al benden de o kadar
ama umarım şu oynak hormonları düzene sokunca hAMİLE kalabilirm
hiç tatamadım bu duyguyu yanlış dua olmasın ama düşük yapanları bile şanslı görür oldumbenim gibi olan anne adyaları gelin dertleşelim acaba çok takıyoruz ondanmı burda içimizi dökelim rahatlayıp anne olalımmm ben kendimden bahsedeyim 5 yıldır evliyım eşim variköseldi degerler düşük hız düşük tü amelyat olduk artsada sayı..... hız aynı kaldı 10 aydır hiç hamilelik yaşamadımmm sanki hiç olmayacak sanıyorm ama buna ragmen bekliyorm
al benden de o kadar
ama umarım şu oynak hormonları düzene sokunca hAMİLE kalabilirm
mrb canım bende 6 yıldır hiç hamile kalamadım. düşüğüm, dış gebeliğim bile yok yani. inşallah ta olmaz. bende senin gibi düşük yapanlara bile imrenerek bakıyorum ama sonra bu düşünceyi kafamdan siliniyorum. Allah nasip etsin. Rahmimize düşürdüğü, kucağımıza nasip etsin.
sende sil bu düşünceyi sil kafandan.Bide olur, Allah korusun hiç kucağımıza alamayız. eminim onu yaşamakta çok acıdır. Dua edelim İnşallah bizde anne olabiliriz.
mrb canım bende 6 yıldır hiç hamile kalamadım. düşüğüm, dış gebeliğim bile yok yani. inşallah ta olmaz. bende senin gibi düşük yapanlara bile imrenerek bakıyorum ama sonra bu düşünceyi kafamdan siliniyorum. Allah nasip etsin. Rahmimize düşürdüğü, kucağımıza nasip etsin.
sende sil bu düşünceyi sil kafandan.Bide olur, Allah korusun hiç kucağımıza alamayız. eminim onu yaşamakta çok acıdır. Dua edelim İnşallah bizde anne olabiliriz.
:) kader arkadasım biz hep böyle topiklerde mi görünücez yaaa....
bende hiç hamile kalamıcakmışım gibi geliyo vallahiii
aynen konu sahibinin dediği gibi düşük yapanları bile şanslı görüyorum.. en azından onlarda Umut ışığı var...
:) kader arkadasım biz hep böyle topiklerde mi görünücez yaaa....
bende hiç hamile kalamıcakmışım gibi geliyo vallahiii
aynen konu sahibinin dediği gibi düşük yapanları bile şanslı görüyorum.. en azından onlarda Umut ışığı var...
atamak kolay dgl biliyosunuz bi bayramda bi arkadaş toplantılarında yaşıtlarım 3 çocugu büyütürken ben bi taneyi yapamdım atsamda aklıma gelmemesi mümkünmü canım
bilmem mi canım. Ama elden ne gelir.sabır ve dua dan başka..
ben çocukları çocukluğumdan beridir çok severim..
koca kadın oldum..bir bebeğim yok ki kokliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?