olsun canım sizde bu ay yeniden denersiniz düşünsene sen hamilesin eşine müjde veriyorsun eşin mutluluktan havalara ucuyor senin bir dediğin iki olmuyor canın ne isterse yapılıyor çok güzel bir duyguya ben hep bunların hayaliyle yaşıyorum.eşime diyorum bir hamile kalayım seni süründürücem diye gece yarısı yalandan yere aşericem birşey falan diye.oda garibim sen hamile kalda ben razıyım herşeye diyor.
adamlar baktı olmuyo kürk mürk bahsetmiyorlar aslında istemiyorz deeyip naz edecektik geç kalduk
canım senin eşin bebek istemediği için mi tartıştınız.
valla aslında deli gibi çocuk istediğini söylüyor ama nedense hareketlerinden hiç belli olmuyor..
neyse bigün attı ağzından ,meğer biz çok kavga ediyormuşuz da bebek olursa çocuğa üzülürmüş..
hay Allahım yaa..biz niye kavga ediyoruz??bebeğimiz yok diye..bunu anlatamıyorum öküzüme..
yoğun iş temposunda çalışıyo bizimki ve zaman ayıramadığı zaman ee bende patlıyorum tabi..
infertiliteye sevk ettiler beni en son ..gitmicem elbette ama önce bi normal yolla deneyebilsek
olup olmadığını bile bilmiyorumhep çalışıyor..
allah kolaylık versin sana canım ne kadarlık evlisiniz ki inşallah en kısa zamanda bu proplemleri çözersiniz de bebiş için çalışmalara başlarısınız.bence sen taktik uygula sende istemiyormuş gibi davran ve onun seninle ilgilenmesini sağla evde açık saçık giyin süslen ama bunları onun için değilde öylesine yapımyormuş havası yarat ve bence eşine afedersin ama cinsel dürtülerini uyandıacak gıdalar yedir.
kızlar smear testi yaptırdınız mı hiç?
bir de rahim filmi çektirdiniz mi?
smear yapılmadı bana ama rahim filmi çekindimm çok korkuyordum ama acı bile hissetmedim sıızı nedir onu bile görmedimmmŞükürler olsun temiz çıktı 3mm polip var ama bişey olmaz dedi doktorlar bugün kadın doğuma gittim ve bana ne derse beğernirsiniz burada çocuk tedavisi yapılmıyor Allahım Yarabbim sen ne diye tıp okudun o zamannnnn
smear yapılmadı bana ama rahim filmi çekindimm çok korkuyordum ama acı bile hissetmedim sıızı nedir onu bile görmedimmmŞükürler olsun temiz çıktı 3mm polip var ama bişey olmaz dedi doktorlar bugün kadın doğuma gittim ve bana ne derse beğernirsiniz burada çocuk tedavisi yapılmıyor Allahım Yarabbim sen ne diye tıp okudun o zamannnnn
hangi ildesin allah aşkına sen?
ankara yazıyor ankarada mısın?
burdaki doktorlar mı öyle dedi sana?
ne güzel rahim filmi derdinden kurtulmuşsun
Gülbebek merhaba, online forum'dan gördüm yazdığınızı.Geçmiş olsun.Size sormak istediğim birşey var.Birkaç gün içinde bende rahimfilmi çektireceğim.siz nerede çektirdiniz? Öncesinde ve sonrasında neler yaptınız?PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.
Canım merhaba ben istanbul fındıkzade Radyomarda çekindim orası acısız çekiyor yeni makinelerle ve çok ilgililer hiç psikolojin bozulmuyor.10 dk konuşuyor doktor rahatlatıyor ama gerçekten korkmaya değmezmiş ben sinek ısırığı bile hissetmedim vajinal muayeneden farkı yok.Eski makineler ağrı yapıyor ama dijital makinelerde sorun yok kesinlikle dijital makinesi olan bir hastane bulun ve orada çekinin.Umarım hakkında hayırlısı olur canım....Bu arada ben 300 tlye çekindim
hayatım aslında ölüyü bile diriltecek kadar komik ve yaratıcı bir kişiliğim ama
sürekli bunu yapamam..daha doğrusu anlamı kalmıyor..
gel görki bunlardan anlayan biri değil benim kocam..
bigün beyaz bi badi giydim takkesizadam hemen git üstüne bişey giy
20metreden karşı komşu görecekmiş uçları..hay Allahım dedim bana sabır ver..
bide onun için kavga ettim...gelmişim 32yaşıma nasıl giyineceğimi
ona sormam herhalde kaldıki sırf dikkatini çekmek için giydim..
belkide bunu bildiği için bana ters davrandı..
birkaç kerede ben onunla ilgilenmeme taktiği yaptım,hiç yanına gtmedim,hiç altın tepsilerde sunmadım
adam 1ay sonra anca yanıma geldi..onda da naz yapayım dedim baktım gidiyo adam..gel len dedim nereye gidiyon:84:
yani ben onu beklersem bizim çocuk olayı anca evlat edinmeyle olur.
Bende orada çektirmeyi düşünüyorum.iyi oldu karşılaştığımız..Peki öncesinde yapman gerekenler varmı testtir odur budur ne bileyim herhangi birşey.Kaçgün önceden randevu almak gerekiyor?
Ben ne yapmıştım inan unuttum ama özel bişey söylemediler diye hatırlıyorum sadece adetin 8 yada 9. günü gitmiştim o yüzden bence 3 gün önceden randevunu al.Ve inan hiç korkma ilk gittiğinde bir bayan gelip bilgilerini alıyor kaç yıllık evlisin. vs diye geçmişini soruyor sonra odaya alacaklar ve hazırlığını yapıp doktorun yanına gideceksin doktor hemen filime almıyor önce oturup muhabbet ediyor bir güzel.Ve inan insanın içi rahatlıyor benim bacaklarım titriyordu resmennnAma tabi doktorun sayesinde rahatladım 3 tanede hemşiresi var işlemleri yaparken sanada gösterecek ekrandan neler yaptığını zaten hiç birşey hissetmiyor insan Radyomarı çok sevdim ben Rabbim tekrar düşürmesin inşallah 2. filime gerek kalmadan gebe kalırım amaa gerçekten çok memnun kaldım. yaklaşık 5 yada 6 dk sürüyor...Hayırlısı olsun hakkında. Bu arada kaç yıllık evlisin ve ne zamandır deniyorsunuz....
seninki de hakketten bir tuhafmış canım.ne diyeyim ki sen o zaman ikinci yöntemi uygula cinsel istek uyandıracak gıdalar yedir bol bol fındık ceviz daha bir sürü şey var.araştırırsın netten.
Merhabalar, bu konu ile ilgili kimseyle birşey paylaşamıyordum çunku kimse beni anlamıyordu ve çocuğum olmadığı için artık gurur meselesi yaptım! Sorun eşimde ve 2 yıldırçocuğumuz olmuyor. Doktor tarafından verilen ilaçları kullanırsak olma ihtimali varmış. Eşim ilaç kullanma taraftarı değil heleki ilacın yararını göremezsek aramızın bozulacağindan eminim! ne yapmam lazım sizce ?
arkadaşlar bende 14 aylık evlıyım evlıgımızın ilk 7 ayında korunduk.keşke korunmasaymısız.hemen olucak sandık sonrası zor gunler başladı.o kadar guzeldıkı hersey çok mutluyduk.sonra 1. ay gectı yok 2.ay gectı yok ben kont.yaptırmıstım.sorun yoktu.g neşelısınebe kalamıyınca esımı doktora cıkardım ve spermlerı sorunlu.aman allahım ağlamaktan helak oldum.sayı az hareketlılık az morfolojı 0 yıkıldım.ve bundan sonra sureklı mutsuzuz.agustos 7 de aşılama oldum tutmadı.ona da uzuldum.bu ay bır hafta adetım gec geldı ne umutlandık.yıne yok.ıkıncı aşılamayı dogudayız onuda yaptıramadık.halımı bır bılsenız kımse anlamıyor benı erken dıyorlar.sabret neye ve nasıl.esımede kıymaıyorum gıtgıde sogudum ondan.çokta sevıyorum ama bı kızgınlık var ıcımde oda cok uzuluyor ama erkek işte bellı etmıyor.boşanmak bıle gecıyor aklımdan.ya olmazsa cocugumuz.okadar ıstıyorumkı.bebegım olsun.sankı hiç olmıcak.o duyguları yasayamıcam.cevrene bakıyorsun herkes hamıle cocugu var. allahım ne zor yarabbım.bunalıyorum daralıyorum.kımseyede bırsey dıyemıyorsun.batıya gelın sabredın dıyor aılem.ama sabır nerde.neden boyle nıye.okadar ıyı bır ınsankı esım.çokta sevıyorum.ama onu bu konu yuzunden okadar uzuyorumkı.saçlarını beyazlattım.benım uzulmemede uzuluyor.ıstersen bosanalım dıyor.içkisi yok sigarası yok.yedıgne ıcıtıgıne dıkkat eder.boyle işte arkadaşlar herkese ben çocuk dusumuyorum dıyıp gecıstırıyorum.guluyorum..ne kadar neşelısın dıyorlar.kımse bılmıyorkı içim acıyor nefes alamıyorum.okadar yoruluyorumkı mutlu gorunmeye çalışmaktan.napıcam ben bılmıyorum.bu şekılde nereye kadar gidicek.hersey anlamsız,evlılıgımın tadı kalmadı.boyle bır haldeyım.
arkadaşlar bende 14 aylık evlıyım evlıgımızın ilk 7 ayında korunduk.keşke korunmasaymısız.hemen olucak sandık sonrası zor gunler başladı.o kadar guzeldıkı hersey çok mutluyduk.sonra 1. ay gectı yok 2.ay gectı yok ben kont.yaptırmıstım.sorun yoktu.g neşelısınebe kalamıyınca esımı doktora cıkardım ve spermlerı sorunlu.aman allahım ağlamaktan helak oldum.sayı az hareketlılık az morfolojı 0 yıkıldım.ve bundan sonra sureklı mutsuzuz.agustos 7 de aşılama oldum tutmadı.ona da uzuldum.bu ay bır hafta adetım gec geldı ne umutlandık.yıne yok.ıkıncı aşılamayı dogudayız onuda yaptıramadık.halımı bır bılsenız kımse anlamıyor benı erken dıyorlar.sabret neye ve nasıl.esımede kıymaıyorum gıtgıde sogudum ondan.çokta sevıyorum ama bı kızgınlık var ıcımde oda cok uzuluyor ama erkek işte bellı etmıyor.boşanmak bıle gecıyor aklımdan.ya olmazsa cocugumuz.okadar ıstıyorumkı.bebegım olsun.sankı hiç olmıcak.o duyguları yasayamıcam.cevrene bakıyorsun herkes hamıle cocugu var. allahım ne zor yarabbım.bunalıyorum daralıyorum.kımseyede bırsey dıyemıyorsun.batıya gelın sabredın dıyor aılem.ama sabır nerde.neden boyle nıye.okadar ıyı bır ınsankı esım.çokta sevıyorum.ama onu bu konu yuzunden okadar uzuyorumkı.saçlarını beyazlattım.benım uzulmemede uzuluyor.ıstersen bosanalım dıyor.içkisi yok sigarası yok.yedıgne ıcıtıgıne dıkkat eder.boyle işte arkadaşlar herkese ben çocuk dusumuyorum dıyıp gecıstırıyorum.guluyorum..ne kadar neşelısın dıyorlar.kımse bılmıyorkı içim acıyor nefes alamıyorum.okadar yoruluyorumkı mutlu gorunmeye çalışmaktan.napıcam ben bılmıyorum.bu şekılde nereye kadar gidicek.hersey anlamsız,evlılıgımın tadı kalmadı.boyle bır haldeyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?