hiç hamile kalamayan anne adayları

canım benim eşimde varikosal ameliyatı olmuştu 18 yaşındayken aylarca korunmadık ben sigarayı bıraktım adeta kendimi sağlıklı yaşama adadım ama ne gelen vardı ne giden her gece dua attim Rabbime dileyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat ver diye sonunda hamile kaldım ve hemen 2 gün sonra düşük yaptım sonra koyver gitsin dedim olacaksa olur takmamaya başladım kendime uğraşlar buldum ve şu an hamileyim tabiki biyolojik sebepler önemli ama en önemlisi sanırım stres yapmamak Rabbim sana da inşallah en kısa zaman da güzel haberler almayı nasip eder tabi diğer isteyen anne adaylarınada

Merhabalar kızlar...:79::80:

Belki benimle açtığım konularda karşılaşmışsınızdır....

Ben de uzun zamandır bekliyenlerdenim....

Allah'ım artık İnşaallah en kısa zamanda hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder....

mehtapçımmmm inşalah ama hiç mi olmaz yaaa bi an bile anne oldugumu hissedemedm bi kere çift çizgi çıktı oda iğneden miş büyük bi hüsranla ama umut oldu sözlerin sgl dua et neler yaptın yazsana canım yaaaaaaa

Allah isteyen her kadına bebek kısmet etsin inşallah.

inşallahhhh dualarınız karşılıksız kalmasın aminnnnn

32 yaşındayım canım ama

42de olsam 52 de olsam yine durumum bu..

bende kedi besliyorum napiyim..akşam işten eve gelince öpüp koklamak istediğim
yavrum yerine koyacak bir canlıya ihtiyacım var kafayı yememek için..........

oyyyy ben çocuk gelişimi okudum lisede çocukları bende severim ama beni seven anne diyen yok oyyy kuzum içimi dagladın kaç yaşındasın canım opofff sabır

CosMo
bebisim1
evimicin
ferdat85
mehtapozan
deniz_lalesi
babyboygirl
duygum hoş geldiniz anne adaylarııııı

kedi beslemekte güzel yaaaaaa ama olacak canım sebeb ne olursa olsun tüp denedinmi ama olacak inşallahhh

kızlar sorunlarımız ne paylaşalımmmmm mııı bin bilsende bir bilene sor hesabıııı

kediyi sokakta buldum yaçok zayıf ve kötü haldeydi..kıyamadım..3aydırda benimle:)
bırakmaya niyetim yok..

eşim olacak öküz at sokağa diyor..bırak diyorum anne olana kadar bana destek oluyor..
tabi kendi destek olamadığını anlayamıyor..

kızlar benim bu öküzden çocuğum olacağı falan yok..tüp bebeğe belkide hiç gerek yok
son derece sağlıklıyız belkide ama öküzüm çocuk yapmaya eriniyor..
tamam vardiyalarda da çalışıyor,bu ayarlamaları yapmak hep bana düşüyor ama

mesela bugün yumurtlama günüm büyük ihtimal ama öküzümle çok pis kavgalıyız..
yumurtam boşu boşuna gdiyorr..

kedi beslemekte güzel yaaaaaa ama olacak canım sebeb ne olursa olsun tüp denedinmi ama olacak inşallahhh

canım bana da diyorlardı kafana takma ama gelde takma bi de o dönem çalışmıyordum kendimi sadece kitap okumaya verdim kafayı yememek için o kadar soğudum ki hayattan ne ev işi ne yemek insanın içinden hiç bişey mi
yapmak gelmez sonra dedim nereye kadar Allahım hepimize hayırlı evlat nasip etsin ama bizde başka anne babaların evladıyız biz bir üzülüyoruz onlar kahroluyo sonra attım kafamdan bütün kötü düşünceleri kendiliğinden oldu gerçekten dua etmek sanırım en güzeli arkadaşım ve bende bundan sonra her akşam senin için de dua edicem

kızlar sorunlarımız ne paylaşalımmmmm mııı bin bilsende bir bilene sor hesabıııı

Benim eşimde varikosel çıktı ve ameliyat oldu.....

Hatta geçen hafta bugün "Eşi varikosel ameliyatı olanlar...." diye bi konu açmıştım....

Az önce o konuya yazmıştım ve ana sayfada gezinirken senin konunu gördüm ve okuyunca sorunumuzun aynı olduğunu anladım ve burdayım....

ahh ahhh şu yumurtlama günleride kavgalar kız biz bu gerginlikten hamile kalamıyorz her evdede oluyor ama galiba onlarda bizim gibi dertliler

mehtapçım canı m aynıyaaaaaaa bende çalışıyorm hiç bişey yapasım yok ellerim semada bazen hiç açamadıgım anlşar oluyor sgl canım dua etttt şu illaten kurtulalımm eşim çok üzülüyorrrr

cosmooo üzme canım kendini hakımızda neyin hayırlı oldugunu bilmiyoruz ki sen koçişle çok kavga etmeeee buraya takıl hallderizzzzz

cosmooo üzme canım kendini hakımızda neyin hayırlı oldugunu bilmiyoruz ki sen koçişle çok kavga etmeeee buraya takıl hallderizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…