nedenini bilmiyorum.görücü gittiği kızlar olmuş beğendiği kızlar olmuş ama flört evresi olmamış. olmadığı da belli oluyor :) tipi güzel kalbi güzel işi güzel konuşması kültürü de güzel görünüyor bilemedim ki.muhafazakar gibi belki ondandır. istedim nasip olmadı diyor.çok yoğun çalışıyor işe mi adamış kendini netmiş bilmem.neden olmamış?
istemişte mi olmamış?
Sevgilisi, ilişkisi olmamasini anlarim ama flört de mi olmamış hiç?36 yaşında ama daha önce hiç flörtü olmamış bir erkek... konuşması hali tavrı tipi gayet düzgün bir erkek...beğendiği kızlar olmuş ama tanışıp da çıktığı kız olmamış ve bir ilişki nasıl yönetilir hiçbir deneyimi olmayan erkek... bu konuda son derece acemi bir erkek... ne düşünürsünüz hanımlar?
bugün öğrendim tanışmış ama flört olmamış. görüştüğü ilk kız benmişim.Sevgilisi, ilişkisi olmamasini anlarim ama flört de mi olmamış hiç?
Ben kaçarım.36 yaşında ama daha önce hiç flörtü olmamış bir erkek... konuşması hali tavrı tipi gayet düzgün bir erkek...beğendiği kızlar olmuş ama tanışıp da çıktığı kız olmamış ve bir ilişki nasıl yönetilir hiçbir deneyimi olmayan erkek... bu konuda son derece acemi bir erkek... ne düşünürsünüz hanımlar?
dini hassasiyet olabilir aklıma bu geliyor.başka bir sebep düşünmek istemiyorum belki deHani dini hassasiyeti vardir, kadinlara karsi mesafelidir, sadece evlilik niyeti vardir ve öneriler aklina yatmamistir, bugune kadar da sevgilisi olmamıştır , bunu anlarim ama oyle biri degilse bana değişik geldi.. Bi flört, bi girişim (tanışma, muhabbet vs) olmamasi tuhaf.. Ustelik 36 yasinda bi erkek..
Sizin farkınız neymiş?bugün öğrendim tanışmış ama flört olmamış. görüştüğü ilk kız benmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?