hiç hamile kalamayan anne adayları

hoş geldin canım anne olalım inşallahhhhh

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
inşallah inşallah ......................................

kızlar neler yapıyoruz yazalım belki faydalı olur mehtapçım sen başla nasıl hamiş kaldın neler yaptınnnn

selam kızlar.bende bebek istiyorum rabbim nasip ederse.1 yıllık evliyiz ama hiç gebe kalmadım.heray hamileyim sanıyorum kendimi ama sonuç hep negatif.

allah hepimize sağlıklı güzel şirin mi şirin bebekler nasip etsin

inşallah pınarcım olacak kız daha tazeciksin doc gittinmi eşinde sende

Üzülme der Hz.Mevlana ve devam eder;
"Bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun,
Tek kanatla uçulmaz zaten.
Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil,
Kilimin tozunu almaktır.
ALLAH sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır.
Niye kederlenirsin?
Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz.
Yüzük olmak dileyen taş, ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır.."
.

Allah'ın bır bıldıgı bızım ıcın dusundugu en uygun zaman bellıdır. İnş. hayırlısıyla olsun dıleyelım.

bu arada kızlar benim evde net yok iş yerinede var 9 geliyorm akşam 6 gibi çıkıyrm akşamları telden takip edrim ama yorum yazamıyorm sabah burdayımm ok

ne güzel yazmışın canımm umudumuz allahhh olcak inşallahhh 2011 de hepimizde arka arkaya hamş kalalımmm

ben 4 senelik evliyim 2 senedir istiyoruz ama : nisan ayında ilk tüp bebek denememi yaptım negatif allah nasip ederse ocak ayında 2.yi düşünüyorum.sorun sebepsiz yada var bi yerde sorun ama bulunmadı henüz ikincide çok detaylı araştırılacak.şuanda adet günüm 4 gün geçti ama umut yok hatta adet oluyorum galiba kasıklarımda ağrı ve koyu akıntı geliyor durum bu yani arkadaşlar sizde durum ne

canım dualarım seninle hatta hepinizle

inşallah olmazsın benim durumum açık eşimde varikösel 5 yıldır varmış başta bilmedik ögrendik amelyat oldu kıdım kıdım ilerliyo ama tık yok anacımüzülme canım olacak inşallahhhh

kızlar ben kaçar topik size emanet yarın görşrz

inşallah olmazsın benim durumum açık eşimde varikösel 5 yıldır varmış başta bilmedik ögrendik amelyat oldu kıdım kıdım ilerliyo ama tık yok anacımüzülme canım olacak inşallahhhh

canım bunun için kürler var uyguluyor musun

günaydın kızlar hülyacım aslında denedm ama yarım kaldı hep ama eşim keçiboynuzu tozu içiyor proxeed içti daha bi çok ilaç ama tık yok

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayy canım yaa hiç güleceğim yokktu öküzz ne anlar diye bir video var oradaki gibi oldun izlesen bir :)
bi de karşıya geçene kadar eşinle küsme anlaş

maalsef kızlar çok pis bir kavga ettik,bende az değildim gerçi ama
eşim haklıyken haksız duruma düştü..sanırım ayrılıyoruz..
bebek konusuda sonsuza kadar kapanıyor...
oh be stresim kalmadı..koca yok bebekte yok..

ayy canım yaa hiç güleceğim yokktu öküzz ne anlar diye bir video var oradaki gibi oldun izlesen bir :)
bi de karşıya geçene kadar eşinle küsme anlaş

ahh ahhh şu yumurtlama günleride kavgalar kız biz bu gerginlikten hamile kalamıyorz her evdede oluyor ama galiba onlarda bizim gibi dertliler

canım allah korusun barışırsınız geri kız cosmo ani kararlar pişmanlık getirir eşini seviyorsan biraz sabr et güzelim sen sev kedini adama tokanmaaaa

günaydın kızlar hülyacım aslında denedm ama yarım kaldı hep ama eşim keçiboynuzu tozu içiyor proxeed içti daha bi çok ilaç ama tık yok

sperm sayısı ne kadar canım ameliyattan sonra vede bu kürlerinden sonra hiç artış olmadı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…