hiç hamile kalamayan anne adayları

çok güzel bi buluş bence sabr edip yapmalıyız kisti olanlar sogan kürünü denemeli ve her hamile kalmak isteyen bakın ben buraya üye olana kadar hiç birşey bilmiyordum bu durum herkesle paylaşılmıyor çünküü herneyseee ama ben buraya geldiğimden beri okadar şey ögrendimki bence biz şanslıyız öyle insanlar varki herşeyden bi haber veee inçir kürü denenmeli iğneler zamanla kist ve sıkıntı yapıyorrr gelin hep birlikte başlayalım ben eşime keçi boynuzı kürü yapıyorm sogan kürünüde adet oldugumda balıycam bende kistler olştu kullandıgım iğnelerdennn sonrada incirrr

erena ama devam etyme süreleri var bence araştır yaptım olmadı deme mutlaka bi fayda bırakmıştır bak ilk ay güzel demişsin bu yaradıgı anlamına gelir demek dvm etmelisin bu arda keçi kürünü kendinede yap ben eşimle içiyorum inş hayırlı haberi vermek nasip olur ki olmasa bile degerlerimize çook faydası oldu

hayır devam ediyorum da boşa çıkıyo
doktorum bile ben bu kadar inatçı bünye görmedim diyor
bi kere çatlatma iğnesi olmuştum adetim 10 gün geçti doktor kesin hamilesin dedi
gittik ultrasonda yok ,belki geç döllenmedir diye kan testi yine bişey yok sonunda 7 tüp kan verdim 26 tane test çeşitli hormon vs
hemde 2 farklı hastanede neyse doktor 4 tane (kutu dğil tane elden)ilaç verdi gebelik yok dedi bunlar düşük yaptırıcı ilaç kesin adet olursun dedi
ben ilaçları kullandım doktor ilaçlar bitince bilgi ver fazla kanama olursa ara dedi ve benim sadece 1 damla geldi telefonda söledim olamaz dedi adamda şaşırdı hemşirelerimde yani ben çok karmaşık vakayım galiba iğneer etki eder direk kana karışacakya umutlarım iğneler

hmmm sorun cidddi yse tabiki doc şart canım inş düzelir kız hamile kalrsan haber ver tamammmı

hmmm sorun cidddi yse tabiki doc şart canım inş düzelir kız hamile kalrsan haber ver tamammmı

inşallah helebir başlayayımda eşimede dedim sat arabayı maddi gücümün yettiği yere kadar denicem (bizim buralarda önemsiz şeyler için tohumuna paramı verdin derler valla ben çocuğumun tohumuna miras dökeceğim )umarım hepimiz hayıelı habberleri veririz birgün benim şansım olduğuna inanıyorum henüz 24 yaşındayım(erken evlendimde)
en azından bir çok deneme yapabilirim

tohumuna para verdimmmhakketen yaaaa dua felan okuyormusunnnnn

tohumuna para verdimmmhakketen yaaaa dua felan okuyormusunnnnn

valla hali hazırda hatim başladım ne zaman biter bilmem ama kuranımda çocuk için 41 gün günde 1 tane meryem suresi 1 bardak suya okunur 41 gün ara vermeden içilr yazıyo ona başlıcam kuranım hediye geldide oraları işaretleyipte vermişler ima etmişler heralde ona başlamak istiyom tabi çok yavaş okuduğum için zor görünüyo

merhaba arkadaşlar bende sizdenim 5 yıldır bekliyorum pko hastasıyım sizinle dertleşmek kafamı dağıtmak istedim.O çift çizgiyi görmek için neler vermezdimki ovulasyon testlerimi saklıyorum sırf çift çizgi diye.İnşallah ALLAH gönlümüzün muradını en kısa zamanda verir bizleride güldürür..

ben çok küçük yaşlarda devasa bir kist ameliyatıyla tek yumurtalğını kaybetmiş ve 10 yıl sonra evladını kucağına almış bi anne olarak size şunu söyleyebilirim! gerçekten Allaha Rabbinize güvenin!! bende sizin gibi düşük yapsam ama yine de hamile kalsam da hiç değilse insanlara karşı düşük yaptım diyebilsem yüzüm eğilmese diye içimden geçirip ona bile razıyım diyodum. Duanın yanlışı olur mu! evet olur! ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı ve ben daha beter bi tramva geçirdim! suçluluk yanı sıra kaybetmişlik! kürtaj olmak zorunda kalmam da cabası! ama hemen 7 ay sonra tekrar hamile kaldım ve çok şükür ki Rabbime bir kızım var! Asla umutsuzluğa kapılmayın ve dua etmekden vazgeçmeyin özelikle sabah namazlarının ardından edilen dua tecrübe ettim ki geri çevrilmiyo.. Annemin şu sözünü de paylaşıyım sizlerle "istediği taşta ot bitiren rabbim! vakti saati gelince sana da vericektir kızım" Allah hepinize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin...

Allah razi olsun canim bende buna inaniyorum cok dogru söylüyorsun. ben cok duygulandim bu sözlerine cünkü cok dogru bir an kendimi hamile düsündüm anne oldugum geldi gözümün önüne. Insaallah bizlerde Anne oluruz hayirlisiyla. Dogru Dua etmek gerek cok haklisin.

nartanesi Allahım nasip etsin inşallah sana da isteyen herkeze de.. sizi çok iyi anlıyorum çünkü ben çok yaşadım o günleri.. uykudan ağlayarak uyandığımı biliyorum sırf bu pisikolojiyle ve hiç anne olamıycakmışım gibi de bi hisse kapılmıştım artık! bana nasip olmıycak diyodum.. ama ağlaya ağlaya sabah namazlarında ettiğim duaları Rabbim kabul etti.. Ya Bari-u Ya Halik-u Ya Musavvir-u bunları aklına geldikçe elini karnına koyup oku canım.. Şifan olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…