Hiç insanın kötü kardeşi olur mu?

çok tuhaf.kkardeşinin yaptığpı şeyin bi açıklaması olabilir o da kıskançlık.bence seni çocukluğundan beri kıskanmış ve şimdi ortaya çıktı.Allah sabır versin .sanırım çözümü yok

an gelir insanın en yakınları en uzakları olur..fisfisfis
nabza göre şerbet vermek lazımsengözlerimebaksanab

evet allah sabır versin
an gelir insanın en yakınları en uzakları olur..fisfisfis
nabza göre şerbet vermek lazımsengözlerimebaksanab
doğru söylüyorsun
allah büyüktür saadet zinciri sabret sabrının mükafatını alırsın

amin inşallah

canım çok zor ve ilginç bir durum geldi bana .
kardeşya nasıl böğle kardeş oluyor anlamıyorum..
bizde 4 kardeşiz ama birbirimize deli oluruz..
kötülük namına bişi görmedim kardeşlerimden..
bir gün seslerini duymadımı dlei olurum ..
çok zor bir durum canım hepmi böğleydi ,yani çocukluktan buyana yoksa sonradanmı oldu..
birde diğer kardeşlerinle aran nasıl ve bu kardeşin onlara karşı nasıl..

evet çok zor diğer kardeşlerimle hiçbiriyle sorunum yok 5 kardeşiz ama hemen hemen hepimizin bahsettiğim kardeşimle problemi var yani bizi bile birbirimizin yanında kötülüyor sanki küçük kardeşimle benim arama bile soğukluk sokmaya çalışıyor çok garip biri anlatamıyorum ki

saadetzinciri arkadaşım seninle aynı fikirde değiliz diye neden herkese eksi rep dağıtıyorsun ki!! burda ki herkes sana ve konuna değer vermiş yorum yapmış ne istiyorsun anlamadım.
evet lanet olsun öyle kardeş olmaz olsun demediğimiz için mi?
kardeşinede böyle davranıyorsan son derece haklıymış kardeşin !!

ne kadar önyargılısınız ben siteye yeni üye oldum üyelik bilgilerime bakarsan anlarsın ne demek istediğini anlamadım eksi puan vermedimki herkese puan verdim acemilikten yanlış bişey yaptıysam özür dilerim nerde yanlış yapıyorum uyarırsan düzeltirim

benimle aynı fikirde olup olmamanız önemli değil ben memnuniyetimi belirtmek için puan vermek istedim sadece profilimden yazarak uyarmanı beklerdim henüz çözemediğim şeyler var hala nasıl eksi puan verdim anlamıyorum

:çok üzgünüm:üzüldüm arkadaşım dertlerim depreşti bende aynı dertle 26 sene uğraştım ve nihayet evlendimde kurtuldum aile içindeki huzursuzluk helede kardeşler arasındaki hiç bir sıkıntıya benzemiyo sürekli üzgün ve kırgın yaşıyorsun. seni çok iyi anlıyorum:teselli: kardeşin güzellikle konuşmaktan anlamıyorsa ailece ona karşı protesto başlatın derim sonunda hatasını anlıycaktır anlamaz ise mesafeli davranırsın duymamaya çalışıp görmemeye başlarsın Allah kolaylıklar versin

Durumuna üzüldüm kardeşim ama bana inan senden daha kötü durumda olanlar bile var bundan birkaç yıl önce bir arkadaşım öz abisinin kendisine devamlı tacizde bulunduğunu anlatmıştı bana inanamamıştım hemde öz abisi insanın aklı mantığı almıyo ama bu tür olaylarla karşılaşabiliyoruz Allah ıslah etsin diyorum
Biliyorum ki ne kadar kötü bile olsa sen veya o zor duruma düştüğünde yine birbirinize sarılırsınız çünkü insana kardeşi kadar yakın birisi olamaz... Sen yinede herşeyi bir kenara bırakıp sakin olduğun bir gün kırıcı ve suçlayıcı kelimelerden uzak kalarak kendi duygu ve düşüncelerini onunla paylaşırsan belkide ortak bi paydada buluşabilir ve problemi ortadan kaldırabilirsiniz. Hem belkide sen konuşmaya başlayınca onunda sana anlatacağı ve paylaşmak istediği birçok şeyi olduğu ortaya çıkabilir bence denemeye değer sengözlerimebaksanab

slm ecinnilibarones konuyu ben açmadım ama şu cümlene (o sizin için kayıpsa kazanmaya çalışın)katılmıyorum bu yüzden yazma gereği duyuyorum konu sahibi arkadaşımdan konuyu dağıttığım için kusura bakmamasınıda rica ederek:CüvCüv:öyle insanlar varki kardeş değil düşman olarak görebilicek kadar kötü yaratılışları olabiliyor malesef hemen bi kaç örnek veriyim benim abim var iki kardeşiz 4 yaş aramız var annem felç geçirip iki ay yattığında annem için yaptığım özel diyet yemeklerini tencerenin dibini görene kadar bitirirdi neden böyle yapıyorsun deyincede benimde canım çekiyor derdi yağsız tuzsuz yemkleri ve onlarında ayrıyeten yemeklerini yaptığım halde.annem sürekli yattığından hiç bir şekilde kıpırdayamadığından 15 dakika ara ile yatış pozisyonunu değiştirmem gerekiyordu ben ozaman 23 yaşında ve 47 kilo küçücük bir kız iken tek başıma 120 kilo olan annemi kaldırmaya çevirmeye çalışıyordum ve bunu yaparken abimden yardım istediğimde ben televizyon seyrediyorum banane derdi.ve en acısı ise annem kalp krizi geçirdiğinde belki kurtulma şansı vardı ama ambulans çağır diye bütün apartmanı çınlattığım dakikalarca dil döktüğüm halde hiç istifini bile bozmadı ve ben sabahın 4 ünde çıplak ayaklarla 15 dakikalık mesafede olan hastaneye koşarak gittim belki bir umut vardır diye.ama malesef :çok üzgünüm: babam 89 yaşında ve o yaşdaki adama bana emekli maaşını vermezsen git kızın baksın sana diye gecenin bir saatinde dışarıya attı. şimdi soruyorum sana böyle bir varlığa kim kardeşim diyebilir? ne için kazanmaya çalışılınır? bence kötü olan insandan uzak durmakta herzaman fayda vardır bu kim olursa olsun!

çok zor bir durum kesinlikle görüşmem ben Allaha havele ederdim çünkü onunla görüştükçe bana daha fazla zarar vermektense görüşmem daha iyi eger sana böyle bişey yapıyors eminim çevresinde de ona bu tür davranışlı olan kişiler vardır ya da böle olduğu sürece kimsenin onunla fazla görüşüceğini sanmıyorum bölece hatasını belki anlar

ALLAH yardıncın olsun arkadaşım benimde bir yakınımın kızında vardı böyle bir problem o insan değişmez can çıkar huy çıkmaz derler yapacağın tek şey ondan uzak durmaya çalışmak onun dedikoducu olduğunu biliyorsunuz madem onun yanında konuşmayın. böyle davranarak zamanla çevresindeki herkesi kaybedecektir belki ozaman hatasını anlar

Canım benim ya satırları tek tek okurken içim cız etti resmen neler çekmişsin ben annesini 2.5 yaşında kaybetmiş birisi olarak gerçekten çok üzüldüm ...inan ne diyeceğimi şaşırmış bi durumdayım abinin yaptığına ne denir bilemiyorum sonuçta ikinizi de doğuran anneye karşı bu kadar ilgisiz pervasız sorumsuz ve duygusuz nasıl olunur ve bunun bi açıklaması var mıdır bilemiyorum...hastaneye o kadar yakınken hiçbişey yapmaması bende onun psikolajik problemleri olduğu hissini uyandırdı yoksa kimse annesine bu kadar büyük bi kötülük yapamaz diyorum

ya arkadaşım herkese böyle davrandığına göre psikolojik sorunları olabilir bu konularda belki kardeşinize yardımcı olabilirsiniz

sende allah sabırlar versin canım beni anladıgın için tşk ederim

bende arkadasıma katılıyorum cunku aynı problem bendede var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…