gorusemeyecegiz bunu da biliyorduk cunku dunyanin diger ucunda malesef.
aslinda karisinada üzülüyorum insanlarin icinde karisi ve evliligi hakkinda kotu konusursa sert bir dille onu uyariyorum. ancak bir taraftanda dusunuyorum. ben baskasina asik oldugunu bile bile evlenmezdim.Oo senin durum baya kötüymüş
Haklisiniz..malesef degil isabet. ucuz atlatmissin
olmadım olmamda yuva yıkanında yuvası olmaz olandanda nefret ederim ve şiddetle kınarımKızlar hiç evli birine aşık oldunuz mu ya da evli biri size aşık oldu mu? Bir de anlatabiliyorsaniz sonu nasıl bitti
Buraya sorup buradan hicazetmi alacaksın... yanlışına eş arayan tiplerdende nefret ediyorum belki bir iki olumlu yorum gelirde vicdanım rahatlar zihniyetiyle konu açan akıl yoksunu arkadaş sen burada vicdanına ses arayacağına git aynaya bak b... yeme adammı kalmadı...
Kıyamamaltıncı sınıftayken türkçe öğretmenime aşık olmuştum. çok büyük aşk acısı çekmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?