• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç kimse istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tuhaf ya da sacma gelebilir belki teklifim ama sanırım Antalya'da aileniz. Bir öğrenci ile ev arkadaşlığı yapabilirseniz sizin için oradaki arkadaslarimla konuşabilirim sizin için. İş bulana kadar idare edersiniz. Guvenmezsiniz belki ama gerçekten hiç bir çıkış yolu bulamazsaniz her zaman yardimci olmaya hazırım. Sizi yorumlarinizdan ve aldatilma hikayenizden biliyorum. İnşallah bir an önce hersey düzelir. Allah yardımcınız olsun.

nasıl yerler bilmiyorum ama kadın sığınma evleri var. kalma şartları ne ,odada 10 kişi gibi bilmiyorum ama en kötünün kötüsü İstanbul'da bir tane bulursunuz, iş bulup kendinize hayat kuracak kadar idare edebilirsiniz belki. İlle İstanbul'da olmaz, nerde yaşamak istiyorsanız, kirası daha ucuz yerleri tercih edebilirsiniz. İntahara gelene kadar :KK43:

ki o sırada davayı açar ek gelir olarak da nafakayı da bağlatırsınız.

Arkadaşlar ne kolay demişsiniz ya ev kur, işe gir diye. Kolay mı Allah aşkına. O kadar kolay mı bi çocukla.

İş bulmak bile başlı başına bi dert , hadi buldu ne kadar alıcak, kolay mı ev tut düz, masraf onunla bitiyor mu, ya çocuğa nolucak kim bakıcak. Ailesi zaten evden gönderme derdinde, çocuğa bakarlar mı... Gerçekçi olucam kahve, tek başına şu an bu sorumlulukları alamazsın destek şart. Ve ciddi zamana ihtiyacın var.

Kendi ananın babanın evinde istenmediğini bilip kalmak korkunç bişey. Ne yediğinden ne içtiğinden anlarsın.

Ne yaparsın nasıl yaparsın bilmem.. o şerefsiz kocan napıyor? O defolsun evdende sen kendi evine git. Bilmiyorım masrafları karşılasın, sen kendine bi düzen oturtana kadar. Buda mantıklı mı bilmiyorum ki

Kahve çok , çok üzüldüm.
Sen kararından dönme ...

Annene inanamıyorum , aynı benimkinin modelmiş demek ki...
Umarım bi an önce her şeyi halledersin de herkes kapak olur ...
Ne yaparsın nasıl yaparsın bilmem.. o şerefsiz kocan napıyor? O defolsun evdende sen kendi evine git. Bilmiyorım masrafları karşılasın, sen kendine bi düzen oturtana kadar. Buda mantıklı mı bilmiyorum ki

+++
Söyle boşaltsın , biptirsin gitsin evden.
Düzeni bozulan da o olsun.

Ayrıyeten Kahve , kız kardeşin ne diyor bu durumda ?
Babanla tekrar konuşmasını istesen ...

Babanizin tutumu uzucu bence cocuk babasiz kalmsin bu yuva yikilmasin diye boyke davraniyor.
Sen niye ev acasinki git evine kocan girmesin o eve alma.sen niye evinden gidiyorsun senin duzenini bozma bu yuvayi tarumar eden o cefayi ceken sen olmaz oyle.

Yıldırma çabaları bence bunlar. Akıllarınca sizi yıldırıp "yuva yıkmak" tan vazgeçirecekler.

Bence geçin karşılarına siz beni sokağa da atsanız, açlıktan ölsem yarın bir gün yine o adama dönmem deyin. İşin ciddiyetini anlasınlar.

Bu dünyada babana bile güvenmeyeceksin diyorum üzülerek.

Öyle elalemlik bi muhitte yasamiyorlar ki. Yani bugün bosansam aaa şunun kızı bosanmis diyecek bir allahın kulu yok
O zaman sizin ailevi bir nedeninizden dolayı sizi istemiyor demek.Yani bulmasaydın etmeseydin diyorlarmış ya ondan diyorum galiba anneniz onaylamadı şimdi uğraşmıyor sizinle cezasını çeksin filan diyor.Tam bilemiyorum ama allah yardımcınız olsun.

Zaten ayrilacakmissin 3-5 ay sonra bu yuzden calis, birikimin var mi sunu yap demiyorum bu konuda.
Ailenin davranislarina gelince...
Babanızın borç istediği konunuzu okumuştum. Şimdide bunu okuyorum. Tam bir hayal kırıklığı, babanız, aileniz sizi hak etmiyor. Bunu bu şekilde öğrenmeniz çok yıkıcı oldu ama gün gelir ayağa kalkarsınız, kalkacaksınız bu hep böyle olmayacak. Yerinizde olsam ayağa kalktigim gün, işte ogün ailemi silerdim. Elime düşerler ya belki :))

Arkadaşlar ne kolay demişsiniz ya ev kur, işe gir diye. Kolay mı Allah aşkına. O kadar kolay mı bi çocukla.

İş bulmak bile başlı başına bi dert , hadi buldu ne kadar alıcak, kolay mı ev tut düz, masraf onunla bitiyor mu, ya çocuğa nolucak kim bakıcak. Ailesi zaten evden gönderme derdinde, çocuğa bakarlar mı... Gerçekçi olucam kahve, tek başına şu an bu sorumlulukları alamazsın destek şart. Ve ciddi zamana ihtiyacın var.

Kendi ananın babanın evinde istenmediğini bilip kalmak korkunç bişey. Ne yediğinden ne içtiğinden anlarsın.

Lojman da oturuyoruz. Ayrildigimiz taktirde lojmanı bosaltmak zorundayiz. O da bana gel sen burda otur demez ki. Allahım nasıl bir çıkmaza girdim inanamıyorum kendime ve yasadiklarima. Hayat çok acimasiz en tepedeyken bi an da indiriveriyor

Konumu zaten biliyorsunuz. .

Bildiğiniz üzere babam destek çıkmıştı annem de tam tersi. Ne oldu peki kadının fendi erkeği yendi. Annem babamı da sürekli dırdırıyla benim bu evde kalmamam konusunda ikna etti. Şimdi babam da başladı kocana dön yapmış bir hata demeye. Önce güzellikle söylüyorlar ben tepki verince başlıyorlar bağırmaya sen ettin sen buldun..

Öyle bir ana geliyorum ki şu intihar günah olmasa nolurdu sanki diyorum.

Bu evde kalıyorum ama bir de bana sorun nelere ne laflara katlaniyorum. Çocuğumun her hareketleri gözlerine batmaya başladı. Ağlama sus ne çok ağlıyorsun hiç susmazmisin sen vs..

Bunları duydukca canım daha çok sıkılıyor. Babam daha dün dava acacaksan bile burda açma git istanbulda aç dedi. Anlamıyorum bir evlat bu kadar mı yük olur.

Gururum olmasa aricam eşimi ben geliyorum lanet olsun dicem. .

Ruhum daraldı nefes alamıyorum.

Annemin suratı 5 karış her allahın günü. Babam bugün sordu ne zaman gideceksin diye cevap vermedim. Annem de arkamdan hareket yapıyordu daha burda gitmez bu der gibi. .

hiçbir yere sigamiyorum sigdirmiyorlar.
ben eşimle iyiyken herkes benimle iyiydi. Ama zor günümde kimse yok.

Ama bugunleri asla unutmucam. Ben herkesin derdine koşup yardım elini uzatirken, öz ve öz ailem beni resmen hiçe sayıyor.

Yaşamak istemiyorum. Her iki taraf da cehennem oldu.
ya çok üzüldüm :( hakikaten ailen ne kadar acımasızca davranmış öyle...bunlar hep senin sınavın..intihar olur mu hiç çocuğun var sana hala ihtiyacı var hiç öyle şeyler getirme aklına bile...
ya valla tanışsak evimi açardım sana ne kadar kızdım ki ailene ...Allah yardımcın olsun inşallah her şey düzelir ...

Zaten ayrilacakmissin 3-5 ay sonra bu yuzden calis, birikimin var mi sunu yap demiyorum bu konuda.
Ailenin davranislarina gelince...
Babanızın borç istediği konunuzu okumuştum. Şimdide bunu okuyorum. Tam bir hayal kırıklığı, babanız, aileniz sizi hak etmiyor. Bunu bu şekilde öğrenmeniz çok yıkıcı oldu ama gün gelir ayağa kalkarsınız, kalkacaksınız bu hep böyle olmayacak. Yerinizde olsam ayağa kalktigim gün, işte ogün ailemi silerdim. Elime düşerler ya belki :))

Dedim ya bugunleri asla unutmucam

canım kuzenın vs varsa ona gıtsen bu sure zarfında duzenını kurana kadar

Kardeşin ne diyor siz kötülüğünü mü istiyorsunuz diye hesap sormuyormu annenlere ?

Bu işte bi bit yeniği var o kocan olacak adi herif bunları sıkıştırıyor olmasın.Çok pişmanım bi cahillik ettim karımı çocuğumu özledim diye.Baban babasını arıyor özlüyor diye torununa üzülüyordu.

Yuvan bozulmasn diye ailen agız birliği yapıyor olabilirler...
Sen bu olayı fazla kafana takma...
Babanı al karsına çok ciddi bi seklde konus..annende olsun...
Beni burada misafir farzedin de.. Merak etmeyin size yük olmayacagız de..
Bilaç ay müsade iste...
Artık o adamla olmayacagını acık acık söyle..
Söyleki ugrasmasınlar...
Şu zor zamanda birde sizinle uğrasamam de !
Destek olmuyorsanız köstek olmayın de...
Bu ne yaaaa deli etmesinler beni anneyle baba bunlar kaynana kaynata mı ??? !!!

Acaba sadece senin ailen mi böyle ? Yoksa genelde boşanan kadınların ailesi böylemi olyor?
Nasil olur yaa ana bu ana!!!
Babayı geçtim ama anne yüreği nasil evladına destek olmaz.. Ne düşünerek böyle tavır yapıyorlar..?
Belki torunları babasız kalmasın diye mi ?
Allah kimsenin basına vermesin seni de kurtarsın canm..
Kardeşin vefasızını duydum da öz anne baba nasil olur ? Hele de anne ...
Neyse canm sen bunlara taklma yapacak bsy yok.. Herkesin yüzü ortaya çıkıyor ne yazıkki...
Sen evladın için yoluna bak.. Eşine eyvallah etme.. Kendi yolunu çiz...
evlendin gelinlikle çıktın o evden anca kefeninle çıkarsın zihniyeti sahip anneler bile var :(

ya çok üzüldüm :KK43: hakikaten ailen ne kadar acımasızca davranmış öyle...bunlar hep senin sınavın..intihar olur mu hiç çocuğun var sana hala ihtiyacı var hiç öyle şeyler getirme aklına bile...
ya valla tanışsak evimi açardım sana ne kadar kızdım ki ailene ...Allah yardımcın olsun inşallah her şey düzelir ...

Kalacağım yerler var tabiki hadi bi arkadaşıma gittim ne kadar kalabilirim. Benim yeniden ayağa kalkmam için sadece aileme ihtiyacim var

Anne babanınzın davranışlarına şaşırdım ama buradaki bazı yorumlar daha da şaşırtıcı. Git kendine ev aç demek ne kadar kolay. Ha deyince olur mu? Paraya bakar. Ortada bir çocuk var. Evin kirasını ödemek için çalışacak.. Ee çocuğa kim bakacak? Konusahibi durumun çok zor ama yapabileceklerin sınırlı:
1. Kulaklarını tıkayp ailenin yanında kalmaya devam edeceksin - bu sırada yasal işlemleri başlatacaksın, boşanma, nafaka her neyse, çok anlamadığım konular...
Ya da
2. Evine dönüp eşini göndereceksin. Çocuğunla birlikte kendi evinde kalacaksın. Eşinden de nafaka talep edeceksin.
Allah yardımcın olsun.

Yuvan bozulmasn diye ailen agız birliği yapıyor olabilirler...
Sen bu olayı fazla kafana takma...
Babanı al karsına çok ciddi bi seklde konus..annende olsun...
Beni burada misafir farzedin de.. Merak etmeyin size yük olmayacagız de..
Bilaç ay müsade iste...
Artık o adamla olmayacagını acık acık söyle..
Söyleki ugrasmasınlar...
Şu zor zamanda birde sizinle uğrasamam de !
Destek olmuyorsanız köstek olmayın de...
Bu ne yaaaa deli etmesinler beni anneyle baba bunlar kaynana kaynata mı ??? !!!

Bu soylediklerinin daha fazlasını söyledim.
Cevap olarak davayı bile burda acmayacaksin dediler

Kalacağım yerler var tabiki hadi bi arkadaşıma gittim ne kadar kalabilirim. Benim yeniden ayağa kalkmam için sadece aileme ihtiyacim var
bilmiyorum ben olsam dost bugünde belli olur diye bir süre kalırdım ailen de anlardı seni ne kadar kırdığını belki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X