Gebeliğe Hazırlık "Hiç kafama takmayınca hamile kaldım" dünyanın en saçma sözü gelirdi... Şimdi buraya bakın kızlaaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:))))canim benim allah razi olsun elimden geldiğince yemeye clisorm ama bulantidan bisi yiyemiorm arada gidip serum takviseyi yaprtiorm

Allah razi olsun canim benimde butun istyenlere duam darisi sana ve butun isteyenlere
Amin canım sıramız varmış demek bakalım ne zaman olacak . Bu ay Erken adet oldum ve ilk defa geldiği için üzülmedim. Sanırım ya testler beni bu duruma alıştırdı yada ben artık oluruna bıraktım.
Ben şok

Vala belli bi sure sonra dalga geciosun amannn diosunn zevkine test ypiosunn cikmasada boswer sende ole yap takma bi bakalim:))))))

Vala belli bi sure sonra dalga geciosun amannn diosunn zevkine test ypiosunn cikmasada boswer sende ole yap takma bi bakalim:))))))
Ne yapalım öyle yapsak olmuyor böyle yapsak olmuyor bu ay takmamaya çalışıcam bakalım ne olacak : )
.... başaramadı kısmet be gülüm Hamişlerin duası kabul olurmuş bi et de dua belki tutar

Çok güzel anlatmışsınız bende sizin gibi aceleci tez canlı biriyim her ay adet olduğumda oturup ağlıyorum sizin yaptığınızı başaramadım ben malesef

Ne yapalım öyle yapsak olmuyor böyle yapsak olmuyor bu ay takmamaya çalışıcam bakalım ne olacak : )
.... başaramadı kısmet be gülüm Hamişlerin duası kabul olurmuş bi et de dua belki tutar
Ay balım etmezmiyim inan her gece ediorm bakalim birlikte beklicez ben inaniorm senden iyi haber gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…