dost başa bakar düşman ayağaYa okulumuzn belli bir forması yok , okula herkes bakıyorum farklı farklı kıyafetler giymis olarak geliyor , ben ise resmen aynı kıyafeti haftada 3 gun giyiyorum , asssssırı utanıyorum , bi kere bi ayakkabım vardı baya 2 3 senelik , tabi kararmıstı da , bi arkadasım ayakkabıya bak bembeyaz diye dalga gecti benle , asırı kotu oldum. Aslında durumumuz var fakat ailem lmıyor yok neymis borc varmıs falan , ayda bir kıyafet aldanıznyeter 1 parca en azından diyorum onuda kabul etmiyolar , en kotusu harclıklarımı biriktiriyorum ona bile kızıyolar , gelmis biz onu yemek yemen icin verdik kıyafwt slamazsin falan diyolar. Resmen biktim millet cok guzel giyinirken eski püskü kıyafetlerle okula hidiyorum , bazen gizlice para biriktirip biseyler alıyorum ama zorluyor bu beni , ne yapicam?
Evet soyluyorum sbartıyosun folabında birsuru kıyafet var diyolar ki gordukleri kıyafetlerde pijama vs den ibaret , ya calısma seyini de soyledim babam izin vermiyor , otur dersini calıs falan diyorAilene anlattın mı peki durumu. Seni anlıyorum. Yazları yaşına uygun part time bir işte çalışsan okula kıyafet biriktirsen ailen karışımı. Okulu bitirip maaşını eline alana kadar sabretmek zorundasın
Evet bende forma olmasını cok isterdimÖnlük ve üniforma uygulaması işte bu yüzden önemli. Okulda serbest kıyafet uygulamasını doğru bulmuyorum. Biz burada ne kadar önemli değil desekte okulda çocuklar çok acımasız davranıyorlar. Bu yaşlarda marka takıntısı olabiliyor,arkadaşlarını hor görebiliyorlar. Hayat şartları herkese aynı imkanları sunmuyor. Bu durum içinde olan çocuklar için gerçekten üzgünüm.
Evet iste bende ona anlam veremiyorum , borc var diyolar ama sltı ustu 1 oarca kıyafet istiyorum cok bise degilDurumunuz olmasa ok diyecektim ama
Ailenin durumu varmis. Cocugun yemeyecek icmeyecekse neye yarar o
Para?
İyiki marka takıntım yok oyle seylere cok kafa yormam , benim icin guzelse pazardan bile giyinirimişte bu yüzden okullarda forma olmalı. ergenlik çağındaki gençlerde inanılmaz bir derde dönüşüyor, kendi zamanımda haftasonları dershanede yaşardım ben bunu :) Biliyorum şu an bizlerle empati kurman imkansız, Okulda aç acına kalma bari evden sandviç götür, paranı biriktir. 2. el uygulamalarına bakabilirsin. Bir de bunun marka takıntısı dalı da var, benim ergen kardeşimde de vardı ayda bir parça diye kafa ütüler ama o istediğini de bershkadan mango zaradan bakmaya çalışırdı. gerçekten yazık o paralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?