yazı için teşekkür ederim ama bu tür kürler sadece 1 sefer etki etti yaaaa
hayıt denedim, civanperçemi denedim adaçayı ,soğan valla geriside aklıma gelmiyo yok anam banamısın demiyo ilk ay güzel sonrası fiyasko 2. ay gene eskiye dönüyo ilaçlar bile alışkanlık yapıp 2, veya 3. ayda etki etmiyo anca iğneler işte onlarada şimdi başlıcam inşallah bıktım her duyduğum otu kaynatmaktan valla tencerelerden tiksindim eşimde dalga geçiyo
erena ama devam etyme süreleri var bence araştır yaptım olmadı deme mutlaka bi fayda bırakmıştır bak ilk ay güzel demişsin bu yaradıgı anlamına gelir demek dvm etmelisin bu arda keçi kürünü kendinede yap ben eşimle içiyorum inş hayırlı haberi vermek nasip olur ki olmasa bile degerlerimize çook faydası oldu
hayır devam ediyorum da boşa çıkıyo
doktorum bile ben bu kadar inatçı bünye görmedim diyor
bi kere çatlatma iğnesi olmuştum adetim 10 gün geçti doktor kesin hamilesin dedi
gittik ultrasonda yok ,belki geç döllenmedir diye kan testi yine bişey yok sonunda 7 tüp kan verdim 26 tane test çeşitli hormon vs
hemde 2 farklı hastanede neyse doktor 4 tane (kutu dğil tane elden)ilaç verdi gebelik yok dedi bunlar düşük yaptırıcı ilaç kesin adet olursun dedi
ben ilaçları kullandım doktor ilaçlar bitince bilgi ver fazla kanama olursa ara dedi ve benim sadece 1 damla geldi telefonda söledim olamaz dedi adamda şaşırdı hemşirelerimde yani ben çok karmaşık vakayım galiba iğneer etki eder direk kana karışacakya umutlarım iğneler
hmmm sorun cidddi yse tabiki doc şart canım inş düzelir kız hamile kalrsan haber ver tamammmı
inşallah helebir başlayayımda eşimede dedim sat arabayı maddi gücümün yettiği yere kadar denicem (bizim buralarda önemsiz şeyler için tohumuna paramı verdin derler valla ben çocuğumun tohumuna miras dökeceğim )umarım hepimiz hayıelı habberleri veririz birgün benim şansım olduğuna inanıyorum henüz 24 yaşındayım(erken evlendimde)
en azından bir çok deneme yapabilirim
tohumuna para verdimmmhakketen yaaaa dua felan okuyormusunnnnn
ben çıkmak zorundayım daha sonra görüşürüz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?