Hiç intikam aldınız mı?

yaşattıklarını yaşamalılar. yoksa başkalarına da yaparlar. sonra herkese yapabilirler. kendilerinde bu saçma gücü buluyorlar çünkü.

Aslında bende bunu çok istiyorum . Sevgilimle bizi ayırmaya çalışanlara karşı ama işte ben onlar gibi olamıyorum .

Reactions: gve
İntikam plan gerektiren, yorucu meşekkatli sinirleri geren ama aynı anda sakinlik gerektiren bi iş. Herşeyin kusursuz olması gerekiyor. Bu giriş kısmı.
Her detayı atlamadan kendi kendini ikna etmene izin vermeden süreci işletiyorsun. Bu daha zorlu bir süreç. Her duygu birbirine karışıyor. Ama sen bir taş olup devam ediyorsun. Çünkü intikam alıyorsun. Netice elde etmenin tek yolu taşlaşmaktan geçiyor. Bu da gelişme bölümü.
Ve.. Gelelim sonuca.
İki seçenek. Kaçarın yok.
İntikamın başarısız oldu: Yeryüzünün en aptal en ezik en işe yaramaz en beceriksiz insanı gibi hissediyorsun. İki kere rezil olmak hissi yani. Altından kalkmak çok zor ve çok zaman alıyor.
İntikamın Başarılı Oldu: Bilmen gereken en önemli şey. Sen artık Sen değilsin. Kirlisin. Ruhun kirli artık. Karanlık tarafa geçmiş haldesin. Bir daha asla intikam almanı gerektirecek duruma düşmüş o saf kişi olmuyorsun.
İşte bu başedilmesi ilkinden çok daha zor bir duygu.
Ve zaman geçtikçe farkettiğin şeyse; intikam aldığın kişinin yaptığını veya yaptıklarını unutmuş olmana rağmen intikamın sende bıraktığı o kekremsi tadını hiç unutmuyorsun. Artık senin yükün...
İşte böyle hissettiriyor...

İntikam almayı değilde, kendimi daha iyi ifade edebileceğim bir ortam oluşması için sabırla pusuda bekliyorum. Sizden intikam almak bile size hediye bunu biliyorum. Bu yüzden kalın siz size...

birde başka bir arkadaşıma çok destek olmuştum.eski sevgililerinden biri bundan para almış.sonra o parayla gidip başkasıyla evlendi.kızda bankacıymış.birde bunun hesaplarına girmişler.en azından onun dediği buydu.bunla bankaya gittim.parasını geri almasını sağladım.evden çıkamıyordum bir ara.zar zor evdekileri ayarlayıp bunla görüşmek için arıyordum.en son anda bana ayyy ben gelemiyorum diyordu.öylese arasana.bende evdekilere bir şey söylemeyip çıkıyordum.başka ne yapıyordu.

zamanında bende çok kötü bir olay yaşadım.tacize uğradım.bundan sonra birini sevebildim.bunuda o kişiye açtıktan sonra ilişkimiz bitti.açıklayana kadar bana çok iyi davranıyordu.güya bunları ona anlatıp eziyormuşum.bunları bana sonra söylüyordu ki zaten anlatmadım.anlatsam tamam diyeceğim.

ay bayıldım size bende sizin gibi olmak isterdim. bana hayatı zehir edenler yüzünden üzülmektense sizin gibi olup onlara hayatı zehir etmek isterdim.

ay bayıldım size bende sizin gibi olmak isterdim. bana hayatı zehir edenler yüzünden üzülmektense sizin gibi olup onlara hayatı zehir etmek isterdim.
Ben de hepsini perişan edemedim henüz, keşke uygun koşullar olsa da yapabilsem.
Canımı yakanın canını yakarım, yapabiliyorsam yani. Ben çok da bayılma bana, intikam genelde çok hoş görülmüyor sanırsam.

şuan iki ay önce canımı yakan ve son 8 yıldır hayatı bana eve aileme zehir eden kadından öyle intikam almak istiyorum ki anlatamam. ben de Allaha havale ettim çok rabbim alıyorda ahımı aslında benim canımı yaktı bir iki haftaya kalmadı hastanelere düştü. ama işte soğumuyor içim onun daha da mahvolduğunu görmeden de soğumayacak sanırım.
ama elimdende pek bir şey gelmiyor intikamımı sessiz kendime bulaştırmadan almam lazım ama nasıl. asla benim yaptığımı bilmemesi lazım.

ewet gercekten ıntıkam aldı ben mutlu olarak alıyorum dıyenlerden degılım oyle bı aldım kı hemde benı onemsıyor havası bıle alamadı :)

ben o kadar cok ıyı anlıyorum kı sızı ıntıkam konusunda bır alsan ıkı alsanda yetmıyomus gıbı gelıyo alıp ayagının altına cıgnesen gene sogumaz ınsanın ıcı ya

Esım bana ıntıkamcı der bazen gulerek :) herseyın ıntıkamını alırım tabı benımde sınırlarım var ıntıkam alıcam dıye karakterıme ters dusecek seyler yapmam kendımı kucultmem ben genelde bana skulan lafı unutmam ve beklerım an gelır lafı aynı kelımelerle ıade ederım karsımdakı de dumura ugrarcok guzel olyo hanı byle cuk oturuyo derler ya ısteoyle

ben o kadar cok ıyı anlıyorum kı sızı ıntıkam konusunda bır alsan ıkı alsanda yetmıyomus gıbı gelıyo alıp ayagının altına cıgnesen gene sogumaz ınsanın ıcı ya
Nasıl aldıniz peki ? Su an yine bu konu gündemde benim için =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…