Değil bence :) bir insan sevgili , arkadaş , akraba bize zarar veriyorsa zaten gitmemiz umrunda değildir .En güzel intikam onu unutup umursamamak bence :)
hiç bu tür şeylerle uğraşmam birisi bana kötülük yaptığı düşünüyorsa asıl kendine yapmış demektir bence.hiç işim olmaz görüşmem bir daha allaha havale ederim vicdan azabı denen bir şey var kendi yansın kavrulsun.Size zarar veren birinden intikam aldınız mı ? Mutlu olarak intikam aldım vs gibi şeyleri sormuyorum. Gerçek intikamdan bahsediyorum . Nasil oldu ? Sonrasında ne hissettiniz
Daha iyi hissettiriyor mu ?Eveet benim konum bu işte. Mart ayında aldatıldığımı öğrendim. 1 ay çok zor bir süreç geçirdim çocuklar var boşanma diyen, biz kefiliz ona göz açtırmayız diyenler bir tarafta, bir tarafta incinen gururum yıkılan hayallerim ve hiç beklemediğim bir anda ve haketmeden yediğini kazık. Vurdum kırdım dövdüm sövdüm yok hıncımı alamadım. Bu arada ikimizde devlet memuruyuz, ikimiz de yöneticiyiz ama o kurumun ilçe müdürü. Olay ortaya çıkarsa başına geleceklerin de farkında. Ama hem suçlu hem güçlü hesabı pişmanlık yok.... Sadece lafta özür, ben erkeğim yaparım sen de kabullenirsin modunda. Birkaç gün bekledim baktım olmayacak karar verip yaymaya başladım yaptığı ahlaksızlığı. Seni o koltukta oturtmayacağım dedim, görevlendirmeydi kadro almasına az bir Zaman vardı, bana blöf yaptı alt kadroya tayin ister giderim demişti. Ben de gerekli çalışmaları yapınca ilçenin milletvekilleri bunu aforoz ettiler :)) ve paşa paşa istifa etmek zorunda kaldı dediği gibi alt göreve başka şehre tayin istedi hem de bankoooo o adi kadının yaşadığı şehre. Ama yıkıldı o makam sevdalısı büyüklük kompleksli adam bir anda ani bir düşüş yaşadı. İntikamım acı oldu herkesin fikri bu. Ama benim içim soğudu mu hala soğumadı. Gebertsem yine soğumaz. Bu intikamı almasaydım çıldırırdım herhalde, bu kadar hırslı olduğumu da bilmiyordum ayrıca bu olayla öğrendim. Ona intikamım daha bitmedi ileride adam gibi bir adam çıkarsa karşıma inşallah direk evlenicem artı çocuklarım anlayacak yaşa geldiğinde yaptığı ihaneti anlatacağım. Bilsinler ve ona göre davransınlar. Bir de içimden geçen şu ki, o bir gün köpek olup kapıma gelecek ama o Zaman benden son bir tekme daha yiyecek
Kesinlikle evet:)))Daha iyi hissettiriyor mu ?
NedenAldım. .
Pismanim..
Keşke yapmasa idim.. o günler iyi hissettim ama su an kötü hissettiriyo...
İyi yapmissin bence. Benim şimdiye kadar havale ettiğim hiç bir olaydan sonuç çıkmadı =) keşke o zamanlar bir şey yapsaydim kadere bırakmak yerine diyorum.Bende aldım ama şu an ki aklım olsa, yapmazdım. İnsan olayın hırsı ile çok acımasız ve düşünmeden hareket edebiliyor, daha sonrasında da, ilerleyen yaşlar da düşündükçe, keşke Allah 'a havale etseydim diyorum.
Aldatıldığımı öğrendim ve o anın siniri ile, çok meşhur bir arkadaşlık sitesinde nick olarak, '' kendimi satıyorum.com '' diye bir isim almıştım, dikkat çekiciydi isim ve herkes profile girip bakıyordu, profilde direkt onun numarasını verip, yaymıştım tüm sitelere, delirmişti. Tahmin etti tabii benim yaptığımı, arayıp, hesap sormak istediğin de, '' hangi yüzle hesap soruyorsun sen bana, internette tek tuşla kendini pazarlayan adamcıklarla işim olmaz '' deyip, suratına kapatmıştım telefonu ve aynısını oda bana yapar diye, değiştirdim o gün numaramı.
Kesinlikle pişmanım, o adilik yaptı ve bende onun karşısın da yaptığımla, kendimi onunla eşitledim. Hiç bir şey yapmasam ve Allah'a havale etsem, eminim ahım çok fena çıkardı. O zamanlar yaşım 18 19, gençlik deliliği. Şu an olsa yapmazdım :)
İyi yapmissin bence. Benim şimdiye kadar havale ettiğim hiç bir olaydan sonuç çıkmadı =) keşke o zamanlar bir şey yapsaydim kadere bırakmak yerine diyorum.
İnsanın öfkesi geçtikten sonra bir işe yaramıyor =)Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz, ben bunu çok geç öğrendim. İntikam aldığım kişi, şu an kanser tedavisi görüyormuş, duyunca vicdan azabım daha da arttı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?