• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç kurtulamıycam zannediyordum

Elfidaa90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.634
287
123
Daha önceki konumda üç ay önce ağır depresyon geçirdiğimi yazmıştım umutsuz ve çaresizdimhayat bitmişti sanki benim için bu hastalığın içindeyken hiç kurtulamıycam bu durumdan hep böyle kalıcam gibi geliyordu sadece ölmek istiyordum ama sanırım artık yavaş yavaş iyileşiyorum tabi hala eski günlerimdeki gibi yaşamayı çok seven etrafına neşe saçan biri değilim ama en önemlisi artık umudum var kendimi toparlamak için bende çaba gösteriyorum bu hastalığı yaşamış yorum yapan arkadaşlar vardı yazdığı yorumlarla bana en önemli şeyi vermişlerdi umut... Hepinize çook teşekkür ederim ve sanırım bu karanlık kuyudan yavaş yavaş çıkmaya başladım

Tebrik ederim.
Çabaladığın, azmettiğin için.
Sen de yazdıklarınla başkalarına umut ol inşallah.

Tebrik ederim çok sevindim..
Tamamıyla birden eski haline dönememen normal endişe etme zamanla atlatacaksın.
Neşe dolu bir hayatın olsun

Tebrik ederim çok sevindim..
Tamamıyla birden eski haline dönememen normal endişe etme zamanla atlatacaksın.
Neşe dolu bir hayatın olsun
Çok sağolun evet iyileşmem uzun sürdü çok sabır isteyen bir hastalık çok zor şeyler yasadım en kötüsü umudumu kaybetmistim bırakmıştım kendimi ama artık bende çaba gösteriyorum

Canımmm..Ben sana söylemiştim, bu daha ne ki.. Eskisinden de çok anlayacaksın hayatın değerini :21:
Çok sevindim, inşallah çok daha iyi olursun ve bir daha yaşamazsın :KK24:

Canımmm..Ben sana söylemiştim, bu daha ne ki.. Eskisinden de çok anlayacaksın hayatın değerini :21:
Çok sevindim, inşallah çok daha iyi olursun ve bir daha yaşamazsın :KK24:
Evet söylemiştiniz cook teşekkür ediyorum desteğiniz güzel dilekleriniz için iyi ki buraya yazmışım artık daha çok umudum var ve bende çaba gösteriyorum bu karanlıktan çıkmak için umarım bu günleri unutur ve birdaha asla yaşamayız

bu süreci atlatmanıza sevindim. umarım bundan sonrası çok daha iyi olur.

Güzel şeylerin olması zaman alırmış :)
Hepsi geçecek siz buna inanın yeter ki.Geçmiş olsun.

Zamanla çok daha iyi olacaksınız . Benim anksiyete bozukluğum vardı . Zevk almıyordum hayattan ama şuan çok mutluyum ve ilaçlarım işe yaramamıştı ilk başta 2 defa değiştirdim şuanki ilaçlarım çok iyi geliyor . artık doya doya gülebiliyorum ve ilaçlar İnsana cesaret veriyor yolda bulduğum kedi köpeklere sarılıyorum. kedi sevmek çok rahatlatıyor tavsiyemdir :)
Geçmiş olsun çokça sabır gerektiren bir süreç Allah kolaylık versin :)

Zamanla çok daha iyi olacaksınız . Benim anksiyete bozukluğum vardı . Zevk almıyordum hayattan ama şuan çok mutluyum ve ilaçlarım işe yaramamıştı ilk başta 2 defa değiştirdim şuanki ilaçlarım çok iyi geliyor . artık doya doya gülebiliyorum ve ilaçlar İnsana cesaret veriyor yolda bulduğum kedi köpeklere sarılıyorum. kedi sevmek çok rahatlatıyor tavsiyemdir :)
Geçmiş olsun çokça sabır gerektiren bir süreç Allah kolaylık versin :)
Ben de hayvan sevgisiyle yükselttim ruh halimi..kedi köpek ne görsem atlayıveriyorum. Bu kadar mı iyi gelir, şaşkınım cidden :)

Back
X