Hiç kimse istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
17.827
30.621
798
Konumu zaten biliyorsunuz. .

Bildiğiniz üzere babam destek çıkmıştı annem de tam tersi. Ne oldu peki kadının fendi erkeği yendi. Annem babamı da sürekli dırdırıyla benim bu evde kalmamam konusunda ikna etti. Şimdi babam da başladı kocana dön yapmış bir hata demeye. Önce güzellikle söylüyorlar ben tepki verince başlıyorlar bağırmaya sen ettin sen buldun..

Öyle bir ana geliyorum ki şu intihar günah olmasa nolurdu sanki diyorum.

Bu evde kalıyorum ama bir de bana sorun nelere ne laflara katlaniyorum. Çocuğumun her hareketleri gözlerine batmaya başladı. Ağlama sus ne çok ağlıyorsun hiç susmazmisin sen vs..

Bunları duydukca canım daha çok sıkılıyor. Babam daha dün dava acacaksan bile burda açma git istanbulda aç dedi. Anlamıyorum bir evlat bu kadar mı yük olur.

Gururum olmasa aricam eşimi ben geliyorum lanet olsun dicem. .

Ruhum daraldı nefes alamıyorum.

Annemin suratı 5 karış her allahın günü. Babam bugün sordu ne zaman gideceksin diye cevap vermedim. Annem de arkamdan hareket yapıyordu daha burda gitmez bu der gibi. .

hiçbir yere sigamiyorum sigdirmiyorlar.
ben eşimle iyiyken herkes benimle iyiydi. Ama zor günümde kimse yok.

Ama bugunleri asla unutmucam. Ben herkesin derdine koşup yardım elini uzatirken, öz ve öz ailem beni resmen hiçe sayıyor.

Yaşamak istemiyorum. Her iki taraf da cehennem oldu.

yok valla yok,ne anadan ne babadan hayır gelmez bu devirde. tek başınıza güçlü durmaktan başka çareniz yok.
insan düşünüyor anneme babama sığınamayacaksam kime sığınacağım ben diye. çok haklısınız.
çalışıyor musunuz?
kardeşiniz,başka gidebileceğiniz biri yok mu ?

Çok zor bir durum.keşke kendinize ait kalacak bir eviniz bir düzeniniz olabilseydi..şimdilik dayanmaya çalışın gün gelir oda olur üzülmeyin. Ve asla intihar ölüm gibi düşünceler geçmesin aklınızdan. Anne olmak hasta bile olmaya hakkımızın olmaması demektir..

Üniversite diplomanız varmı daha önce iş tecrübeniz varmıydı ki?

biraz ağır konuşsan, duygu sömürüsü gibi olacak ama belki işe yarar. karşına alıp zor zamanımda beni ortada bırakıyorsunuz, çocuğumla ağır geldiysek sığınma evine yerleşirim hayat boyu da yüzümü görmezsiniz kurtulursunuz benden gibi? sanırım einle barışabileceğine inandıkalrı için zorluyorlar. o ihtimali hiç düşünmediğini anlayamamışlar

Allah bir çıkış yolu gösterir elbet. Ama ailenin yaptıģı da kocanın yaptığından geri kalmaz. En muhtaç olduğun anda sana sahip çıkmayan aileden hayır gelmez. Allah yardımcıniz olsun

Yazık ne günlere kalmışız. Mahalle baskısı mı var neden böyle davranıyorlar? Onların yanında kalırsanız elalem ne der gibi mi düşünüyorlar?

inanamıyorum çok üzüldüm.Nasıl olur babandan hiç beklemediğim konuşmalar..

Ayrı ev açacaktın ne oldu ? Senin yaşadığını sen biliyorsun geri dönme sakın intiharı da aklından geçireyim deme oğlun var.
Allah büyüktür elbet bir çıkış yolu bulacaksın.
Yapabiliyorsan tepki verme bir kulağından girsin bir kulağından çıksın.
Kızdırdıklarında çık dolaş gel yoksa işler iyice sarpa sarar
İş bulmaya ve ayrı eve çıkmaya bak.

Son düzenleme:
Ne mezunusun mesleğin nedir? Onlara ''bi süre idare edin işe girip kendimi toparlayım ayrı eve çıkarım'' de. Ama seni istemediklerini sanmıyorum, kendi akıllarınca iyiliğini düşünüyorlar, yuvan yıkılmasın vs diye.

Deme öyle yaşamak istemiyorum falan , senin çocuğun var , güçlü bir kadınsın sen .
Hiçbir anne baba evladının yuvasının yıkılmasını istemez , onlar da üzülüyorlardır .
Yaşadığın olay kaldı ki eften püften bir olay değil .
Sen ne düşünüyorsun önemli olan bu .

Bu geçen süre içinde esinizle hiç konuştunuz mu tekrar? Kabul etti mi boşanmayı ne diyor? Bir de ailenizle gizliden konusup sizi barismaya zorlamalarini söylemiş olabilir mi eşiniz ? Babanızın fikir değiştirmesi garip geldi belki eşiniz arayıp hata ettim pismanim falan dediyse babanıza

Türkiye'de kadınların ne yaşarsa yaşasın boşanamama sebeplerinin başında bu var sanırım.
Evlenince ne yazık ki el oluyorsun bir şekilde
Anneler bile bu sorumluluğu(evlat sorumluluğu,boşanmış da olsa evlat evlat değil midir ) almıyorsa kadınlar nereye gitsin kime sığınsın ?
Devlet zaten asla umursamıyor...
Sonra bunalımlı kadınlar,sorunlu çocuklar...
Allah yardımcın olsun kardeşim ne diyeyim çok üzüldüm cidden.

İşte bu kötü krndine göre iş bak derim sana. Vuracak değiller ya çalışıyorsun diye. İşkura başvur.

Ya istanbulda ya antalyada is bulmam lazım. Istanbula gitsem hemen is bul düzen kur nerde kalicam. Ailem davayı bile burda actirmiyor is mi buldururlar adama.

Eşinizle ayrılıyosunuz hoop baba evine gideyim böyle dünya yok kendi ayaklarınızın üstünde durun biraz.
ne gerek vardı baba evine dönmeye aç kendine yeni bi ev.

Esinizin aldattigina dair kanitlariniz mahkemeye sunulabilir mi? Oturdugunuz ev kira degilse tabi, tazminat vs. is bulana kadar ya da çocuğunuz kucukse büyüyene kadar idare etmenize yeterli olur mu ki? İyi bir nafaka, tazminat olmali tabi. Allah yardimciniz olsun. İnsan darbenin kimden geleceğini goremiyor artik. Ummadik taş baş yariyor bu devirde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…