Hiç kimse tarafından sevilmemek

Aslında arkadaşım var tabi.
Ama aramasam aranmadığım verdiğiö değeri görmediğim bir arkadaşlık.

En iyi ihtimalle muhabbetleriniz sarmiyordur pek. 🙄 İnsan yaninda eglendigi sohbetini sevdigi kişileri arar mutlaka hatta ortamda gulduren neşelendiren tipler ozel olarak davet edilir kafamizi dagitalim diye.

Son düzenleme:
Yaşıt veya iyi anlaştığıniz akrabalarinız varsa, o da iş görür. 🤭 Ben böyle bakınca ne çok arkadaşım var diyorum mesela 🤭 en iyi arkadaşım,.75 yaşındaki büyük yengem. Ciddiyim, olgunlardan hoşlanıyorum. 🤣

Hayır isim babamın ismi değil.
Gelin koymak istemiş. Rüyasında görmüş.
Farzı misal babanızın adımı dedim 😁 peki aile büyüklerinden birinin adımı? Bu rüyada isim görme olayını da ne zaman duysam saçma gelir. Genelde kaynanalar görür gelinlere istedikleri ismi kabul ettirmek için, ama sizin gelin sizinle tartışmamak için seçti galiba bu yolu.Boşverin takılmayın nede olsa aynı isimden binlerce kişi vardır.Arkadaş olayına gelince kaç yaşındasınız bilmiyorum ama,insan yaş aldıkça yalnızlığı daha bir seviyor.Aileniz var ne güzel çocuklarınız var, kalan zamanıda kendinize ayırın.Varsa sayılı ve eski köklü arkadaşlarınıza zaman ayırın.Ben bu komşuculuk işlerini zaten hiç sevmiyorum, belli bir seviyede kalmalı.Belli bir yaştan sonra edinilen arkadaşlıklarında samimiyetine pek güvenmiyorum, tecrübem çok malesef.Az insan öz insan olsun boşverin.

Çok güzel yazmışsınız teşekkürler,
Evet samimiyiz,
Hiç arkadaşım yok değil elbette var.
Bugün söyledi başkalarından da duydum daha önce tanıyana kadar çok soğuk biri olduğunu düşünüyorduk dediler.
Olsun, belki de az ve öz çevre daha iyidir😊
Siz fazla hassassınız biraz bunu değiştirmeye odaklanın. Ve bence sevilmediğinizi düşünmeyin, çıkın bu kafadan.
Elektriğimiz tutmadı deyin, siz umursamayın bazen bazılarını.

Bu arada *eşim ve çocuklarım beni seviyor * dediniz. Eşiniz tarafından sevildiğinize emin olmanız ne kadar harika bir his değil mi? Pek çok kadın bunun derdinde burada.
Seven bir eş ve sevgi dolu bir çekirdek aile paha biçilmez zenginlik.

Ben de aynı mahallede farklı bir siteye taşındım ama ailem ve arkadaşlarım benden baya uzaktalar.Eski evimde sadece bir kişiyle samimi oldum ve hala gidip geliyoruz.Yeni sitede ise gün düzenleyelim dediler,katıldım ama oturup botox motoks muhabbeti edecek bir insan değilim.Yani ciddi anlamda sıkıldım ortamdan.Öyle ayda bir toplanıyoruz,kendi aralarında gidip gelmeleri beni ilgilendirmiyor.Ben zaten yalnız kalmayı daha cok seviyorum.Çekirdek ailem ve ailem beni sevsin,bir iki tane de gerçek dostum olsun yeterli.Hiç takılmayın,inanın onlar da yalnız kaldıklarında birbirlerini çekiştiriyorlar.İsim konusunda birşey diyemem ama hassas olduğunuz kesin.

Ben istediğimi söylerim asla içimde tutmam :KK70:
Bak mesela geçen bi arkadaş toplantısında birisi çok mütevazi olduğunu falan söyledi. Gösteriş sevmediğini. Sonra birden gözüm ev babetine kaydı ve çok pahalı bi markaydı.
Hadi hadi geç o ayakları dedim. İlk nasıl yani dedi. Ulan gitmişsin 1000₺lik ayakkabı bize mütevazilik dersi veriyorsun dedim :KK70: herkes gülmeye başladı. Kadında güldü. İlahi falan diyor :KK70:
Ben de ben soyleyim, ben böyleyim diye anlatan insanları hiç sevmem. Bırak seni başkaları anlatsın. Senin anlattığın olmak istediğin insan da olabilir değil mi? Örneğe yakın olan gibi.
Herkesin anlaşabildiği insan tipi farklıdır konu sahibi, sana uygun olana denk gelirsin bosver

Eşiniz, çocuklarınız seviyormuş işte daha ne?

Ben isterdim yerinizde olmayı. Belli bir yaştan sonra önemli olan hayat arkadaşıdır bana göre. Şuan evli olmayı tercih ederdim. Kız arkadaşlarla iki lak lak yapsam ne olacak yapmasam ne olacak. Dost diye bir şey zaten yok.

bence sorununuza sebep olan şeyin güçlü karakterinizden kaynaklandığını söyleyen arkadaşınızla tekrar konuşun aslında ne demek istiyor açıkça söylesin yani güçlü karakter ne demek? insanlar neden çekinsin? eğilip bükülmeyen, dediğim dedik çaldığım düdük gibi biri mi? dayatmacı, sabit fikirli, ortamı domine, sohbeti monopolize eden biri mi? tam olarak nedir?
aklına geleni, istediği şeyi söyleyen istemediğini işitir. aklına gelmeyenleri aklına öyle ya da böyle sokarlar. kimi yorumcular bunu marifet gibi anlatmiş ve önermiş de bence onları dinlemeyin.

Siz kendinizi sevin.
Önemli olan sizin kendinizi sevmeniz diger insanlarin sevip sevmemesi önemli degil.
Bizim gelinimizle kizkardesim 2 ay arayla hamile kaldi ve ikisinin de bebegi kiz.
Gelinimiz kizkardesimin kizi için seçtigi ismi koymak istedi.
Bizim aklimiza kiskandigi hiç gelmedi.
Aksine begendi diye düşündük ve ikisinin de yavrusuna çok yakisti isimleri.

İnsanların çıkarı kadar olursunuz hayatlarında. İnsanların hepsi için demiyorum bunu ama iyimser yaklaşırsam %80’i böyle bu devirde. Sağlam sağlıklı ve gerçek dostluk kurup bu dostluğu yürütebilmek gerçekten çok zor. Sizi saymayan insanları hayatınızdan çıkarın diyeceğim ama sosyalleşmek sizinde hakkınız. En iyisi verdiğiniz değeri azaltın ve sadece sosyalleşme amacı ile görüşün. Hiç değilse canınız sıkılmaz böyle şeylere.

Bu aralar sürekli bunu düşünüyorum.
Eşim ve çocuklarım dışında beni kimse sevmiyor.

10 yıllık bir arkadaşımı başka bir arkadaşımla tanıştırdım. Sonradan ben dışlandım.

Ablalarım var; Abimin eşi benim oğlumun adını koydu oğluna.
(İlk kızı olurken tüm sülaleyi araştırmıştı aynı isim olmaması için bu kadar hassastı.)
Ablalarım o senin yeğeninin ismi başka isim mi kalmadı diyemediler.

Yeni bir siteye taşındım. Gayet nezih güzel bir yer. Bir sürü aktivite falan var ilgileniyorum eğleniyorum da.
Pandemi ye dikkat ederek arkadaşları davet ediyorum kahve içiyoruz falan.
Ama verdiğim değeri göremiyorum, toplandıklarında falan ben akıllarına bile gelmiyorum.

Bugün arkadaşla konuştum. Neden böyle oluyor sence diye. Sen çok güçlü bir karaktersin insanlar güçlü karakterlerden çekinir gibi bir laf etti.

Nerde ne hata ediyorum bilmiyorum, üzülüyorum insan ilişkilerinde neden başarısızım.
İsmin patanti sizde değil .Istedıgını koyar .Bana takıntılı geldınız.Bid kız var hayattakı her sey onun ıcın sorun .Ole böle degıl .Her seye bır kulp .Ben artık senınle muhattap olmak istemıorum dedım .Neden kardeslerın gelıne o ısmı koyma desınler ki ?Neden yani .Mutlulugun formulu cok acık .Kımseden hıc bır sey bekleme.Ben zaten kımsenın kımseyı sevdıgını dusunmuorum

İsmin patanti sizde değil .Istedıgını koyar .Bana takıntılı geldınız.Bid kız var hayattakı her sey onun ıcın sorun .Ole böle degıl .Her seye bır kulp .Ben artık senınle muhattap olmak istemıorum dedım .Neden kardeslerın gelıne o ısmı koyma desınler ki ?Neden yani .Mutlulugun formulu cok acık .Kımseden hıc bır sey bekleme.Ben zaten kımsenın kımseyı sevdıgını dusunmuorum
1. Derece akraba olmasak benimde takıldığım bir durumu olmazdı.
Empati yapın siz ister misiniz çocuğunuzun ismini kardeşiniz koysun.
Aile büyüğü olsa onada ok
Ama oda değil.

Aman kim kimi seviyor gercekten? Yeri gelince kardesin bile isine gelmeyen birseyde iletisimi kopariyor. Menfaatleri
Olmasa kimse kimseyle olmaz gibi geliyor bazen.

Bazen surda senle
Konusup diger yerde dedikodunu yapabiliyolar.

Biraz samimi
Ol evini arabani colugunu cocugunu isini parani herseyini elestirenler var. Insanlar oyle fesat ki ayni sofraya oturduklari insan arkasindan atip tutuyorlar.. kisaca bence pek birsey kaybetmiyorsun..

1. Derece akraba olmasak benimde takıldığım bir durumu olmazdı.
Empati yapın siz ister misiniz çocuğunuzun ismini kardeşiniz koysun.
Aile büyüğü olsa onada ok
Ama oda değil.
Benim kardesimin ogluyla benim buyuk oglumunki
Ayni😐😂 izin almislardi o zaman cocuk dogmadan.. almasalar sasirirdim belki ama hic sorun olarak gormedim sahsen. Anasi ayri babasi ayri nolcak

Bu aralar sürekli bunu düşünüyorum.
Eşim ve çocuklarım dışında beni kimse sevmiyor.

10 yıllık bir arkadaşımı başka bir arkadaşımla tanıştırdım. Sonradan ben dışlandım.

Ablalarım var; Abimin eşi benim oğlumun adını koydu oğluna.
(İlk kızı olurken tüm sülaleyi araştırmıştı aynı isim olmaması için bu kadar hassastı.)
Ablalarım o senin yeğeninin ismi başka isim mi kalmadı diyemediler.

Yeni bir siteye taşındım. Gayet nezih güzel bir yer. Bir sürü aktivite falan var ilgileniyorum eğleniyorum da.
Pandemi ye dikkat ederek arkadaşları davet ediyorum kahve içiyoruz falan.
Ama verdiğim değeri göremiyorum, toplandıklarında falan ben akıllarına bile gelmiyorum.

Bugün arkadaşla konuştum. Neden böyle oluyor sence diye. Sen çok güçlü bir karaktersin insanlar güçlü karakterlerden çekinir gibi bir laf etti.

Nerde ne hata ediyorum bilmiyorum, üzülüyorum insan ilişkilerinde neden başarısızım.Her şeyi umursamayın . Çk takmayın yani . Hoşunuza giden ile zaman geçirin. Ne güzel işte ailenizle birlikte zaman geçirin. Arada sırada kendinizi de değerlendirin . Hata yaptım mı diye düşünün tabi .
Ya yeni tanıştık bir kaç ay oluyor onla mı alakalı diyorum ama bilmiyorum da.
Her şeyi umursamayın . Çk takmayın yani . Hoşunuza giden ile zaman geçirin. Ne güzel işte ailenizle birlikte zaman geçirin. Arada sırada kendinizi de değerlendirin . Hata yaptım mı diye düşünün tabi .

Bence isim konusunda haklisiniz.
Geline bak hem kizina koydugu ismi kimseye koydurmuyor hem ogluna sizin oglunuzun ismini koyuyor. Iki toruna ayni ismi koymak sacma yani hadi 2. Dereceden akraba falan olsa bosver derimde diger turlu sacma aile ortaminda falan karisir.
Ben olsam laf sokardim cok mu begendin benim sectigim ismi kiskandi mi diye gulerek sorardim o da sinir olurdu cunku kiskanmis.

Yas buyuyunce arkadas sayisi azaliyor. Genel olarak cok arkadas cevresi degil de yakin arkadas kaliyor. Cok yakin arkadasiniz olmadigi icin boyle hissediyor olabilirsiniz

Aman kim kimi seviyor gercekten? Yeri gelince kardesin bile isine gelmeyen birseyde iletisimi kopariyor. Menfaatleri
Olmasa kimse kimseyle olmaz gibi geliyor bazen.

Bazen surda senle
Konusup diger yerde dedikodunu yapabiliyolar.

Biraz samimi
Ol evini arabani colugunu cocugunu isini parani herseyini elestirenler var. Insanlar oyle fesat ki ayni sofraya oturduklari insan arkasindan atip tutuyorlar.. kisaca bence pek birsey kaybetmiyorsun..
Ev aldım diye benimle iletişimini koparan biliyorum

Yani bilemedim ama biraz fazla mı alıngansınız acaba ? Aynı adı koysun ne var ? Eski okulda bilişim öğretmeni benim oğlanın adını koydu , fen bilimleri öğretmeni küçük oğlanın ikinci adını koydu oğluna , şimdi benim küçük oğlumun adı Türkçe öğretmeninin büyük oğlunun ilk adı :KK70:biraz karmaşık olmuş olabilir ama denk geldi işte . Ha benim kuzenim de benim büyük oğlanın adını koydu peşine Mert ekledi . Çok şirin bence . Bunda art niyet aramazdım .
Başka insanlara ağır geliyorsanız , enerjiniz tutmuyorsa boş verin . Sizi sevenlere daha çok zaman ayırmış olursunuz böylelikle .
Beni de olur olmaz her yere çağırıyorlar , yok deyince de burnun büyük diyorlar ya da ev kuşu diyorlar . Yani sen mutlu ol yeter . Kalabalık çok yorucu bence . Evinde huzurun varsa dışarıyı boşver . Zamanla alışırlar size , arkadaşlık öyle hemen kurulan bir şey değil . Zaman ve emek ister .
benim babamın adı ramazan, amcamın oğlunun adı ramazan,halamın oğlunun adı ramazan, halamın oğlunun amcasının oğlunun adı ramazan,yan komşum akrabam ramazan:KK54: ay valla gına geldi ramazanlar:,

Back
X