Hic gec kaldiniz mi?

lise yıllarında beni sevdiğini söyleyen ve yıllarca benden bıkmayan, benim de hep olmaz dediğim arkadaşım şimdi bir başkasıyla beraber. Onları yanyana görünce içim kötü oldu ama yine de şimdi gelse sorsa yine de olmaz derim. Neden kıskandım bilmiyorum

Yo hayir oyle degil. Zaten 6 sene gecti uzerinden. Ilgi ile alakasi yok.

ayni durumu bende yasadim. biriyle dans ediyordu. Benden sonradan saka yaptim ona. O benim ablam olur falan dedi. ama kiskandim valla :))

Ben duymadım ama duyan arkadaşlarım oldu. Hepsindede benzer durum çocuk uzun süre bekar kalıyor, arkadaşlarım sevgili ediniyor, ama bu esnada sık sıkta diğer arkadaşıyla görüşüyorlar. Ardından bu arkadaş ın sevgilisi olduğunda ve diğer kişilerle buluşmalar kesilince, hatta bazen durma noktasına gelince, birşeyler dank ediyor. Genelde sanırım bu çoğu kişide böyle oluyor, insan gerçekten sevdiğini, sevdiği kişiyi gerçekten kaybettiğini anlayınca anlıyor.

hmm farkli bir yorum yaptin olaya

yenıden kazanmaya calısırdım eger ıstıyorsam
eger sevgım gercekse
ama degılse peeeeeeh

yenıden kazanmaya calısırdım eger ıstıyorsam
eger sevgım gercekse
ama degılse peeeeeeh

Yani oyle. Fakat ben henuz boyle bisey yapmam. Sevgimden emin olmam lazim. Buda baya bi zaman alabilir. Risk almak istemiyorum. Suan cok iyi arkadasiz ve bir yanlis yaparak onu kaybetmek istemem. Sonucta ne olursa olsun yine ayni ortamda, ayni sehirde, ayni arkadas grubundayiz. Aileside ailemle cok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…