- 23 Ağustos 2012
- 52.261
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.845
- 898
Istanbulda yaşam çok zor bence Antalya'da kalın orası daha ucuz istanbulda 5 milyarın altında iyi bir hayat yok
Ben de Antalya diyorum. İstanbul çok çok pahalı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istanbulda yaşam çok zor bence Antalya'da kalın orası daha ucuz istanbulda 5 milyarın altında iyi bir hayat yok
Ya bu nasıl ana baba canım yae napıcaksın şimdi geri dönücek olursan asla ne torunlarını gösterirdim ne kendim konuşurdum bidahada benide göremezlerdi.
Yahu şu para verme konusunda babanı çok farklı anlatmıstın şaşirdım gerçekten![]()
annesi söylediğinde bende ilk öyle sanmıştımNe mezunusun mesleğin nedir? Onlara ''bi süre idare edin işe girip kendimi toparlayım ayrı eve çıkarım'' de. Ama seni istemediklerini sanmıyorum, kendi akıllarınca iyiliğini düşünüyorlar, yuvan yıkılmasın vs diye.
Bu geçen süre içinde esinizle hiç konuştunuz mu tekrar? Kabul etti mi boşanmayı ne diyor? Bir de ailenizle gizliden konusup sizibarismaya zorlamalarini söylemiş olabilir mi eşiniz ? Babanızın fikir değiştirmesi garip geldi belki eşiniz arayıp hata ettim pismanim falan dediyse babanızaInan ki bibi ben de daha 3 gün önce öğrendim babamı.
Durumuna çok üzüldüm canım, zor gününde yanında olmayan ailen ne zaman yanında olmayı planlıyor acaba?Ben baba evine donmedim zaten burdayken oldu. Öyle ev aç demeyle olmuyor bu işler.
sen benle dalga gectim ama ben senle gecmem allah yardım etsin üzüldüm insanın arkasında aile olmadı paranda olsa ruhen yanlızsın esine dönme ama bilemiyorum calısıyomusun kenara paran varmı olmadı simdi kadın sıgınma evine git e azından belli bi süre bisey olur calısrsın belki cocuklarla orda yatarsın biraz para attınmı kenarabi eve falan cıkarsın insallahhKonumu zaten biliyorsunuz. .
Bildiğiniz üzere babam destek çıkmıştı annem de tam tersi. Ne oldu peki kadının fendi erkeği yendi. Annem babamı da sürekli dırdırıyla benim bu evde kalmamam konusunda ikna etti. Şimdi babam da başladı kocana dön yapmış bir hata demeye. Önce güzellikle söylüyorlar ben tepki verince başlıyorlar bağırmaya sen ettin sen buldun..
Öyle bir ana geliyorum ki şu intihar günah olmasa nolurdu sanki diyorum.
Bu evde kalıyorum ama bir de bana sorun nelere ne laflara katlaniyorum. Çocuğumun her hareketleri gözlerine batmaya başladı. Ağlama sus ne çok ağlıyorsun hiç susmazmisin sen vs..
Bunları duydukca canım daha çok sıkılıyor. Babam daha dün dava acacaksan bile burda açma git istanbulda aç dedi. Anlamıyorum bir evlat bu kadar mı yük olur.
Gururum olmasa aricam eşimi ben geliyorum lanet olsun dicem. .
Ruhum daraldı nefes alamıyorum.
Annemin suratı 5 karış her allahın günü. Babam bugün sordu ne zaman gideceksin diye cevap vermedim. Annem de arkamdan hareket yapıyordu daha burda gitmez bu der gibi. .
hiçbir yere sigamiyorum sigdirmiyorlar.
ben eşimle iyiyken herkes benimle iyiydi. Ama zor günümde kimse yok.
Ama bugunleri asla unutmucam. Ben herkesin derdine koşup yardım elini uzatirken, öz ve öz ailem beni resmen hiçe sayıyor.
Yaşamak istemiyorum. Her iki taraf da cehennem oldu.
Pardon da damadım böyle bişey yapsa benzin döküp yakarım kızımı üzecek bide arıcak pişmanım ya .ss dicek çoçuk oyuncagımı l an buBu geçen süre içinde esinizle hiç konuştunuz mu tekrar? Kabul etti mi boşanmayı ne diyor? Bir de ailenizle gizliden konusup sizibarismaya zorlamalarini söylemiş olabilir mi eşiniz ? Babanızın fikir değiştirmesi garip geldi belki eşiniz arayıp hata ettim pismanim falan dediyse babanıza
Eşinizle ayrılıyosunuz hoop baba evine gideyim böyle dünya yok kendi ayaklarınızın üstünde durun biraz.
ne gerek vardı baba evine dönmeye aç kendine yeni bi ev.
Ailenle konuş birikimin veya Altın'ın varsa ver onları bana 3 buçuk ay dayanın bende size ufak bir kira ödiyim de en manyıklısı buKızlar anlatamıyorum size sanırım. Benim derdim is değil. Önceki konumda da söyledim 3 5 ay geçsin zaten ayrilicam ailemin yanından da demiştim. 3 5 ay bile idare edememeleri sorunum. Ha diyince ne iş ne de ev bulabilirim anlatabildim mi ?
Benim sorunum ailemin bu davranışları
Bu sizin annenizin derdi nedir sizinle anlamadım ki?Millet ne der diye düşünüyor ya da aldatılmayı hafif görüyor yani erkektir yapar elinin kiri vs..Allah akıl fikir versin annenize kusura bakmayın da tam kadın düşmanı kadınlardan.Destek olacağına köstek oluyor!
Davayı burda acmama bile izin yok. Istanbul da kimin yanina gidip acicam es yok dost yok. Kapana sıkısmıs gibiyim