E
elmaninsapiarmutuncekirdegi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi saadetzinciri
-
evet allah sabır versinçok tuhaf.kkardeşinin yaptığpı şeyin bi açıklaması olabilir o da kıskançlık.bence seni çocukluğundan beri kıskanmış ve şimdi ortaya çıktı.Allah sabır versin .sanırım çözümü yok
doğru söylüyorsunan gelir insanın en yakınları en uzakları olur..fisfisfis
nabza göre şerbet vermek lazımsengözlerimebaksanab
allah büyüktür saadet zinciri sabret sabrının mükafatını alırsın
canım çok zor ve ilginç bir durum geldi bana .
kardeşya nasıl böğle kardeş oluyor anlamıyorum..
bizde 4 kardeşiz ama birbirimize deli oluruz..
kötülük namına bişi görmedim kardeşlerimden..
bir gün seslerini duymadımı dlei olurum ..
çok zor bir durum canım hepmi böğleydi ,yani çocukluktan buyana yoksa sonradanmı oldu..
birde diğer kardeşlerinle aran nasıl ve bu kardeşin onlara karşı nasıl..
saadetzinciri arkadaşım seninle aynı fikirde değiliz diye neden herkese eksi rep dağıtıyorsun ki!! burda ki herkes sana ve konuna değer vermiş yorum yapmış ne istiyorsun anlamadım.
evet lanet olsun öyle kardeş olmaz olsun demediğimiz için mi?
kardeşinede böyle davranıyorsan son derece haklıymış kardeşin !!
arkadaşlar bir kardeşim var düşman başına sürekli arkamdan dedikodumu yapıyor yüzüme gülüyor arkamdan kuyumu kazıyor ne yapacagıma bilmiyorum aslında bir kardeş için böyle şeyler yazmak istemezdim ama söylediklerine duyunca çok üzülüyorum iftiralar atıyor sürekli çok sinir bozucu şeyler söylüyor elimden geldigi kadar ondan uzak durmaya çalışıyorum hiç bir derdime paylaşamıyorum onunla allah ne verirse hayırlısını versin sizce ne yapmalıyım çok morelim bozuluyor
yanlış anlamayın ama ben kötü bile olsa asla kardeşimi kötülemezdim.
şayet beni üzüyorsa kendimde de hata arar onla aramı düzeltmeye çalışdım.kardeş bambaşka bişey.o sizi için kayıpsa kazanmaya çalışın. hissetmediği duyguları hissettirin.hatasıyla ,günahıyla herşeyiyle kabul ederek kardeşliğin ne olduğunu siz öğretin kardeşinize..
arkadaşlar bir kardeşim var düşman başına sürekli arkamdan dedikodumu yapıyor yüzüme gülüyor arkamdan kuyumu kazıyor ne yapacagıma bilmiyorum aslında bir kardeş için böyle şeyler yazmak istemezdim ama söylediklerine duyunca çok üzülüyorum iftiralar atıyor sürekli çok sinir bozucu şeyler söylüyor elimden geldigi kadar ondan uzak durmaya çalışıyorum hiç bir derdime paylaşamıyorum onunla allah ne verirse hayırlısını versin sizce ne yapmalıyım çok morelim bozuluyor
slm ecinnilibarones konuyu ben açmadım ama şu cümlene (o sizin için kayıpsa kazanmaya çalışın)katılmıyorum bu yüzden yazma gereği duyuyorum konu sahibi arkadaşımdan konuyu dağıttığım için kusura bakmamasınıda rica ederek:CüvCüv:öyle insanlar varki kardeş değil düşman olarak görebilicek kadar kötü yaratılışları olabiliyor malesef hemen bi kaç örnek veriyim benim abim var iki kardeşiz 4 yaş aramız var annem felç geçirip iki ay yattığında annem için yaptığım özel diyet yemeklerini tencerenin dibini görene kadar bitirirdi neden böyle yapıyorsun deyincede benimde canım çekiyor derdi yağsız tuzsuz yemkleri ve onlarında ayrıyeten yemeklerini yaptığım halde.annem sürekli yattığından hiç bir şekilde kıpırdayamadığından 15 dakika ara ile yatış pozisyonunu değiştirmem gerekiyordu ben ozaman 23 yaşında ve 47 kilo küçücük bir kız iken tek başıma 120 kilo olan annemi kaldırmaya çevirmeye çalışıyordum ve bunu yaparken abimden yardım istediğimde ben televizyon seyrediyorum banane derdi.ve en acısı ise annem kalp krizi geçirdiğinde belki kurtulma şansı vardı ama ambulans çağır diye bütün apartmanı çınlattığım dakikalarca dil döktüğüm halde hiç istifini bile bozmadı ve ben sabahın 4 ünde çıplak ayaklarla 15 dakikalık mesafede olan hastaneye koşarak gittim belki bir umut vardır diye.ama malesef :çok üzgünüm: babam 89 yaşında ve o yaşdaki adama bana emekli maaşını vermezsen git kızın baksın sana diye gecenin bir saatinde dışarıya attı. şimdi soruyorum sana böyle bir varlığa kim kardeşim diyebilir? ne için kazanmaya çalışılınır? bence kötü olan insandan uzak durmakta herzaman fayda vardır bu kim olursa olsun!
sende allah sabırlar versin canım beni anladıgın için tşk ederimslm ecinnilibarones konuyu ben açmadım ama şu cümlene (o sizin için kayıpsa kazanmaya çalışın)katılmıyorum bu yüzden yazma gereği duyuyorum konu sahibi arkadaşımdan konuyu dağıttığım için kusura bakmamasınıda rica ederek:CüvCüv:öyle insanlar varki kardeş değil düşman olarak görebilicek kadar kötü yaratılışları olabiliyor malesef hemen bi kaç örnek veriyim benim abim var iki kardeşiz 4 yaş aramız var annem felç geçirip iki ay yattığında annem için yaptığım özel diyet yemeklerini tencerenin dibini görene kadar bitirirdi neden böyle yapıyorsun deyincede benimde canım çekiyor derdi yağsız tuzsuz yemkleri ve onlarında ayrıyeten yemeklerini yaptığım halde.annem sürekli yattığından hiç bir şekilde kıpırdayamadığından 15 dakika ara ile yatış pozisyonunu değiştirmem gerekiyordu ben ozaman 23 yaşında ve 47 kilo küçücük bir kız iken tek başıma 120 kilo olan annemi kaldırmaya çevirmeye çalışıyordum ve bunu yaparken abimden yardım istediğimde ben televizyon seyrediyorum banane derdi.ve en acısı ise annem kalp krizi geçirdiğinde belki kurtulma şansı vardı ama ambulans çağır diye bütün apartmanı çınlattığım dakikalarca dil döktüğüm halde hiç istifini bile bozmadı ve ben sabahın 4 ünde çıplak ayaklarla 15 dakikalık mesafede olan hastaneye koşarak gittim belki bir umut vardır diye.ama malesef :çok üzgünüm: babam 89 yaşında ve o yaşdaki adama bana emekli maaşını vermezsen git kızın baksın sana diye gecenin bir saatinde dışarıya attı. şimdi soruyorum sana böyle bir varlığa kim kardeşim diyebilir? ne için kazanmaya çalışılınır? bence kötü olan insandan uzak durmakta herzaman fayda vardır bu kim olursa olsun!
Kardeşler arasında ciddi problemler varsa bence anne baba sevgiyi,beraberliği öğretememiş evlatlarına demektir..:çok üzgünüm:
Bence önce kardeşinizin sizinle olan sorununun temeline bakın derim.. Mutlaka geçmişte kalan acı bir hatıra vardır onu sizden koparan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?