- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
-
Çok iyi anlıyorum sizi.. ama 30 yaş üstü olduğu için o oran normal değil mi ben ikili test yaptırsam daha da yüksek bir oran çıkardı yaş 35 olunca. Ben bu çarşamba yaptırdım sonucu için sabırsızlanıyorum haftaya Cuma’ya kadar çıkar inşallah onun da sonucunu beklemek ayrı bir stres.Çok teşekkür ederim. Üzücü Bi şekilde öğrendim keşke 2li yaptırmayıp direkt nfity testini yaptırsaydım bugünüm mahvoldu 10 gün nasıl geçicek bilmiyorum. Sizin sonucunuz gelmedi mi henüz
Aslında tam tersi çok gerekli. Mesela bu testlerden birinde çocugumun böbreğinde bi problem görülmüştü bunun sonrasında takip edildi hep ona göre. He ikilide bazen yanlış sonuç olabiliyor olasılık taraması zaten. Kesin sonuç kana bakıldıgında anlaşılıyor. Tabiki bu sürede maalesef anne üzülüyor..Aldırmak düşünülmüyorsa böyle testleri gereksiz buluyorum. Çünkü riskli olup sağlıklı bebek olan çok. Anne üzüldüğüyle kalıyor
Amin inşallah Allah razı olsun. 3lü bende istemiyorum Dr da tavsiye etmedi bu teste karar verince. bende bu test sonucu gelsin sadece usg giricem o kadar.Bak canım benim önce ağlama kendini ve evladını üzme.
Benim oğlum 6 yil sonra oldu.
Doktorum testi yapalim diye israr edince tamam dedim ve cok yüksek riskli geldi.
Amniyosentez ve dna testi yaptırmam ne olursa kabulüm rabbimin vardır bir bildiği dedim.
Stresli bir hamilelik geçirdim ve hep dua ettim oğlum şuan 6 yaşında ve çok şükür sağlıklı.
Adi üstünde test ya takılma sakın ayrıntılı usgni yaptır 3lu tarama filan yaptırma.
InşAllah bebişin sağlıklıdır annesi.
Ne güzel Allah bağışlasın siz böyle deneyimli yada tanık olup olumlu şeyler yazınca yüreğime su serpiliyo Allah razı olsunCanim.oncelikle bir komsumda ayni riskli.idi kan alip yurtdisina yolladilar tahmini 15 gun icinde geldi sonuclari ve maasallah tosun gibi oglu oldu...
Yine aile dostumuzki kendiside doktordu yasindan.dolayi riskli cikti ayni yolladilar ve maasallah tokmak gibi.oglu var.onunda...
Ablamin kizinada riskli.dedi.doktorlar ki.enistemde doktor onlar kan yollamadi rabbim ne verirse raziyiz dediler ve.su an.maasallah dunyalar guzeli.bir yigenim.var...
InşAllah görürsün canım stres yapma dua et bekle herşey guzel olacak inşallahAmin inşallah Allah razı olsun. 3lü bende istemiyorum Dr da tavsiye etmedi bu teste karar verince. bende bu test sonucu gelsin sadece usg giricem o kadar.
Sizin evladınıza Allah uzun sağlıklı ömür versin. İnşallah bende o günleri görürüm
İnşallah sizinde sonucunuz güzel olumlu olur bebeğiniz sağlıklı dünyaya gelir.Çok iyi anlıyorum sizi.. ama 30 yaş üstü olduğu için o oran normal değil mi ben ikili test yaptırsam daha da yüksek bir oran çıkardı yaş 35 olunca. Ben bu çarşamba yaptırdım sonucu için sabırsızlanıyorum haftaya Cuma’ya kadar çıkar inşallah onun da sonucunu beklemek ayrı bir stres.
İnşallahInşAllah görürsün canım stres yapma dua et bekle herşey guzel olacak inşallah
Aldırmayı düşünmüyorum. Ben diğer ayları kendime zehir etmemek için yaptırıcam 6 ayı bebeğim için zor geçirmek istemiyorum çünkü.Emin olun riskli cıkıp hatta daha riskli çıkıp saglıklı bir bebek dünyaya getiren birçok kişi tanıyorum.gönlünüzü ferah tutun.bu nadir rastlanan birşey degil çok fazla böyle olan .inşallah sıkıntısız dünyaya gelir bebeginiz .ben riskli denilse de aldıramamayı düşünen birinin bu testleri yaptırmasına çok karşıyım.kendim yaptırmadım .bosuna stres oluyor .ama tabi riskli denildiğinde aldırırım diye düşünen yaptırabilir
Aldırmayı düşünmeyen bir insansanız hiç girmeseydiniz keske bu işlere.böyle sıkıntı yaratıyor işte .neyse olan olmuş inşallah sağlıkla dünyaya gelecek merak etmeyin, sıkıntı etmeyin.size tavsiyem bir daha hamilelik yasarsanız bu testleri hiç yaptırmayınAldırmayı düşünmüyorum. Ben diğer ayları kendime zehir etmemek için yaptırıcam 6 ayı bebeğim için zor geçirmek istemiyorum çünkü.
Hiç bişey olmaz sakın üzülme benim yaşım ikinci bebeğimde 35 di risk sınırı ordada çıktı hiçbir şekilde bir sıkıntı olmadı çok şükür o testler yaşı baz alarak çıkıyor malesef.ben devlettede ozeldede yaptırdım.fazla kafaya takmadan kontrollerde bebek sagliklimi ona bakın ve diğer testleri yaptırın.otuz yaş üstü olunca hemen bir tarama testinde böyle olumsuz bir yargı var.malesef .bunlar o kadar anneyi yioratiyorki bilmiyorlar.ama size şunu diyeyim kesinlikle bişey olmaz merak etmeyin.siz bendende kuculmussunzYaşım 31
157 de 1 ihtimal trizomi 21 çıktı. Şükürler olsun sapasağlam. Ben amniyosentez vs yaptirmadim fetal dna da yaptirmadim. Iyi bir doktora, ayrıntılı ultrasona gittim. Tavsiye ederim. Insallah sağlıklı ömürlü bir bebeğiniz olur.Merhabalar arkadaşlar şuan 14. Haftalık hamileyim 2. Li tarama test sonucumu doktordan bugün aldım ve risk değerim 1. 237 doktor riskli olduğunu söyledi sabahtan beri moralim çok bozuk. Bi test daha varmış yaptırmaya karar verdik kanın yurtdışına gönderiliyor esas almamız gereken sonuç ona bağlıymış. sinirlerim bozuk olduğundan eşimle de tartıştık o da alttan almadı bu sefer. Yattım yatağıma ağlıyorum tek başıma hiç iyi değilim. Bu testi yaptırıp riskli gözüküp güzel sonuç alan varmı aranızda?
Canım bu tstler riskleri gösteriyor ve yaNlş hatırlamıyorsam güvenirliği %60Merhabalar arkadaşlar şuan 14. Haftalık hamileyim 2. Li tarama test sonucumu doktordan bugün aldım ve risk değerim 1. 237 doktor riskli olduğunu söyledi sabahtan beri moralim çok bozuk. Bi test daha varmış yaptırmaya karar verdik kanın yurtdışına gönderiliyor esas almamız gereken sonuç ona bağlıymış. sinirlerim bozuk olduğundan eşimle de tartıştık o da alttan almadı bu sefer. Yattım yatağıma ağlıyorum tek başıma hiç iyi değilim. Bu testi yaptırıp riskli gözüküp güzel sonuç alan varmı aranızda?
Bu testlerin doğruluk payı yüzde elli şahsen ben takilmazdim önemli olan detaylı ultrasonda bişey olup olmaması üzmeyin kendiniziMerhabalar arkadaşlar şuan 14. Haftalık hamileyim 2. Li tarama test sonucumu doktordan bugün aldım ve risk değerim 1. 237 doktor riskli olduğunu söyledi sabahtan beri moralim çok bozuk. Bi test daha varmış yaptırmaya karar verdik kanın yurtdışına gönderiliyor esas almamız gereken sonuç ona bağlıymış. sinirlerim bozuk olduğundan eşimle de tartıştık o da alttan almadı bu sefer. Yattım yatağıma ağlıyorum tek başıma hiç iyi değilim. Bu testi yaptırıp riskli gözüküp güzel sonuç alan varmı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?