Canım lütfen geçmişini peşinden getirmeMerhaba arkadaslar kafam okadar karisik ve bunalimdayim ki deli gibi sevdigim biri var karsilikli suana kadar tek bir yalan daha soylemedim fakat gecmisimde kocaman bir hata var malesef okadar bu konulara karsiyken hemde. Sevdigim sanirim bunu kabullenemicek soylemek ister gibi oldum o kadar cani yandi ki yapamadim kiyamadim. O kadar pismanim ki durumu anneme actim seviyorsa sorun etmeyebilir dedi o pisman halimi gorunce kizamadi tabiki ama oyle olmicak sanirim severken nasil ayrilicam bilmiyorum suana kadsr birbirimizi hic uzmedik asigim sana diyor ama malesef bir dakika gormesek ozluyoruz resmen ama dayanmak zorundayim. Bana bir yol gosterin lutfen. Nasil bir yol izlemeliyim bana kizmayin sadece onu uzmek istemiyorum keske pismanligimi gorebilse fakat zor duruyor boyle severken ayrilmak okadar ki insallah rabbim yardim eder cunku onu kandiramam
Evet söylenmezBiraz daha acar misiniz ? Bende de var gecmsiimde hata büyük bi hata.. ben soylememeyi tercih ettim çünkü tövbemi ettim bundan sonra kimsenin bilmesi gerekmiyo ona gore yasiyorum cok dikkatliyim cok pismanim.. ben soylesem elime bisey geçeceğine inanmadim mutlaka aklinda kalacaktı.. sizin mesele tam olarak ne bilmiyorum ama sanirim benzer
Iyy ne pis adammışPismanligim iliski yasamaktan cok onceden bu forumda uyeligim vardi boyle konulari okur asla kaybetmemeliyim derdim bile bile nasil demek canimi yakiyor. Evet kafama kakar ve kabullenemez gbime geliyor cunku tecavuz olsa belki kabullenirim onu da kasina kakarsk diyordu
Tecavüzü bile başınıza kakacak zihniyette birini sevmeyin. Sevilmez.Pismanligim iliski yasamaktan cok onceden bu forumda uyeligim vardi boyle konulari okur asla kaybetmemeliyim derdim bile bile nasil demek canimi yakiyor. Evet kafama kakar ve kabullenemez gbime geliyor cunku tecavuz olsa belki kabullenirim onu da kasina kakarsk diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?