onun gördüğü fark varsa onlar da neler bilmiyorum sormadım ama ben bugün bi sorayım merak ettim siz yazıncaSizin farkınız neymiş?
olmasın arızası falan öyle deme ya :)Düşünmem vardır ni arızası
nedenini bilmiyorum.görücü gittiği kızlar olmuş beğendiği kızlar olmuş ama flört evresi olmamış. olmadığı da belli oluyor :) tipi güzel kalbi güzel işi güzel konuşması kültürü de güzel görünüyor bilemedim ki.muhafazakar gibi belki ondandır. istedim nasip olmadı diyor.çok yoğun çalışıyor işe mi adamış kendini netmiş bilmem.
36 yıl kimseyle flört etmemek çok absürdonun gördüğü fark varsa onlar da neler bilmiyorum sormadım ama ben bugün bi sorayım merak ettim siz yazınca
yalan olduğunu sanmıyorum.erkekler ilişki yaşamışlarsa bunu gerine gerine anlatıyorlar genelde.daha önce görüştüklerim sormadan havaya giriyorlardı anlatıyorlardı.Bana da yalan söylüyormuş gibi geldi ya da doğruysa da vardır bir arızası.
Flört dönemini uzun tut acele etme evlilik içinbu muhitte benim meslek camiamdan birçok kişiyle sohbeti var. çevresi var.asosyal gibi gelmedi. yine de olabilir bilemedim ki
daha öncekilere aşık olmamıştır bana olmuştur belki kim bilir. farkımız aşktır belki de36 yıl kimseyle flört etmemek çok absürd
Yani sizde öyle bir cevher var ki bu mertebeye erişmişsiniz (!)
benim çevremde de var benzer insanlar...ama ileride bir problem olur mu acaba bunu düşünüyorum evlilikte yani.Belki içe kapanık birisidir çekingendır kızlar konusunda . Çok yakınımda böyle birisi var mesela .
Sen biraz tanımaya çalış biraz görüş gözün açık olsun ama halinden tavrından belli ediyor erkekler karakterlerini emin ol anlarsın .
Normalde ben de bi arızası vardır diye düşünürüm ama yakın çevremde olunca olabilir diyorum yani .
Mesela ilişkilerinde istikrar sağlayamayan erkekler daha korkutucu gelir bana bu tiplerdense.
Yıldırım aşkı diyorsunuz yanidaha öncekilere aşık olmamıştır bana olmuştur belki kim bilir. farkımız aşktır belki de
benim çevremde de var benzer insanlar...ama ileride bir problem olur mu acaba bunu düşünüyorum evlilikte yani.
ilişkiler konusunda o kadar tecrübem var ki ben yollardan çok geçtim kolay kolay tav olacağımı sanmıyorum aşık olduğunu da sanmıyorum zaten. espriydi sadece. ama beni beğendiğini hoşlandığını biliyorum.teşekkür ederim temkinli hareket edeceğim.Yıldırım aşkı diyorsunuz yaniAdam bunu söylerse tav olacak gibi bir haliniz var. Temkinli yaklaşın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?