• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç kimse istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yine ağzı olan konuşmuş... Kolaydı tabi küçük çocukla ev, iş bulmak..

Bunlar en sancılı zamanlar. Herşey bir gün yoluna girecek. Sabırlı ol, güçlü dur. Ailenin tutumuna çok üzüldüm. Umarım kalpleri yumuşar. İnsana evladı, torunu yük gelir mi yahu ! Affına sığınarak söylüyorum çok anlayışsizlik ediyorlar. Maddi boyutu bi yana, manevi olarak yanında durmaları gerekirdi. Bence bi süre kulaklarını tıka. Onlarla da yüzleşecegin zaman gelecek.

Lojman da oturuyoruz. Ayrildigimiz taktirde lojmanı bosaltmak zorundayiz. O da bana gel sen burda otur demez ki. Allahım nasıl bir çıkmaza girdim inanamıyorum kendime ve yasadiklarima. Hayat çok acimasiz en tepedeyken bi an da indiriveriyor
Bu durumda evine dön o Ada'mı insan hesabına bile alma. Hiç bir kişisel işine karışma. Sadece çocuğunla kendi ihtiyaçlarını yap. Çocuk kaç yaşında kreşe gidebilecek durumda mı? O arada iş bak

Bu soylediklerinin daha fazlasını söyledim.
Cevap olarak davayı bile burda acmayacaksin dediler
Sizin gibi aileyi olmaz olsun !!!
Bacım bak akrabalardan sanimiyetine inandığın kimse varsa onlarla işbirliği yap yada samimi bi arkadasta olabilir...
Bütün fırsatları kafande düşün bunları en iyi sen bilirsin.. Olmadı gir evine eşini içeri alma ...
Onun ailesinden ne haber ?? Onlar ne diyor ?

Bu soylediklerinin daha fazlasını söyledim.
Cevap olarak davayı bile burda acmayacaksin dediler

Cok biliyo ha onlar
Acsan ne yapacak koca kadinsin
Ayaginin altina alacak degiller
Ya simdi benim yanimda olursunuz
Ya da suratiMi bi daha zor gorursunuz de
Ne bu be

Lojman da oturuyoruz. Ayrildigimiz taktirde lojmanı bosaltmak zorundayiz. O da bana gel sen burda otur demez ki. Allahım nasıl bir çıkmaza girdim inanamıyorum kendime ve yasadiklarima. Hayat çok acimasiz en tepedeyken bi an da indiriveriyor
Canım benim şu saçmalıklardan hayırlısıyla kurtulup, düzenini bi kursan. Evet hayat bu zaten, herşeyin bi anda bir günde ters düz olması, bambaşka bi geceye yatıp saçma sapan bi sabaha uyanmak, ve bu yeni hayata adapte olmaya çalışmak, içinde debelenmek....

O koca bozuntusundan haber yok mu hiç, Allah.n cezası burnu boktan çıkmasın.

evlendin gelinlikle çıktın o evden anca kefeninle çıkarsın zihniyeti sahip anneler bile var :KK43:
Tövbe ya rabbim yaaa benim annemde babamda kızım be olursa olsun biz her zaman bıradayız dedi..
Hemde babam dedi kurban olurım onlara..
Ama yinede belli olmaz tabi...
Allah o duruma getirmesin...

aslında bunu özelden yazıcaktım ama benım yapıcagım ufak bi yardım ev kirasına bile yetmez
arkadasımızı tanıyoruz
belki sen simdi kabul etmezsin ama seni en azındna zor durumdan bi nebze kurtarsın bi nefes al ufak bi yardım yapmak isterim hesap numaranı verirsen cok memnun olurum özelden yaz istersen

arkadaslar sizde yardım etmek isterseniz özelden yazın arkadasa belki bana kızıcak bile ama gönlüm razı degil bi bayanın bu sekılde yanlız kalmasını hic bi kadın madur olmasın

Sizin gibi aileyi olmaz olsun !!!
Bacım bak akrabalardan sanimiyetine inandığın kimse varsa onlarla işbirliği yap yada samimi bi arkadasta olabilir...
Bütün fırsatları kafande düşün bunları en iyi sen bilirsin.. Olmadı gir evine eşini içeri alma ...
Onun ailesinden ne haber ?? Onlar ne diyor ?

Onun ailesi sessiz. Aramadilar bile. Yani hayatımda silecegim girla insan var

aslında bunu özelden yazıcaktım ama benım yapıcagım ufak bi yardım ev kirasına bile yetmez
arkadasımızı tanıyoruz
belki sen simdi kabul etmezsin ama seni en azındna zor durumdan bi nebze kurtarsın bi nefes al ufak bi yardım yapmak isterim hesap numaranı verirsen cok memnun olurum özelden yaz istersen

arkadaslar sizde yardım etmek isterseniz özelden yazın arkadasa belki bana kızıcak bile ama gönlüm razı degil bi bayanın bu sekılde yanlız kalmasını hic bi kadın madur olmasın

Ben kimseden özellikle de burdan maddi anlamda yardım istemedim. Konuyu carpitip beni daha fazla germeyin. Yazmismiyim oraya bana yardım edin vs diye. Ev kirasini karsilamak da ne demek ya. Bi kendinize gelin. Konuyu ne amaçla actigimin farkına varın.

Can'ım şöyle olmalı, sen kurulu düzenini bırakmayacaksın o Ada'm evden çıkacak gidip kendine sıfırdan düzen kuracak , sende kendi evinde boşanma süreci iş bulma süreci boyunca çocuğunla kalacaksın, gerekirse konuş kendisiyle tanıdığım kadarıyla bunu yapabilecek medeni kültüre sahip ve cesur bir kadınsın , eğriye eğri doğruya doğru siz hata yapmadınızki neden siz sıkıntı çekesiniz gidin oturun evinizde söyleyin o çıksın gitsin

Konu neydi, bir link verseydiniz ya da çok kısaca bahsetseydiniz keşke.

arkadasımızı tanıyoruz

@Kahve-Kokulu-Kadin

Kahve desene annene bir ;
"Ben o davayı burda açıcam , ne yapacaksın evden mi atacaksın?. Terlik mi atacaksın? . Beş yaşında çocuk mu sanıyorsun , baskıyla vazgeçeceğime inanıyor musun gerçekten ?" diye.
Eşime dedim davayı sen aç diye. Yani o acarsa bana tebliğ gelirse belki mecbur susarlar diye düşündüm. Sevgili eşim ne davası zaman verelim birbirimize dedi.

Konu neydi, bir link verseydiniz ya da çok kısaca bahsetseydiniz keşke. Mune Mune , bu normal mi? Yani sadece bu üye için söylemiyorum, burada bir konu açıp "konuyu biliyorsunuz" yazıp o biliyorsunuz dediği konunun devamında konu açmak?

Ben kimseden özellikle de burdan maddi anlamda yardım istemedim. Konuyu carpitip beni daha fazla germeyin. Yazmismiyim oraya bana yardım edin vs diye. Ev kirasini karsilamak da ne demek ya. Bi kendinize gelin. Konuyu ne amaçla actigimin farkına varın.
ben para istedin demedim ki zaten benim icimden gecti yardım edelim sonucta hepimiz bayanız

anlıyorum kızıyosun ama bi el yardım etse ne zararı dokunur

Eşime dedim davayı sen aç diye. Yani o acarsa bana tebliğ gelirse belki mecbur susarlar diye düşündüm. Sevgili eşim ne davası zaman verelim birbirimize dedi.

Sen de ona
"Ben kendime artık özgürce bol bol zaman .
Barlarda takıldığın sana layık kadınlara da seni veriyorum, bende sana verecek ne zaman ne sabır hiç bir şey yok" de .
Yüzsüze bak ..

Kesin babanı bu aradı, acındırdı kendini..

ben para istedin demedim ki zaten benim icimden gecti yardım edelim sonucta hepimiz bayanız

anlıyorum kızıyosun ama bi el yardım etse ne zararı dokunur

Limoncu lütfen. En sevmedigim şekilde bana el uzatma ve uzattirma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X