hoş geldin canım anne olalım inşallahhhhh
selam kızlar.bende bebek istiyorum rabbim nasip ederse.1 yıllık evliyiz ama hiç gebe kalmadım.heray hamileyim sanıyorum kendimi ama sonuç hep negatif.
allah hepimize sağlıklı güzel şirin mi şirin bebekler nasip etsin
Üzülme der Hz.Mevlana ve devam eder;
"Bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun,
Tek kanatla uçulmaz zaten.
Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil,
Kilimin tozunu almaktır.
ALLAH sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır.
Niye kederlenirsin?
Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz.
Yüzük olmak dileyen taş, ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır..".
Allah'ın bır bıldıgı bızım ıcın dusundugu en uygun zaman bellıdır. İnş. hayırlısıyla olsun dıleyelım.
mehtapçım canı m aynıyaaaaaaa bende çalışıyorm hiç bişey yapasım yok ellerim semada bazen hiç açamadıgım anlşar oluyor sgl canım dua etttt şu illaten kurtulalımm eşim çok üzülüyorrrr
ben 4 senelik evliyim 2 senedir istiyoruz ama: nisan ayında ilk tüp bebek denememi yaptım negatif allah nasip ederse ocak ayında 2.yi düşünüyorum.sorun sebepsiz yada var bi yerde sorun ama bulunmadı henüz ikincide çok detaylı araştırılacak.şuanda adet günüm 4 gün geçti ama umut yok hatta adet oluyorum galiba kasıklarımda ağrı ve koyu akıntı geliyor durum bu yani arkadaşlar sizde durum ne
inşallah olmazsın benim durumum açık eşimde varikösel 5 yıldır varmış başta bilmedik ögrendik amelyat oldu kıdım kıdım ilerliyo ama tık yok anacımüzülme canım olacak inşallahhhh
kediyi sokakta buldum yaçok zayıf ve kötü haldeydi..kıyamadım..3aydırda benimle:)
bırakmaya niyetim yok..
eşim olacak öküz at sokağa diyor..bırak diyorum anne olana kadar bana destek oluyor..
tabi kendi destek olamadığını anlayamıyor..
kızlar benim bu öküzden çocuğum olacağı falan yok..tüp bebeğe belkide hiç gerek yok
son derece sağlıklıyız belkide ama öküzüm çocuk yapmaya eriniyor..
tamam vardiyalarda da çalışıyor,bu ayarlamaları yapmak hep bana düşüyor ama
mesela bugün yumurtlama günüm büyük ihtimal ama öküzümle çok pis kavgalıyız..
yumurtam boşu boşuna gdiyorr..
ayy canım yaa hiç güleceğim yokktu öküzz ne anlar diye bir video var oradaki gibi oldun izlesen bir :)
bi de karşıya geçene kadar eşinle küsme anlaş
ahh ahhh şu yumurtlama günleride kavgalarkız biz bu gerginlikten hamile kalamıyorz her evdede oluyor ama galiba onlarda bizim gibi dertliler
maalsef kızlar çok pis bir kavga ettik,bende az değildim gerçi ama
eşim haklıyken haksız duruma düştü..sanırım ayrılıyoruz..
bebek konusuda sonsuza kadar kapanıyor...
oh be stresim kalmadı..koca yok bebekte yok..
günaydın kızlar hülyacım aslında denedm ama yarım kaldı hep ama eşim keçiboynuzu tozu içiyor proxeed içti daha bi çok ilaç ama tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?