- 10 Ekim 2014
- 32.560
- 146.375
- 798
- Konu Sahibi AlerjikRinit
Aslında arkadaşım var tabi.
Ama aramasam aranmadığım verdiğiö değeri görmediğim bir arkadaşlık.
En iyi ihtimalle muhabbetleriniz sarmiyordur pek.

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında arkadaşım var tabi.
Ama aramasam aranmadığım verdiğiö değeri görmediğim bir arkadaşlık.
Ok bu hoş olmamışAblam hamileydi ve adını atıyorum murat koyacaktı.
O isim benim hayalim diyip ablama koydurmadı. Doğurdu kendi koydu.
Yıllardır hayali olan bir isim olsa ilk oğluna koyardı.
Farzı misal babanızın adımı dedimHayır isim babamın ismi değil.
Gelin koymak istemiş. Rüyasında görmüş.
Olsun, belki de az ve öz çevre daha iyidirÇok güzel yazmışsınız teşekkürler,
Evet samimiyiz,
Hiç arkadaşım yok değil elbette var.
Bugün söyledi başkalarından da duydum daha önce tanıyana kadar çok soğuk biri olduğunu düşünüyorduk dediler.
Ben de ben soyleyim, ben böyleyim diye anlatan insanları hiç sevmem. Bırak seni başkaları anlatsın. Senin anlattığın olmak istediğin insan da olabilir değil mi? Örneğe yakın olan gibi.Ben istediğimi söylerim asla içimde tutmam
Bak mesela geçen bi arkadaş toplantısında birisi çok mütevazi olduğunu falan söyledi. Gösteriş sevmediğini. Sonra birden gözüm ev babetine kaydı ve çok pahalı bi markaydı.
Hadi hadi geç o ayakları dedim. İlk nasıl yani dedi. Ulan gitmişsin 1000₺lik ayakkabı bize mütevazilik dersi veriyorsun dedimherkes gülmeye başladı. Kadında güldü. İlahi falan diyor
![]()
Tek sorun bu gibi geldi insanlari takmamayi ogrenirseniz daha mutlu olursunuz su yalan dunyada bunu dert dahi edinmeyin kendinizeEvet aşırı hassasım,
Düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi![]()
İsmin patanti sizde değil .Istedıgını koyar .Bana takıntılı geldınız.Bid kız var hayattakı her sey onun ıcın sorun .Ole böle degıl .Her seye bır kulp .Ben artık senınle muhattap olmak istemıorum dedım .Neden kardeslerın gelıne o ısmı koyma desınler ki ?Neden yani .Mutlulugun formulu cok acık .Kımseden hıc bır sey bekleme.Ben zaten kımsenın kımseyı sevdıgını dusunmuorumBu aralar sürekli bunu düşünüyorum.
Eşim ve çocuklarım dışında beni kimse sevmiyor.
10 yıllık bir arkadaşımı başka bir arkadaşımla tanıştırdım. Sonradan ben dışlandım.
Ablalarım var; Abimin eşi benim oğlumun adını koydu oğluna.
(İlk kızı olurken tüm sülaleyi araştırmıştı aynı isim olmaması için bu kadar hassastı.)
Ablalarım o senin yeğeninin ismi başka isim mi kalmadı diyemediler.
Yeni bir siteye taşındım. Gayet nezih güzel bir yer. Bir sürü aktivite falan var ilgileniyorum eğleniyorum da.
Pandemi ye dikkat ederek arkadaşları davet ediyorum kahve içiyoruz falan.
Ama verdiğim değeri göremiyorum, toplandıklarında falan ben akıllarına bile gelmiyorum.
Bugün arkadaşla konuştum. Neden böyle oluyor sence diye. Sen çok güçlü bir karaktersin insanlar güçlü karakterlerden çekinir gibi bir laf etti.
Nerde ne hata ediyorum bilmiyorum, üzülüyorum insan ilişkilerinde neden başarısızım.
1. Derece akraba olmasak benimde takıldığım bir durumu olmazdı.İsmin patanti sizde değil .Istedıgını koyar .Bana takıntılı geldınız.Bid kız var hayattakı her sey onun ıcın sorun .Ole böle degıl .Her seye bır kulp .Ben artık senınle muhattap olmak istemıorum dedım .Neden kardeslerın gelıne o ısmı koyma desınler ki ?Neden yani .Mutlulugun formulu cok acık .Kımseden hıc bır sey bekleme.Ben zaten kımsenın kımseyı sevdıgını dusunmuorum
Benim kardesimin ogluyla benim buyuk oglumunki1. Derece akraba olmasak benimde takıldığım bir durumu olmazdı.
Empati yapın siz ister misiniz çocuğunuzun ismini kardeşiniz koysun.
Aile büyüğü olsa onada ok
Ama oda değil.
Bu aralar sürekli bunu düşünüyorum.
Eşim ve çocuklarım dışında beni kimse sevmiyor.
10 yıllık bir arkadaşımı başka bir arkadaşımla tanıştırdım. Sonradan ben dışlandım.
Ablalarım var; Abimin eşi benim oğlumun adını koydu oğluna.
(İlk kızı olurken tüm sülaleyi araştırmıştı aynı isim olmaması için bu kadar hassastı.)
Ablalarım o senin yeğeninin ismi başka isim mi kalmadı diyemediler.
Yeni bir siteye taşındım. Gayet nezih güzel bir yer. Bir sürü aktivite falan var ilgileniyorum eğleniyorum da.
Pandemi ye dikkat ederek arkadaşları davet ediyorum kahve içiyoruz falan.
Ama verdiğim değeri göremiyorum, toplandıklarında falan ben akıllarına bile gelmiyorum.
Bugün arkadaşla konuştum. Neden böyle oluyor sence diye. Sen çok güçlü bir karaktersin insanlar güçlü karakterlerden çekinir gibi bir laf etti.
Nerde ne hata ediyorum bilmiyorum, üzülüyorum insan ilişkilerinde neden başarısızım.Her şeyi umursamayın . Çk takmayın yani . Hoşunuza giden ile zaman geçirin. Ne güzel işte ailenizle birlikte zaman geçirin. Arada sırada kendinizi de değerlendirin . Hata yaptım mı diye düşünün tabi .
Her şeyi umursamayın . Çk takmayın yani . Hoşunuza giden ile zaman geçirin. Ne güzel işte ailenizle birlikte zaman geçirin. Arada sırada kendinizi de değerlendirin . Hata yaptım mı diye düşünün tabi .Ya yeni tanıştık bir kaç ay oluyor onla mı alakalı diyorum ama bilmiyorum da.
Ev aldım diye benimle iletişimini koparan biliyorumAman kim kimi seviyor gercekten? Yeri gelince kardesin bile isine gelmeyen birseyde iletisimi kopariyor. Menfaatleri
Olmasa kimse kimseyle olmaz gibi geliyor bazen.
Bazen surda senle
Konusup diger yerde dedikodunu yapabiliyolar.
Biraz samimi
Ol evini arabani colugunu cocugunu isini parani herseyini elestirenler var. Insanlar oyle fesat ki ayni sofraya oturduklari insan arkasindan atip tutuyorlar.. kisaca bence pek birsey kaybetmiyorsun..
benim babamın adı ramazan, amcamın oğlunun adı ramazan,halamın oğlunun adı ramazan, halamın oğlunun amcasının oğlunun adı ramazan,yan komşum akrabam ramazanYani bilemedim ama biraz fazla mı alıngansınız acaba ? Aynı adı koysun ne var ? Eski okulda bilişim öğretmeni benim oğlanın adını koydu , fen bilimleri öğretmeni küçük oğlanın ikinci adını koydu oğluna , şimdi benim küçük oğlumun adı Türkçe öğretmeninin büyük oğlunun ilk adıbiraz karmaşık olmuş olabilir ama denk geldi işte . Ha benim kuzenim de benim büyük oğlanın adını koydu peşine Mert ekledi . Çok şirin bence . Bunda art niyet aramazdım .
Başka insanlara ağır geliyorsanız , enerjiniz tutmuyorsa boş verin . Sizi sevenlere daha çok zaman ayırmış olursunuz böylelikle .
Beni de olur olmaz her yere çağırıyorlar , yok deyince de burnun büyük diyorlar ya da ev kuşu diyorlar . Yani sen mutlu ol yeter . Kalabalık çok yorucu bence . Evinde huzurun varsa dışarıyı boşver . Zamanla alışırlar size , arkadaşlık öyle hemen kurulan bir şey değil . Zaman ve emek ister .