- 7 Ekim 2018
- 264
- 198
- 53
- 30
- Konu Sahibi portakalcicegi3457
-
Ot canim hacdan geldi gogsunde takiosunBen de dua sanıp istemiştim
Kızlar çiğ et yemiyorsunuz dimi buna dikkat edinCnim tam normal benim 5. Haftamda 6 mm di kesem doktr normal demisti
Ben et yemiorm ki:))) arada cig kofte oda etsizKızlar çiğ et yemiyorsunuz dimi buna dikkat edin
küçük bir Bilgi vereyim dedimBen et yemiorm ki:))) arada cig kofte oda etsiz
:))))canim benim allah razi olsun elimden geldiğince yemeye clisorm ama bulantidan bisi yiyemiorm arada gidip serum takviseyi yaprtiormküçük bir Bilgi vereyim dedimcanın ister fln Sucuk salam sosis ve türevleri iyice pişmiş olacak. Çiğ et bebeğe çok zararı varmış. Ve sabahları haşlanmış yumurta bebişe yararı varmış bugünde bilgilendik çok şükür
Bulantılar 3. Ayda gidiyor diyorlar ama bünye farkı da olabilir. En kısa zamanda geçmesi dileğiyle canım.:))))canim benim allah razi olsun elimden geldiğince yemeye clisorm ama bulantidan bisi yiyemiorm arada gidip serum takviseyi yaprtiorm
Saol canisi ama oyle bi zmaanda oldu bana oyle iyi geldiki diorm raziyim bulantina tek saglikla kucagma alayim daBulantılar 3. Ayda gidiyor diyorlar ama bünye farkı da olabilir. En kısa zamanda geçmesi dileğiyle canım.
Amin canım benim canı gönülden tüm dualarım seninle ve tüm hamile kardeşlerimizleSaol canisi ama oyle bi zmaanda oldu bana oyle iyi geldiki diorm raziyim bulantina tek saglikla kucagma alayim da
TeşekkürlerCnim tam normal benim 5. Haftamda 6 mm di kesem doktr normal demisti
Allah razi olsun canim benimde butun istyenlere duam darisi sana ve butun isteyenlereAmin canım benim canı gönülden tüm dualarım seninle ve tüm hamile kardeşlerimizle
Amin canım sıramız varmış demek bakalım ne zaman olacak .Allah razi olsun canim benimde butun istyenlere duam darisi sana ve butun isteyenlere
Vala belli bi sure sonra dalga geciosun amannn diosunn zevkine test ypiosunn cikmasada boswer sende ole yap takma bi bakalim:))))))Amin canım sıramız varmış demek bakalım ne zaman olacak .Bu ay Erken adet oldum ve ilk defa geldiği için üzülmedim. Sanırım ya testler beni bu duruma alıştırdı yada ben artık oluruna bıraktım.
Ben şok
Ne yapalım öyle yapsak olmuyor böyle yapsak olmuyor bu ay takmamaya çalışıcam bakalım ne olacak : )Vala belli bi sure sonra dalga geciosun amannn diosunn zevkine test ypiosunn cikmasada boswer sende ole yap takma bi bakalim:))))))
Çok güzel anlatmışsınız bende sizin gibi aceleci tez canlı biriyim her ay adet olduğumda oturup ağlıyorum sizin yaptığınızı başaramadım ben malesef2 yıllık evliyim artık çocuk istedik ve 6 aydır başlamıştık çalışmalara. İlk önce doktora gittim her şey yolundaydı adetlerim düzenliydi. İlk aylar hemen olacak sanıyordum sonra yumurtlama ovulasyon vs öğrenince incirler mi yemedim, ovulasyon testleri içinde mi kaybolmadım. Pekmez mi içmedik neler neler yaptık 6 ay boyunca. Herkes takmazsan olur diyordu. Bana en saçma gelen şeydi bu insan çok istediği bir şeyi nasıl düşünmeden durabilir ki herkes hemen olsun ister. Benim dünyanın en takıntılı en detaycı en sabırsız insani olduğumu çevremdeki herkes bilir. Gecen ayda adet olunca o kadar sinirlendim ki. Düşünsem de ne yapsa da Allah ol demedikce olmuyor bende hiçbir çaba gostermicem dedim. Adet günümü not almadım. Ovulasyon bakmadım. Takip ettiğim tüm gebelik sayfalarini takipten çıktım çocuğa dair hiçbir şey görmedim cunku kendi kendime engel olmanın bir anlamı yoktu. İnat ettim ve 2 kez beraberlik oldu sadece kendimiz istediğimiz için hesap kitap yaparak değil. Okul tatil olunca öğretmenim ailemin yanına gittim gezdim tozdum aklıma bile gelmedi adet tarihimi şuan bile hatırlamıyorum. Sadece ayın ilk günleriydi galiba onu biliyorum. Bugün hala adet olmayınca test yaptım ve kırmızı çizgi patladı resmen. Yani ben bile kafama takmamayi başardiysam hepiniz yapabilirsiniz demek istedim :)
Ay balım etmezmiyim inan her gece ediorm bakalim birlikte beklicez ben inaniorm senden iyi haber gelicekNe yapalım öyle yapsak olmuyor böyle yapsak olmuyor bu ay takmamaya çalışıcam bakalım ne olacak : )
.... başaramadıkısmet be gülüm Hamişlerin duası kabul olurmuş bi et de dua belki tutar
İnşallah canım benimAy balım etmezmiyim inan her gece ediorm bakalim birlikte beklicez ben inaniorm senden iyi haber gelicek
Umarım beklemeden en kısa zamanda darısı başınızaÇok güzel anlatmışsınız bende sizin gibi aceleci tez canlı biriyim her ay adet olduğumda oturup ağlıyorum sizin yaptığınızı başaramadım ben malesef
Bir arkadaşım da da çıkmıştı doktor ilaçla tedavi vermişti ama değeri kaçtı tam bilmiyorum tabii ki doktorun bir şey demedi miKızlar benim prolaktin 43 çıktı acil taktik verin ya baya üzüldüm
Canlısı salı randevum var yeni aldım sonuçları bakalım ne dicek :/ peki sonrasında hamile kaldı mıBir arkadaşım da da çıkmıştı doktor ilaçla tedavi vermişti ama değeri kaçtı tam bilmiyorum tabii ki doktorun bir şey demedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?