• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç İstenmemek

ilgimi belli ediyorum veya karşı taraf ilgilenmeye başladıysa ben de seninle ilgileniyorum diye ışık yakıyorum, böyle bir süre karşılıklı ilgilenmeyle geçiyor, sonra birden olmayıveriyor. ya ben uzamasından sıkılıyorum tersleniyorum ya da karı tarafın ilgisi dağılıyor. böyle.

Demek ki uygun partner daha çıkmamış karşına.
Böyle demek kolay biliyorum ama mecbursun sen de kendini toplum baskısına karşı korumaya.
Yoksa psikolojin çöktü mü fena olur.
Umut verici ne varsa okumak, izlemek, dinlemek lazım ki yaşamak zevk haline gelsin.
O insanları duymazdan gelmelisin en başta. Çünkü önce senin ruh sağlığın önemli.

30 yaşındaki kuzenim 6 ay önce biriyle tanıştı mesela. Ailede herkes evleniyor bir bir.
Onu bekliyorduk artık. Ve aniden gelişmiş her şey işte. Yaza düğünü olacak.
O da çok başarılı ve maddiyatı çok iyi bir kız senin gibi. Ama aşkta hayalkırıklığına uğruyordu.
Ama şimdi her şey değişti.İnanılmaz mutlu ve tam dengi biriyle karşılaştı.
Ki bu kuzenim gayet sosyal, arkadaş çevresi geniş, ortamlara girip çıkan biriydi.
Yani herhangi bir koşula bağlamamak lazım. İster soğuk ol, ister sıcak, ister bilmem ne... Olacağı vakit geldi mi olacak.
:31::31:

belkide arkadaşların seni kıskanıyorlar
sana umut verip varmış gibi gösterip sonra yok diyorlar

valla benim de aklıma geliyor bu iş, onun için artık böyle naz yapan tiplere çok fazla belli etmiyorum yalnızlıktan duyduğum üzüntüyü.

bir tane ruh hastası arkadaşım da bana ayarlamaya çalışırken gitti kendi evlendi adamla.

Merhaba kendine haksızlık etme bence :) kendinde söylemişsin bunun olmaması için bir sebep yok. Hatta kendini şanlı bile hisset derim ben çünkü herkes için bir tek doğru insan vardır diğerlei gelip geçer yaralar. Senin içinde doğru bir kişi vardır henüz karşılaşmadığın ne den olmuyor diye fazla düşünme derim ben kendini üzmeye değecek bişey değil bu gez toz çalış oku araştır kısacası hayatını yaşa :)

bide karşına çıkan kişilere cok net olma yani onlara evlenmek istediğini ve bu yüzden kendileriyle görüştüğünü belli etme derim ben. Sanki karşında bir arkadaşın varmış gibi raat ve samimi ol ama ne istediğini belli etme gizemli ol.

bide karşına çıkan kişilere cok net olma yani onlara evlenmek istediğini ve bu yüzden kendileriyle görüştüğünü belli etme derim ben. Sanki karşında bir arkadaşın varmış gibi raat ve samimi ol ama ne istediğini belli etme gizemli ol.

bir görüşsem inşallah biriyle bu dediklerini aklımda bulunduracağım :52:

valla benim de aklıma geliyor bu iş, onun için artık böyle naz yapan tiplere çok fazla belli etmiyorum yalnızlıktan duyduğum üzüntüyü.

bir tane ruh hastası arkadaşım da bana ayarlamaya çalışırken gitti kendi evlendi adamla.

bak bu devirde kimse güvenmeye gelmiyor işte
kısmetin gelir seni bulur sen kendini üzme:34:

bir görüşsem inşallah biriyle bu dediklerini aklımda bulunduracağım :52:

Bide çok yakın olsa bile arkadaşlarına (yani seni birileriyle tanıştırmak isteyenlere) bile belli etme bence istediğin şeyi. Çünkü onlarda o kişilere bir arkadaşım var çok iyi çok düzgün bi insan evlenmek istiyo vs. diye bilgi veriyorlar seninle ilgili bu yüzden daha ilk görüşmede bile vazgeçebilirler. :)

Bide çok yakın olsa bile arkadaşlarına (yani seni birileriyle tanıştırmak isteyenlere) bile belli etme bence istediğin şeyi. Çünkü onlarda o kişilere bir arkadaşım var çok iyi çok düzgün bi insan evlenmek istiyo vs. diye bilgi veriyorlar seninle ilgili bu yüzden daha ilk görüşmede bile vazgeçebilirler. :)

Benimde başıma çok geldi daha bir kez bile görüşmediğim çok kişi oldu. Toplantım var çıktıktan sonra arayacağım diyen ve hiç aramayan biri bile olmuştu :) hayatıma girenlerde oldu tabiki ama doğru kişiyi bula bilmiş değilim :) şu ande benim senden senin benden hiç bir farkımız yok :D üzülme lütfen dert etme kendine. :D

Benimde başıma çok geldi daha bir kez bile görüşmediğim çok kişi oldu. Toplantım var çıktıktan sonra arayacağım diyen ve hiç aramayan biri bile olmuştu :) hayatıma girenlerde oldu tabiki ama doğru kişiyi bula bilmiş değilim :) şu ande benim senden senin benden hiç bir farkımız yok :D üzülme lütfen dert etme kendine. :D

böyle olaylar iyice insanın kendine güvenini sarsıyor, olacağı varsa da olmuyor bu sefer :20:

böyle olaylar iyice insanın kendine güvenini sarsıyor, olacağı varsa da olmuyor bu sefer :20:

Kendine olan güvenini kaybetme insanlar çeşit çeşit :) ama bir gün olucak bunu aklından çıkartma.
Anlaşabileceğin, seveceğin, aşık olacağın biri olucak o kişide sana tabi ki.
evlenmek için evlenilmez sen kötü bi durumla kargşılaştığında toplum mu ilgileniyor sorununla yine sen savasıyor olacaksın. Aile eş dost tabiki senin evlenip yuva kurmanı, mutlu olmanı isterler :) ama geç olsun güç olmasın bence. Turnayı gözünden vuracaksın çevremde bir çok insan için öyle oldu :D Senden değerli değil kimse bunu unutma :)

Selamlar... Sadece ilk mesajınıza bakarak yorum yazıyorum.
Acaba kendinizi dev aynasında görüyor olabilir misiniz?
Çünkü ne zaman bir kadın konu açsa hep ne kadar mükemmel olduğunu anlatıyor, belki çevreniz sizi yanlış yönlendiriyor...
Bu ihtimal üzerinde de durun derim.
Diğer yorumları okumadım kusura bakmayın sadece konu açan bütün kadınların mükemmel olması bana çok ilginç geldi de...Belki siz gerçekten öylesinizdir.

Bir siğer ihtimal de nasip olmaması. Olmayınca olmuyor işte, bir de bekleyince, isteyince olmaz ya bu işler. Ne zaman ki bıkarsın artık düşünmezsin o zaman kapını çalıverir... Ayrıca yaş olarak ideal yaştasınız zaten, çevreye bakınca herkesin boyunca çocuğu var insan çok gelmiş gibi düşünüyor ama değil aslında...

Back
X