• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç kurtulamıycam zannediyordum

Benim yillardir gecmiyor.Calismak iyilesmemi engelliyor cunku is ortamlari cadi kazani.Evde oldugumds daha mutluyum.Aldigim ilaclar gr fayda etmiyor yine de kullaniyorum.Kendimi iyi hissettigim cok az gun var malesef.
Bende bundan çok korkuyorum bu hastalık bir bulastımı birdaha gecmiyormus sürekli tekrarliyormus birdaha aynı şeyleri yaşamaya nasıl dayanırım bilmiyorum ne yaparsam yapayım bu korkuyu atamiyorum siz böyle diyince yine başladı kaygım:(

Bende bundan çok korkuyorum bu hastalık bir bulastımı birdaha gecmiyormus sürekli tekrarliyormus birdaha aynı şeyleri yaşamaya nasıl dayanırım bilmiyorum ne yaparsam yapayım bu korkuyu atamiyorum siz böyle diyince yine başladı kaygım:KK43:
Herkes bir olmaz oyle dusunme.Bak sen ilaca cevap vermissin.Ustekik calismiyorsun.Neguzel bir iyilesme donemi.Yasin da genc.Cabuk gecer.

jyAakL.jpg

Ben depresyonla tanistim. Yerle yeksan yasamayi iyi bilirim. Ilac bana etki etmemisti. Daha dohrusu beni robotlastirmisti, dusunemeyen ruhsuz hissiz biri yapmisti. 4 ay sonra birakmistim. Yaptigim dogru degil biliyorum. Biraz zor olsa da kendi kendime yendim ben. Iyilesme surecim biraz uzasa da... bir hobi edinin ve kendinize vakit ayirin. Ara sira sevdiginiz seyleri yapmayi da ihmal etmeyin. Gecmis olsun.

Ben depresyonla tanistim. Yerle yeksan yasamayi iyi bilirim. Ilac bana etki etmemisti. Daha dohrusu beni robotlastirmisti, dusunemeyen ruhsuz hissiz biri yapmisti. 4 ay sonra birakmistim. Yaptigim dogru degil biliyorum. Biraz zor olsa da kendi kendime yendim ben. Iyilesme surecim biraz uzasa da... bir hobi edinin ve kendinize vakit ayirin. Ara sira sevdiginiz seyleri yapmayi da ihmal etmeyin. Gecmis olsun.
Çok sağolun

Daha önceki konumda üç ay önce ağır depresyon geçirdiğimi yazmıştım umutsuz ve çaresizdimhayat bitmişti sanki benim için bu hastalığın içindeyken hiç kurtulamıycam bu durumdan hep böyle kalıcam gibi geliyordu sadece ölmek istiyordum ama sanırım artık yavaş yavaş iyileşiyorum tabi hala eski günlerimdeki gibi yaşamayı çok seven etrafına neşe saçan biri değilim ama en önemlisi artık umudum var kendimi toparlamak için bende çaba gösteriyorum bu hastalığı yaşamış yorum yapan arkadaşlar vardı yazdığı yorumlarla bana en önemli şeyi vermişlerdi umut... Hepinize çook teşekkür ederim ve sanırım bu karanlık kuyudan yavaş yavaş çıkmaya başladım

Back
X