Hiç görüşmeden bitirsem mi?

Arkadaşlar biriyle bir iş vesilesiyle tanıştık. Sosyal medyadan ekledi. Yazmaya başladı. Görüşelim edelim vs. Şu an aynı şehirde değiliz. 2 hafta sonra gelecek iş seyahatinde. Yaş farkı var 6 yaş küçük benden (26-32). İlk söylediğimde tanışmamıza engel mi filan dedi. Geçen sefer işte çok iyi birisin nasıl hayatında biri yok şaşırdım dedi. Ben de kısmet doğru kişi olmadı dedim. Düzgün biri gibi ama Yaş farkından dolayı açıkçası olumsuz bakıyorum. Böyle bir durumla da karşılaşmadım daha önce. Ne yapsam irtibatı kessem mi yoksa akışına mı bıraksam çok aradayım :/
Yaş farkı çok değil. Üzerine çok düşünmemek gerekli bence olumlu da olumsuz da. Biraz akışına bırakın.

Arkadaşlar biriyle bir iş vesilesiyle tanıştık. Sosyal medyadan ekledi. Yazmaya başladı. Görüşelim edelim vs. Şu an aynı şehirde değiliz. 2 hafta sonra gelecek iş seyahatinde. Yaş farkı var 6 yaş küçük benden (26-32). İlk söylediğimde tanışmamıza engel mi filan dedi. Geçen sefer işte çok iyi birisin nasıl hayatında biri yok şaşırdım dedi. Ben de kısmet doğru kişi olmadı dedim. Düzgün biri gibi ama Yaş farkından dolayı açıkçası olumsuz bakıyorum. Böyle bir durumla da karşılaşmadım daha önce. Ne yapsam irtibatı kessem mi yoksa akışına mı bıraksam çok aradayım :/
Erkek 40 yaş büyük oluyor sorun olmuyor da kadın da niye 5-6 yaş sorun oluyor 🥺
Öyle düşünmeyin bence görüşün görüşünce hemen nikah masasına oturmayacaksınız. İnsanlar ne düşünür demeyin kendinizi düşünün 😇

Bir erkekle kadın flörtleşir gibi konuşuyorsa arkadaş olma ihtimali zayıf
Hadi en fazla arkadaş oluruz dediniz e bu sefer de bak görüyo musun beni beğenmedi arkadaş oluruz dedi ya da görüşürüz demedi diyip egonuzu çatırdatacaksınız karşılıklı. Ciddi ilişkiye yönelik olunca da illa ki erkek tarafı gelin hanım böyük müöö diyecek falan, istisnalar vardır tabi. Her türlü için gıcıklanıp başın ağrıyabilir. Yine de görüşeyim gitsin dersen dikkatli ve hazırlıklı ol. Aşık olup dönersin konu açarsın yine buralara 😀

Ben 2 konu açıp kafa pataatacak durum görmüyorum gerçekten hemen yarın nikah yapmicaksınız ya :KK51:

Buluşun bakın, belki hiç elektrik almicaksınız yaş farkını düşünmeye gerek bile kalmayacak. Belki çok şahane gidecek yaş farkını yine dert edinmeyeceksiniz.
Ben buluşmanız taraftarıyım.

Erkek 40 yaş büyük oluyor sorun olmuyor da kadın da niye 5-6 yaş sorun oluyor 🥺
Öyle düşünmeyin bence görüşün görüşünce hemen nikah masasına oturmayacaksınız. İnsanlar ne düşünür demeyin kendinizi düşünün 😇
40 yaş büyük erkek neden sorun olmuyor nerde duydunuz

Şu an kendimden 8 yaş küçük biriyle birlikteyim bir zamanlar küçük erkekle asla derdim erkekler geç olgunlaşıyor çocuk gibi ne konuşcaz ki falan derdim hani ama şu anki çocukla aramızda resmen kuşak farklı var inan ki öyle böyle değil buna rağmen efsane vakit geçiriyoruz ve çoğu şeyi ona danışmak zorunda kalıyorum işle ilgili şeylerde çünkü efsane bir zekası var her seferinde ohaa bu nasıl aklıma gelmedi minik sevgilim oluyorum sanırım beni de bu etkiledi sizi etkileyen ufacık bir detay bile varsa şans vermeniz taraftarıyım

40 yaş büyük erkek neden sorun olmuyor nerde duydunuz
Normalde tabi ki sorun ama bazı kadınlar sorun etmiyor 30 yaş büyük adamla da evlenebiliyor. Ben tercih olarak sorun olmuyor dedim.tabi ki babası yaşında oluyor . Ama bazı kafalar bunu takmıyor

Bir erkekle kadın flörtleşir gibi konuşuyorsa arkadaş olma ihtimali zayıf
Hadi en fazla arkadaş oluruz dediniz e bu sefer de bak görüyo musun beni beğenmedi arkadaş oluruz dedi ya da görüşürüz demedi diyip egonuzu çatırdatacaksınız karşılıklı. Ciddi ilişkiye yönelik olunca da illa ki erkek tarafı gelin hanım böyük müöö diyecek falan, istisnalar vardır tabi. Her türlü için gıcıklanıp başın ağrıyabilir. Yine de görüşeyim gitsin dersen dikkatli ve hazırlıklı ol. Aşık olup dönersin konu açarsın yine buralara 😀

yok ya aşık olup biçare hallere düşecek ne karakter ne de yaştayım çok tecrübelerim var diye büyük büyük konuşmayayım ama öyle harap bitap olmam 😬

Yok yok yanlış anlamışım arkadaş anlamış düzeltmiş:) ben küçük birini istemezdim açıkçası zaten aşk meşk yok ve olması için adım atmaya gerek de yok tabi sizin kararınız..
Ben de biraz kinayeli yazdınız sanmıştım

Erkekler genele bakıldığında geç olgunlaşan tipler, bu sebeple yüksek ihtimal anlaşmazlık olacaktır diyorum ama düşük ihtimalle olmayadabilir tabiki. Kesin birşey söylemek zor.

Yaş farkı ile ilgili tüm konularda belirttiğim gibi önemli olan kişilik ve olgunluk derecesi. Zaten 6 yaş da fazlaca bir fark değil.

Tanışın, arkadaş olun. Duygusal bir duruma evrilirse, az çok kişiliğini anladığınız için kararınız da şekillenir zaten

Açtığınız konular ve yorumlarınıza istinaden olmaz..

Yaş farkı fazla değil fakat sizin 50 kadını gibi bir çizginiz var o yüzden 26 yaş size göre çok çok genç..

Açtığınız konular ve yorumlarınıza istinaden olmaz..

Yaş farkı fazla değil fakat sizin 50 kadını gibi bir çizginiz var o yüzden 26 yaş size göre çok çok genç..

hımmmm:))
Belki o da öyledir 😃😃

Yaş farkı ile ilgili tüm konularda belirttiğim gibi önemli olan kişilik ve olgunluk derecesi. Zaten 6 yaş da fazlaca bir fark değil.

Tanışın, arkadaş olun. Duygusal bir duruma evrilirse, az çok kişiliğini anladığınız için kararınız da şekillenir zaten
Peki birşey daha danışsam. Şimdi bana dedi ki benim çalıştığım yerde bi işi varmış ona yardımcı olurmuymuşum. Daha yeni tanıştık hiç görüşmedik yüzyüze iş yerime gelecek ne desem bilemedim 🤔

Bir tanıdığım da aynı bu durumda kadın eşinden 6 yaş büyük başlarda kadın çok sıkıntı etti ama adam hiç umursamadı konusunu bile açtırmadı ben sıkıntı etmiyorsam bunu sen niye sıkıntı ediyorsun demiş evliler şu çocukları var gayet de mutlular erkek büyük olunca normal geliyor kadın büyük olunca neden anormal olsun artık bu yaş konularını aşmak lazım diye düşünüyorum.

Peki birşey daha danışsam. Şimdi bana dedi ki benim çalıştığım yerde bi işi varmış ona yardımcı olurmuymuşum. Daha yeni tanıştık hiç görüşmedik yüzyüze iş yerime gelecek ne desem bilemedim 🤔
İş yerinizin nasıl bir ortam olduğunu bilemem ama kendinize ait odanız / alanınız varsa ve normalde misafir kabul edebiliyorsanız bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Hatta eskilerde tanışmaya iş ortamına gelirlerdi. Kız için daha güvenilir olur gibisinden :))

Back
X