Hic gec kaldiniz mi?

TiAmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2009
828
1
116
Hollanda
Gecmiste size asik olan birine, yillar sonra ilgi duydunuz mu??
Tabiki gecen zaman icinde karsi tarafin sevgisi bitti ilk baslarda hayir dediginiz icin.
Bu durum basiniza geldiyse ne yaptiniz?
fisfisfis

bana aşık oldumu bilmiyorum ama şimdi eskiyi düşündükçe sanki onda bişeyler varmış ama ben anlamamışım.şimdi ben Ona aşığım ve hiç bişeyden haberi yoksenağlama.aşık olmakta çok geç kaldığımı düşünüyorumsenağlama

evet canim..
lisede iken 2 sene pesimde kosan arkadasima tam benden vazgectiginde ondan hoslandigimi soyledim. ustelik cidden hoslaniyordum da.
olmaz artik dedi seni cok iyi taniyorum aslinda olmayacagini sen de biliyorsun dedi.. goze alamadi acikcasi..
iyi iki arkadas olarak kaldik..
nisanlandi bu sene ve cok mutlu..
onun adina ben de mutluyum.

gelmedi başıma ve inşallah gelmez de...inanıp şans verdiklerim için bile bazen pişmanlık duyabiliyorken bir de şans vermediklerim için duymam umarım...Zor bi durum ama görmemeye çalışın bence.

Geçmişde bana aşık olan birine geçmişde karşılık vermediğime göre gelecektede yeri yoktur hayatımda ve ben ona aşık olamam çünkü geçmişde kalır,mirmirmirmir

ya geç değil de ben sabırsızım sanırım

Son düzenleme:
belirsizlik cok kotu bir durum..

Bende 6 yil sonra eskiden bana asik olan kisiden hoslandim, (hoslaniyorum). 2-3 sene pesimde dolasti, ama hic baski yapmadi bir karar vermem icin. yanimda olmayi seviyordu sanirim. Ailecek gorusuyorduk zaten ailesiyle, ve hala da gorusuyoruz. gecen zaman icinde onunda baskasindan hoslandigi oldu, ve benim de baskasiyla cikmisligim oldu. Cok iyi arkadas oldugumuz icin herseyimizi paylasiriz.
Ama simdi biraz durumlar degisti, ve ben ondan cok hoslanir oldum. 2 gun once karsilastigimda kalbim yerinden firlayacakti sanki. Simdi benim tek merak ettigim, eskiden bana asik olan biri, tekrar beni sevebilirmi??

ilk başta olmadı ise sonradan niye olsun ki :dilcikar:

boşluk bi anına gelmiştir

Hayirlisi olsun canim ya. etrafimda cok goruyorum iyi arkadas olup sonra evlenenleri.

ilk başta olmadı ise sonradan niye olsun ki :dilcikar:

boşluk bi anına gelmiştir

Benim durumumda mesela cocukluk aski gibi biseydi kucuktuk daha. Ama 3 sene surmustu ilgisi. Ben o yaslarda daha oyle seyleri dusunmuyordum bile.
Zaten elimizde olmayan bisey ..

böyle bişey olsu sanırım sana tiamocum:)hadi paylaş bizle:jeyyar:

o sevginin üstünden çok sular akmış

eğer gerçekten seni sevseydi başkasına bakamazdı sengözlerimebaksanab

bi kalpte iki sevgi nasıl barınsın :1ninca:

Benim durumumda mesela cocukluk aski gibi biseydi kucuktuk daha. Ama 3 sene surmustu ilgisi. Ben o yaslarda daha oyle seyleri dusunmuyordum bile.
Zaten elimizde olmayan bisey ..

sende diyorsun bak "çocukluk" dye

çocuklukta olan birşeyi şimdiye kadar kim sürdürebilir ki:1ninca:

çocukluk gelmiş gitmiş şimdi gençlik

o zaman herşey farklı idi imdi herşey farklı

o yolun üstünden çokkk sular akmıştır buyrunnnnnnnnn

yoluna devam et eskiyi karıştırma boşunaaCADIARZU

hiç başıma gelmedi ama birbirinizi iyi tanıyorsuunz anladığım kadarıyla, o da hala bir şeyler hissediyorsa neden olmasın opuyorumnanaktan

Canim zaten bende diyorum seneler gecti ondaki sevgi bitti diye. Ama benim tek merakim acaba tekrar sevebilirmi? Cunki cok iyi anlasiyoruz gercekten.

hiç başıma gelmedi ama birbirinizi iyi tanıyorsuunz anladığım kadarıyla, o da hala bir şeyler hissediyorsa neden olmasın opuyorumnanaktan

Evet kucuklugumden beri kendisini ve ailesini taniyorum. Surekli gorustugumuz insanlar. Suan bana bisey hissetmiyor, ama eskiden asikti bana.

Ayni iste baski yapmadi sen ne istersen o olalim dedi hep. Arkadasim ol dedim ben de.. Bunu dedigimde ise ne kadar uzuldugunu hep gordum. Ama o zamanlar elimden baskasi gelmiyordu. Anlattim tek tek sebeplerimi. Yanimda durdukca daha iyi gordu zaten kendisi de. Bu sefer kendisi korktu benden. Olmazmis haklisin dedi. Bu sure zarfinda baskalari ile cikti.. Ayrildi uzuldu geldi yanima cok isyan etti.. Ama iste bisi hissetmiyordum hic. SOnra son sene hoslandigimi dusundum. Arkadastan daha fazlasi olabilecegini. Belki intikam duygusuyla da yapms olabilir bilemiyorum ama olmaz dedi. Yeniden Iyi birer arkadas olduk onun icin hep guzellikler diledim. Mutlu olsun hep..
Gelelim senin soruna; bence cok zor bir ihtimal... Yani bence ask bi ates gibi.. yandigi zaman ise yariyor.. sonmusse kullenmisse alevlenmesi yeniden cok zor bir ihtimal..
Uzun yillar pesinden dolanmissa bilemiyorum bence cok kaptirma kendini derim..

haklisin canim.. bende kaptirmamak icin kendimi once sizlerin fikrini ogrenmek istedim. Arkadaslarima bu konuyu acamiyorum, acmak istemiyorum. Cunki henuz cok yeni. kendimi kaptirmadan uzaklasicam.

benden hoşlanıpta kararsz kaldıgım oldu evet...kabul etsem mi etmesem mi diye...
göze alamadım o zmnlarda sevgili olmayı ama keşke keşke diye dert yanmadım...

belki de size ilgi göstermeyi bıraktığı için sizde şimdi onunla ilgileniyosunzdur yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…