hic korunmadan hamilelik

Master

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
4.298
777
363
İstanbul
arkadaslar ya ben hic korunmadim 6 aylik evliyim adetlerim de duzenli 21 yasindayim ama hala bebek yok sizinde boyle bi durumunuz oldu mu acaba sorun vardir anlamina mi geliyor yardim edin dr a gitmek icin erken oldugu soyleniyor cok korkuyorm sorun vardir diye ayni durumda olanlar ve hamile kalanlar yardimci olursa sevinirim :18::18::18:

canım 6 ayda bir sorun olduğunu düşünmek çok yanlış. doktorlar 1 yıl olmazsa gelin diyorlar. hem daha çok gençsin. üzülme

slm canım bende 1 buçuk yıllık evliyim korunmayı geçen ay bıraktık ve doktora gidip muayene oldum herhangi bir sorun,hamile kalmama engel bir durum var mı diye doktor yok dedi.smear testi yaptırdım rahim ağzında küçük bir yara çıktı doktor şuan için tedaviye gerek duymadı.ama bu küçük yara bazen spermleri tutup geçmesine izin vermiyomuş.bence sende bi gidip doktora muayene ol emin ol kötü bişey çıkmayacaktır.en azından kafan rahat olur.benim şuan içim rahat.geçen ay eşimle çalışmalara başladık ama tutmadı.yumurtlama testi hesaplayıcısından yardım alarak günleri hesapladım inşallah bu ay gününü tutturacağız.allah isteyen herkese sağlıklı bir bebiş nasip etsin...

tesekkur edrimm cvplariniz icin ama iste herkez korunmayi biraktigi zmn kaliyor ben hic korunmadim ama yook dr a gitmekten de korkuyorm acikcasi muayeneden :18:

bence korkmamalısın.üstüne gitmelisin.doktora git muayene ol erken karar vermek belkide senin için bir umuttur...emin ol güzel hberi burdan sen duyuracaksın bize :)

samimi bi arkadasım evlendı hıc korunmadı 8. ayında hamıle kaldı masallah cokda saglıklı hamılelık gecırıyor suan endıselenme stres yapma oluruna bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…