hiç hamile kalamayan anne adayları

xeda

rabbi hebli minessalihin
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
3.656
95
116
hiç tatamadım bu duyguyu yanlış dua olmasın ama düşük yapanları bile şanslı görür oldum benim gibi olan anne adyaları gelin dertleşelim acaba çok takıyoruz ondanmı burda içimizi dökelim rahatlayıp anne olalımmm ben kendimden bahsedeyim 5 yıldır evliyım eşim variköseldi degerler düşük hız düşük tü amelyat olduk artsada sayı..... hız aynı kaldı 10 aydır hiç hamilelik yaşamadımmm sanki hiç olmayacak sanıyorm ama buna ragmen bekliyorm

tekmiyim yoksa kızlar anne adaylarıııı

al benden de o kadar
ama umarım şu oynak hormonları düzene sokunca hAMİLE kalabilirm

haydi bebegim gel bak gözlerim yollarda o minik ellerini öpücem kokluycam seni öyle sevicemki neden erken gelmedim die hergece aglayıp seni göysümde yatırıcam hadi yavrum gel

mrb canım bende 6 yıldır hiç hamile kalamadım. düşüğüm, dış gebeliğim bile yok yani. inşallah ta olmaz. bende senin gibi düşük yapanlara bile imrenerek bakıyorum ama sonra bu düşünceyi kafamdan siliniyorum. Allah nasip etsin. Rahmimize düşürdüğü, kucağımıza nasip etsin.
sende sil bu düşünceyi sil kafandan.Bide olur, Allah korusun hiç kucağımıza alamayız. eminim onu yaşamakta çok acıdır. Dua edelim İnşallah bizde anne olabiliriz.

al benden de o kadar
ama umarım şu oynak hormonları düzene sokunca hAMİLE kalabilirm

:) kader arkadasım biz hep böyle topiklerde mi görünücez yaaa....
bende hiç hamile kalamıcakmışım gibi geliyo vallahiii

aynen konu sahibinin dediği gibi düşük yapanları bile şanslı görüyorum.. en azından onlarda Umut ışığı var...

ben kimyasal gebelik yaşadım ama ama hamile kalanlardan görmüyorum kese falan oluşsaydı daha şanslı görecektim kendimi

atamak kolay dgl biliyosunuz bi bayramda bi arkadaş toplantılarında yaşıtlarım 3 çocugu büyütürken ben bi taneyi yapamdım atsamda aklıma gelmemesi mümkünmü canım

atamak kolay dgl biliyosunuz bi bayramda bi arkadaş toplantılarında yaşıtlarım 3 çocugu büyütürken ben bi taneyi yapamdım atsamda aklıma gelmemesi mümkünmü canım

aslında şanşlı dglerde canım bizden daha fazla umutlular bizde hiç olmadıgı için umudumuz tükeniyorrrrrrrrrr ama garipki içimden bi ses olacak diooo artık tesellimi ayan mı oluyor bilemiyormmm

beni arayanlar gebe kalamayanlar tarzı başlıklarda görebilirler

slm kızlar Hamile Kalmak Için 5 Ana Yöntem

Zihin ve vücudun gebe kalmanızı sağlama yaklaşımı için bu beş ana yöntemi unutmayın

1. Rahatlatan Teknikler Uygulayın

Yoga, meditasyon ve vizüalizasyon, başarılı bir denge için vücut becerilerini artırır. Zihne hitap eden günlük aktiveleri düşünün ama orada bunlaradan vazgeçmeyin. Vücut-ortalanmış hipnozu kullanarak psikomatik pratiktiğimde başarılı oldum, imajeriden yararlandım, sadece çocuk doğurmayı değil aynı zamanda kısırlığı da etkiliyor. Rahatlamayla çiftleşen vizüalizasyon ********** etkileri, hormonol aktiviteyi ve dengeyi düzenleyen beynin ( limbik sistem) duygusal merkeziyle iletişim için güçlü bir tekniktir.

Rahminizi, fertil sağlık ve isteğin durumunda canlandırır. Relaksasyon bir bandı yapar veya bir profesyonel, yaratıcı bir ses bandında, konsepsiyon ve gebe kalmanın hissini alamıza yardımcı olur.

2 Duygusal İfadenize İzin Verin

Serbest bıraktığınız duygular, derin rahatlama için oldukça önemlidir. Sadece “pozitif düşünce”’nin bir formu olarak vizüalizasyonu kullanın. Duyguları serbest bırakmaksızın “negatif” duygu ve korkularınız olur, korku ve hayal kırıklığınızı önlemelisiniz sonucu depresyon olur.

Kızgınlığınızı, üzüntünüzü, hayal kırıklığınız ve korkunuzu bilin. Sizinle aynı duyguları paylaşan kişilerle görüşüp kendi duygu ve endişelerinizi paylaşın. Bu duyguları içinize atmaktansa başkalarıyla paylaşın ve hayal kırıklığına uğradığınız da ağlayın. Duygularınızı ifade etmeniz sizin daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır ve umutsuzluğun yerini umut alacaktır.

3. Rahat Olun

Kognitif yeniden yapılandırmayı uygulayın. Günlüğünüze duygularınızı yazın ama hayal kırıklığından kurtulma ve arzu ettiğiniz amacınızı devam ettirme konusunda yazın. Mesela, kendi kendinize söylediğiniz şeyler “asla bir çocuğum olmayacak” gibi yazdığınızda. Kaderinizin negatif yansıması gibi duygularınızı ifade etmek istediğinizde hayal kırıklığına uğradığınızı hatta sinirlendiğinizi hatırlayın. Duygularınızı anlama, ileri de sizin için yararlı olur. Bunun yerine, gerçekçi olun ve gerçekleri yazın, “gebe kalabilmek için her şeyi göz alıyorum.”deyin.

4. İhtiyacınız Olan Desteği Alın

Gebe kalma isteğiniz ve yeteneksizliğiniz “bebek yapmak”, sizi şaşırtacak duyguları sağlar. Kadınların evlilik ilişkilerinin yanında iş yerlerinde kendilerine olan güvenlerini ve performanslarını etkileyen yetersiz barınma duyguları, kadınlar da yaygındır.

İhtiyaçlarınızı tahmin edin. Sizi bunaltacak bu duygulara izin vermeyin. Bunun yerine, arkadaşlarınızdan veya profesyonel kişilerden destek alma; öğrenme ve büyüme hususunda bir şans yakalamak için bu fırsatı kullanın.

Destekleyici grup terapisi, gebe kalmayla ilişkili olan çalışmalarda bir tedavi bölümüdür. Duyguları paylaşma hem sizin bu konu da yalnız olmadığınızı hem de bu sorunları atlatmanıza yardımcı olabilir. Bu gruplar, kendine güven, evlilik, aile, arkadaşlar ve çalışma üzerindeki kısırlık duygularına odaklanır. Duygularınızı paylaşma, duygularınızı içinize atmanızdan çok daha yararlı olacaktır.

5. Geç Kalmayın!

Tedavi araştırmaları sadece gebe kalmanıza değil aynı zamanda uzun süredir kısırlık yüzünden girdiğiniz depresyondan kurtulmanıza yardımcı olabilir. Günümüzdeki depresyon tedavisi, kök tehlike döngüye yardımcı olabilir.

bilmem mi canım. Ama elden ne gelir.sabır ve dua dan başka..

kızlar hiç hamile kalmayıp hep hamile kalmak isteyenler topiği olacak deyip vucudumuza sinyaller gönderelimm bu ay size güzel haber vermek ümidi içindeyim... adet belirtilerm olsadaaaaa

ben çocukları çocukluğumdan beridir çok severim..

koca kadın oldum..bir bebeğim yok ki kokliyim

bilmem mi canım. Ama elden ne gelir.sabır ve dua dan başka..

bizden neleri aldı her hamileye dilenir gibi bakıyorm böyle bişey varmı ya her yanım eksik ama rabimm kolaylaştırsın hepimizinkiniiii

ben çocukları çocukluğumdan beridir çok severim..

koca kadın oldum..bir bebeğim yok ki kokliyim

oyyyy ben çocuk gelişimi okudum lisede çocukları bende severim ama beni seven anne diyen yok oyyy kuzum içimi dagladın kaç yaşındasın canım opofff sabır

infertile kurbanları aslında hayatı istemeden zindan ettikkk yılları hep bi bekleyişle geçirdik halada beklemedeyiz ama gelin olacak diyelim adett te olsak hiç olmayacak da dense uzakytan acınarakta bakılsa olacak diyelim hep içimizden en azından farklı bi yol belki faydalı olur

apek hoş geldin taze annecik dua et bizlere edana dua et topikteki tüm arkadaşlarımında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…