- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.404
- 498
Henüz olmadım. Her an yapma şansım var belki de ondan. Ama sanki içimden bir ses yapmamam gerektiğini söylüyor
Pişman oluyor musun yapmadığına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pişman oluyor musun yapmadığına
Gönül isleriyse yapma derim. Terkedilme vs gibi.Henüz olmadım. Her an yapma şansım var belki de ondan. Ama sanki içimden bir ses yapmamam gerektiğini söylüyor
Gelmiiisssssçıkmadan önce bir de Defnoşumun konusuna mesaj kondurayım.. yok hiç intikam almadım, ama bende bir illet var ki buna iyi mi desem, kötü mü desem bilemiyorum.. ettiğim beddua şak diye tutuyor, nasıl içten ediyorsam artık.. o yüzden çok canım yanmadıysa asla etmiyorum.. ama canımı yakan 3 kişiye öyle bir beddua ettim ki, 2002 senesinde.. bugün hala çekiyorlar.. işin kötü tarafı bende gram üzüntü yok..
çıkmadan önce bir de Defnoşumun konusuna mesaj kondurayım.. yok hiç intikam almadım, ama bende bir illet var ki buna iyi mi desem, kötü mü desem bilemiyorum.. ettiğim beddua şak diye tutuyor, nasıl içten ediyorsam artık.. o yüzden çok canım yanmadıysa asla etmiyorum.. ama canımı yakan 3 kişiye öyle bir beddua ettim ki, 2002 senesinde.. bugün hala çekiyorlar.. işin kötü tarafı bende gram üzüntü yok..
Ben tek celsede anlaşmalı boşandım, sinirlerim kaldırmayacaktı çekişmeliyi. İnşallah en güzel intikam ona yeniden evlenmek olacakoooohhhh eline sağlık bacımmmmm o kadının olduğu yere tayin istediğini de deliller dosyasına koyup yükklü birmiktar nafayı da çatır çatır kopart Allahını seversen... bir de iyi bir düğün balayı çakarsın yeni sevidceğinle face de resimleri çaktın mı ortak arkadaşlardan ooohhhh missss
Yani gerçekten su an ben yazıyorum sanki yani duygularimi dusuncelerimi döküyorsunuz resmen.Herkesin hayatında bir pislik oluyor demek ki. Bir insanın durduk yere içi kararmaz. Birileri karartır emin ol.
Bu o bahsettiğim kişi şu an beni "bu" yapan kişi. Olduğum kişi olmamda büyük emeği var! Beni güvensiz, paranoyak, dışarıdan gizemli içeriden oldukça yalnız biri yapan o oldu! Kişiliğimi öyle bir değiştirdi ki, 17 yaşındaki benle şimdiki ben arasında dağlar kadar fark var. Eğer o olmasaydı, ben şimdi çok başka biri olacaktım. Özgür olacaktım mesela, içimde bir hapishane yatıyor olmayacaktı. Hiçbir şeyden korkmayacaktım, güvenecektim birilerine. Ama ne oldu...
İçimin yağları eridiEveet benim konum bu işte. Mart ayında aldatıldığımı öğrendim. 1 ay çok zor bir süreç geçirdim çocuklar var boşanma diyen, biz kefiliz ona göz açtırmayız diyenler bir tarafta, bir tarafta incinen gururum yıkılan hayallerim ve hiç beklemediğim bir anda ve haketmeden yediğini kazık. Vurdum kırdım dövdüm sövdüm yok hıncımı alamadım. Bu arada ikimizde devlet memuruyuz, ikimiz de yöneticiyiz ama o kurumun ilçe müdürü. Olay ortaya çıkarsa başına geleceklerin de farkında. Ama hem suçlu hem güçlü hesabı pişmanlık yok.... Sadece lafta özür, ben erkeğim yaparım sen de kabullenirsin modunda. Birkaç gün bekledim baktım olmayacak karar verip yaymaya başladım yaptığı ahlaksızlığı. Seni o koltukta oturtmayacağım dedim, görevlendirmeydi kadro almasına az bir Zaman vardı, bana blöf yaptı alt kadroya tayin ister giderim demişti. Ben de gerekli çalışmaları yapınca ilçenin milletvekilleri bunu aforoz ettiler :)) ve paşa paşa istifa etmek zorunda kaldı dediği gibi alt göreve başka şehre tayin istedi hem de bankoooo o adi kadının yaşadığı şehre. Ama yıkıldı o makam sevdalısı büyüklük kompleksli adam bir anda ani bir düşüş yaşadı. İntikamım acı oldu herkesin fikri bu. Ama benim içim soğudu mu hala soğumadı. Gebertsem yine soğumaz. Bu intikamı almasaydım çıldırırdım herhalde, bu kadar hırslı olduğumu da bilmiyordum ayrıca bu olayla öğrendim. Ona intikamım daha bitmedi ileride adam gibi bir adam çıkarsa karşıma inşallah direk evlenicem artı çocuklarım anlayacak yaşa geldiğinde yaptığı ihaneti anlatacağım. Bilsinler ve ona göre davransınlar. Bir de içimden geçen şu ki, o bir gün köpek olup kapıma gelecek ama o Zaman benden son bir tekme daha yiyecek
Demek ki benzer aşamalardan geçmişiz.Yani gerçekten su an ben yazıyorum sanki yani duygularimi dusuncelerimi döküyorsunuz resmen.
Ne kadar naif kırılgan varlıklarız biz kadınlar,hak ediyormuyuz ya bunları.
Bizi bu duruma koyan insanlar mutlu,hayatları güzel herşey yolunda lakin bizim kafamizin içi cenaze.
Ben mesela hic kindar biri değildim,o kadar pis o kadar kindar biri oldum ki yani haddi hesabi yok sanırım kinimin. Herşeyi büyütüyor büyütüyor nefret edecek dereceye getiriyorum. Ve tabiki duadan çok beddua etme aşamasına geçmiş olmakta biraz ruhumu yıpratmıyor değil.
AlmadımSize zarar veren birinden intikam aldınız mı ? Mutlu olarak intikam aldım vs gibi şeyleri sormuyorum. Gerçek intikamdan bahsediyorum . Nasil oldu ? Sonrasında ne hissettiniz
İntikam alınmalı mi, Allaha mi havale edilmeli diye sormuyorum =) alanlara soruyorum . Cevapları ona göre verirseniZ çok iyi olur
Duyarsizlasma evet kesinlikle bende fazlasıyla. Kaskati gibi,yani merhametimi de kaybediyorum diye düşünüp üzülüyorum bazen. Nereye kadar böyle gidecek diyorum ama unutmam biliyorum yani mümkün değil bu kötülüğü unutmam.Demek ki benzer aşamalardan geçmişiz.
Bazen bazı şeylerin geri dönüşü olmuyor. Bir kere nefretle sınanınca, o bir şeyleri kırınca tamiri olmuyor. Benim ruhumu bile yormuyor artık, duyarsızlaştım. Hala ilk günkü gibi nefret ediyorum ondan. Şöyle bir his, uzun tırnaklar, tahtayı gıcırdatarak tırmalar da bir ses çıkar ya hani? Gıcık edici, tahammül edilemez seviyede hani? İşte ben bu kişiyi düşününce bunu hissediyorum. Biri kalbimi o uzun tırnakların içine alıp sıkıyor, tırnaklarını geçiriyor, kanıyor. Sonra daha da sinirleniyorum. Öyle işte...
Umarım kalmaz, şimdi hayatı yolunda görünüyor ama umarım iki yakası bir araya gelmez.Duyarsizlasma evet kesinlikle bende fazlasıyla. Kaskati gibi,yani merhametimi de kaybediyorum diye düşünüp üzülüyorum bazen. Nereye kadar böyle gidecek diyorum ama unutmam biliyorum yani mümkün değil bu kötülüğü unutmam.
Yanlarina kalmaz inşallah,çok üzülüyorum herkes mutluyken tek mutsuzluk bize mi gelir?
Ben de ahımın kimseden çıktığını görmedim,ama umudumu yitirmedim hiçbirzman, çünkü bu dünyada karşılığı olmayan kötülükler,diğer tarafta katmer katmer çıkacak.Bu dünyada cezasını bulamadıkları için bin pişman olacaklar eminim..Bunu düşündükçe rahatlıyorum.Ama şimdiye kadar bana zarar veren kimseden çıkmadı. Aldatilma aşk meşk işleri değil bahsettigim daha büyük somut zararlar. Ve üzerinden uzun yıllar geçti . Bu saatten sonra bu kadar yıldan sonra başlarına bi şey gelmesi beni rahatlatmayacak ki
Ya ne olduğunu da yaz bari. . Çatlıcam. Sabahtan beri okuyoruz hiç çaktırmadın..
Mutluluktan geberecek nerdeyse pezevenk.Umarım kalmaz, şimdi hayatı yolunda görünüyor ama umarım iki yakası bir araya gelmez.
Bana öyle bir yeni ben bıraktı ki kaç sene geçti hala toparlayamadım. Asla da toparlayamayacağım.
Canım ikiside var.. konu açmıştım son zamanlarda yaşadığım sıkıntılarla ilgili.. istersen ordan tüm sorularına cevap verebilirimArkadasim konuyla alakasz ama...
Dogumuna az kalmis nasil hissediyorsun krndini heycan veya korku varmi