hıc küfür edermısınız???

Aynen valla nobetten çıktığım zaman evde terör

Özellikle nobetten çıktıktan sonra eve gidiyorum...evin halini görünce başlıyorum sovmeye eşime kızıma ağzıma ne gelirse..kendimi desarj etme seklim aynen
ıcınden mı yoksa dışardan da duyuluyo mu,eger eşin duyarsa sıkıntı ...

şu an aşırı sövmek istiyorum da banlancam ondan yazamıyorum ben bu yuva yıkan marifetmiş gibi topikler açanların taaa.... demek istiyorum:KK62::KK62:

sık sık küfrederim ama yalnızken deşarj oluyorum etrafımdakileri kırmıyorum ha kocama bağırarak etmişliğim var

şu an aşırı sövmek istiyorum da banlancam ondan yazamıyorum ben bu yuva yıkan marifetmiş gibi topikler açanların taaa.... demek istiyorum:KK62::KK62:
noktalama ısretlerını kullanabılırsınn,bende onlarınn ...............................

Aynen valla nobetten çıktığım zaman evde terör

Özellikle nobetten çıktıktan sonra eve gidiyorum...evin halini görünce başlıyorum sovmeye eşime kızıma ağzıma ne gelirse..kendimi desarj etme seklim aynen
ıcınden mı yoksa dışardan da duyuluyo mu,eger eşin duyarsa sıkıntı ...
Ses tonum yüksektir...ben saymaya başlayınca eşim Binadaki herkes valla duyuyorsa da umrumda değil...bende sitresimi yorgunlugu atma şeklim oldu eşim de alışık yani...ama kizdigim zaman kim olursa olsun Söverek kavga ederim

etmem edemem kadınlara hiç yakıstırmıyorum
ama hakaret sıralamam çoktur :KK48::KK48::KK48:
özellikle idiot moron gerizekalı mal demelerim çoktur tabi içimden yada yanlızken sesli konusurum :KK70:

Nefret ederim ama arada bir kaciyor kendime sasiriyorum

Ederim.Ama genelde arkadaslarım başkası etse kızarımda sende hoş geliyor kulağa der.Tabi abartmadan ederim arada sırada oda..

Back
X