Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hiç görmediği halde internette tanışıp aşık olanlar haydii buraya!!!!
İnsan gerçekten hiç karşı karşıya gelmeden, gözlerinin içine bakmadan sadece yazışmalarla ve telefonda konuşmalarla aşık olabilir mi? Bu aşk nereye gider???
ben varım :))) sadece konuşmalarına sesine vs.. aşık olmadım ilk başta ama etkilendim. bi kaç ay sonra görüştük ve şimdi nişanlıyız :)) 1 haziranda da düğünümüz var :))
ben varım :))) sadece konuşmalarına sesine vs.. aşık olmadım ilk başta ama etkilendim. bi kaç ay sonra görüştük ve şimdi nişanlıyız :)) 1 haziranda da düğünümüz var :))
Kısa zaman için randevulaşıp buluşmak lazım. Uzatmanın hiç ama hiç gereği yok. Randevulaşılır buluşulur, eğer ten uyumu, fikir uyumu ve kıvılcım varsa güzel bir birlikteliğe ilk adım atılmış olur.
Olursa olur, olmazsa da olmaz. Kimse zaman kaybetmesin aylarca yıllarca. Buluşup görüşün.
İnsan gerçekten hiç karşı karşıya gelmeden, gözlerinin içine bakmadan sadece yazışmalarla ve telefonda konuşmalarla aşık olabilir mi? Bu aşk nereye gider???
Kısa zaman için randevulaşıp buluşmak lazım. Uzatmanın hiç ama hiç gereği yok. Randevulaşılır buluşulur, eğer ten uyumu, fikir uyumu ve kıvılcım varsa güzel bir birlikteliğe ilk adım atılmış olur.
Olursa olur, olmazsa da olmaz. Kimse zaman kaybetmesin aylarca yıllarca. Buluşup görüşün.
biz eski sevgilimle internetten tanışmıştık
birbirimizi çok sevdik
kısa sürede de görüştük zaten
görüştükten sonra aşkımız dahada arttı.
herşey güzeldi yani
tabi sonra başka şeyler oldu ve bitti ama internetten de gayet güzel ilişkiler çıkabiliyor kısacasıı