Hiç insanın kötü kardeşi olur mu?

saadetzinciri

sevgi emek ister.........
Kayıtlı Üye
24 Mart 2009
31
0
86
52
Denizli
arkadaşlar bir kardeşim var düşman başına sürekli arkamdan dedikodumu yapıyor yüzüme gülüyor arkamdan kuyumu kazıyor ne yapacagıma bilmiyorum aslında bir kardeş için böyle şeyler yazmak istemezdim ama söylediklerine duyunca çok üzülüyorum iftiralar atıyor sürekli çok sinir bozucu şeyler söylüyor elimden geldigi kadar ondan uzak durmaya çalışıyorum hiç bir derdime paylaşamıyorum onunla allah ne verirse hayırlısını versin sizce ne yapmalıyım çok morelim bozuluyor

olur böyle seyler kardesınız kaç yasında belkı daha olgunlasmamıstır..yada sızı kıskanıyodıur..

Kardeşler arasında ciddi problemler varsa bence anne baba sevgiyi,beraberliği öğretememiş evlatlarına demektir..:çok üzgünüm:
Bence önce kardeşinizin sizinle olan sorununun temeline bakın derim.. Mutlaka geçmişte kalan acı bir hatıra vardır onu sizden koparan..

Adamakili alirdim karsima konusurdum...derdin ne,.....benimle alip veremedigin ne?
Bilmeden seni üzdümmü? diye acik acik sorardim...

Bir abla olarak bunlari hic konusmadinizmi kardesinizle?CADIARZU

insana kendi yaşamayınca olmaz gibi gelebilir
ama benim çevremdede var bu tipler kıskanç biriyse kardeş akraba farketmiyor
yapacak birşey yok ne yapabilirsinki biraz mesafe koyabilirsin okadar

insana kendi yaşamayınca olmaz gibi gelebilir
ama benim çevremdede var bu tipler kıskanç biriyse kardeş akraba farketmiyor
yapacak birşey yok ne yapabilirsinki biraz mesafe koyabilirsin okadar

aynen katılıyorum..çocukluğumun beraber gectıği kuzenım sımdı bana yuz cevırıyo...hazımsızlık yasıyo..oluyo böle sacmalıklar..kötükedihüso

olur cnm olurr .. gerçii ben evlenene kadar olmaz dıodum ama evlkenip eşimin ablası ve abisini gördukten sonraa olacağına inanıorumm .. kıskançlıklarından eşimee ne diyeceklerini şaşırıolarr sennkide senii kıskanıodur

yanlış anlamayın ama ben kötü bile olsa asla kardeşimi kötülemezdim.
şayet beni üzüyorsa kendimde de hata arar onla aramı düzeltmeye çalışdım.kardeş bambaşka bişey.o sizi için kayıpsa kazanmaya çalışın. hissetmediği duyguları hissettirin.hatasıyla ,günahıyla herşeyiyle kabul ederek kardeşliğin ne olduğunu siz öğretin kardeşinize..

yaşı kaç kardeşinizin? kızmı-erkekmi?bir problem yaşadığınız kesin gibi ama..........CADIARZU

canım senn hiç bu şekildee bi olaya şahit olmadın sanırımm ... öle insanlar varkii kardeş adından nefret ettirioo varyaa ... benim eşim ablasının adını duymak istemıo şimdii biliomusunn .. ben anlıorumm .. belki arkadaşın kardeşiyle arasıondaki sorun bizimkiler kadar buyuk deildir amaa .. yinede can sıkıoo :1no2:

Arkadaşlar insan başına gelmeyince garibine gidebilir. Kardeş kardeşe kötülük düşünür mü diye? Haklısınız. Benimde benzer bir hikayem var. 6 kardeşiz biz hepimiz birbirimize düşkün, üzülünce üzülen, mutlu olunca paylaşan, birimizin derdi hepimizi üzer. Sadece birimiz hariç; 3 numarada olan ablam bizden çok farklı. Dedikodumuzu yapar, komşularımıza aile içi tüm sırlarımızı verir, yeni bişey aldığımızda bi hayırlı olsun kelimesi bile çıkmaz ağzından... Atsan atılmaz satsan satılmaz. Allah ıslah etsin ve herşeyin hayırlısını versin diyorum.

kardeş sonuçta atılmaz ama mesafeni koy.
selda_cino, maalesef bazı kardeşlikler böyle sorun olabiliyor. hem eşimin ablası hem benim ablam tarafından çok yaralar aldık. kabullenmesi zor bişey. inanması bile zor geliyor. nekadar aynı aile terbiyesi ve sevgisi alınsa bile kardeşler arasındaki kişilik farklılıkları var. bu tarz sorunların çoğu kıskançlıktan kaynaklanıyor.

arkadaşlar desteginiz için tşk ederim kız kardeş erkek deyil yaşıda 28 kardeşimin biz beş kardeşiz 4 kız bir erkek elimden geldigi kadar mesafeli kalmaya calışıyorum
arkadaşlar budurum beni çok üzüyor diyer kardeşlerimlede anlaşamıyor annene babama karşıda aynı dedi kodusunu yapıyor arkallarından ailemizin içinde numunelik yani hele annnem nasıl üzülüyor budurumu anlatamam

arkadaşlar desteginiz için tşk ederim kız kardeş erkek deyil yaşıda 28 kardeşimin biz beş kardeşiz 4 kız bir erkek elimden geldigi kadar mesafeli kalmaya calışıyorum
arkadaşlar budurum beni çok üzüyor diyer kardeşlerimlede anlaşamıyor annene babama karşıda aynı dedi kodusunu yapıyor arkallarından ailemizin içinde numunelik yani hele annnem nasıl üzülüyor budurumu anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…