acaba sitede tek erkek arkadaşı olan benmiyim resmemn uzaylı muamelesi görüyorum
ayrıldık ama ben bu durumu hazmedemediğim için böyle bir konu açtım sevgi falan kalmadı bu iğrençlikten sonraönceki konuları okumadım. ama konu sahibinin özel hayatı, kimi ilgilendirir. o dürüst bir şekilde birşey sormuş. koskoca insanların cinsel hayatı nerede nezaman ne sıklıkla birlikte olacağı yada olmayacağı bizimi ilgilendriyor? sevgili konu sahibi sevgiline gelince kendi hislerini bir dinle, bir dur düşün bakalım, en iyisini sen bilirsin yine. hala kafan bulanıksa anlat paylaşalım derdini...senin anlattığına göre o an ne diyeceğini bilememiş olabilir.
Evde kocasindan kaynanasindan eziklenenler burda ego tatmini yapmak amaciyla hemcinsini yerden yere vuruyo olay budur .Bu konu uzerinden genel bi yorum yapiyorum. Acilan konulara oyle tuhaf yorumlar yapiliyor ki sanki dısarda kimsenin yuzune bir sey soyleyemeyen insanlar ezikliginin intikamini burda aliyor.
Gayet siradan bir konuda bile kavga ve tartismaya baglaniyor.
Ben kadinin kadina bunu yapmasindan utaniyorum. Bu kadar birbirimize düsman olmayalim hanimlar.
çok büyük bir boşluktaydım bazı problemlerimde vardı oda çok ısrar edip olayı inkar edince inandım inanmak istedimDemek istediğim şey aldatıldığını öğrenmiştin şimdi süreç nasıl onun doğumgününü kutlamaya kadar geldi. Hatırladığım kadarıyla çok fazla zaman olmamıştı ve sende gayet nettin bitti diye.
Sevindim, umarım geri dönmezsin. Kurtul şundan tamamen.ayrıldık ama ben bu durumu hazmedemediğim için böyle bir konu açtım sevgi falan kalmadı bu iğrençlikten sonra
eee boşver ozaman, yoluna bak... demekki içine sinmemişayrıldık ama ben bu durumu hazmedemediğim için böyle bir konu açtım sevgi falan kalmadı bu iğrençlikten sonra
çok büyük bir boşluktaydım bazı problemlerimde vardı oda çok ısrar edip olayı inkar edince inandım inanmak istedim
Uslubun igrenc otesi!
çok büyük bir boşluktaydım bazı problemlerimde vardı oda çok ısrar edip olayı inkar edince inandım inanmak istedim
Çok merak ediyorum benim yaşadığım Türkiye neresi. Üniversitede ki hiç bir arkadaşım bakire değildi bir çoğu da çocuk aldırdı. Hiçbiri da bunu gizlemedi. Hepsi gayet iyi evlilikler yaptı, hatta erkekler evlenmek için peşlerinden koştu. 11 sene öncesinden bahsediyorum bu arada. Üniversiteye ilk adım attığım zamandan yani. Ev aradıkları zaman da oldu, zaman zaman bana da müsait olup olmadığım soruldu hatta. ancak biz o zaman çok gençtik, burada konu sahibinin sevgilisi boşanmış, işi gücü olan biri. Bu yüzden ayakları üzerinde durmayan, yalan söyleyen bir tip canlandı gözümde.
Bu dünyaya paralel bir evrende mi yaşıyorum diye düşünüyorum burada bir çok kadının yazdıklarını okuyunca. Sizin nezdinizde genel konuştum bu arada :)
Konu sahibini uyarmak istediğim tek şey ayakları üzerinde durabilen bir tip gibi gelmedi. Bir cacık olmaz bundan kısaca.
1. sınıf
Şimdi konu sahibi ilk evliliğinden boşanmış... Fatihi tek değil fethi kolay mı oluyor o zaman ??
Öyle alıntı yapıp lafı koymakla olmuyor. Buyurun yorum yapın..
Ben sizin ilk mesajinizida okudum meraklanmayin siz"Sana is cıkmaz "diye cevap verirse bende"ben is tutmuyorum zaten" diye igrenc cevap veririm.
Oha 28 yaşında kadının cinsellik yaşamasıyla ilgili konuşacak haddi kendinizde nasıl buluyorsunuz?bi de kötü kadın imaları falan.kadın onu mu sormuş.heryeri kendi daracık çevrenizden ibaret sanıyosunuz.seven adam eve atmazmış.niye?doğramayacak herhalde.doğal olarak sevişecekler.
Konu sahibi sevgilin çok itici yalnız.kuzene niye ayarlatıyor? Ne işi var onun ilişkiniz içinde.30 yaşında ailesiyle mi yaşıyor. Böyle öğrenciler gibi ev ayarlama falan.bırak sen bu adamı. Aldatmış olmasa da da bi cacık olmaz.
eee boşver ozaman, yoluna bak... demekki içine sinmemiş
şöyle bir problem vardı erkek arkadaşım başka şehirde yaşıyordu 1.5 sene önce istanbula annesinin yanına geldi birde kız kardeşi var o evde 3 kişiler ondan dolayı yanlız yaşamayı düşünmüyordu evlenince ayrı eve çıkarız düşüncesindeydiErkek arkadaşınızla ne boyutta ilişki yaşadığınuz kimseyi ilgilendirmez. Seven insan sevişmez diyenlere de bir tarafımla gülüyorum. Seven insan dokunmak, öpmek, koklamak, sevişmek ister. 28-30 yaşında hala el ele tutuşmaktan ileri gidemiyorsanız sorun sizdedir.
Ama sevgili konu sahibi kusura bakmayın da sevişmek için ev tutma olayı çok aşağılayıcı. Ben buna izin vermenizi anlayamıyorum. Ayrıca 30'lu yaşlarında boşanmış bir adam hala ailesiyle yaşıyorsa, kendine bir düzen kuramamışsa bu adamdan bir cacık olmaz.
yok tolincim yokk onlar herzaman sütten çıkmış ak kaşıklarBen sizin ilk mesajinizida okudum meraklanmayin siz
ayrılmışsan ne mutlu sana bundan sonraki ilişkilerinde daha dikkatli olacağını umuyorum söz konusu senin biriyle birlikte olman değil yaşını başını almış olgunlaşmışsın kimse sana akıl veremez fakat beraber olmak için bir eve gidilmesi biraz gurur kırıcıdır bana göre zaten 30 yaşında adam ailesiyle yaşayıp seninle vakit geçirmek için bir yer tutuyorsa o adamdan hayır gelmez çünkü bu yaptığı gurur kırıcı ve olayı basitleştirmedir hakkında hayırlısı olsun diyorum alengirli konu her türlü yorum gelebilir o yüzden olumsuz olanlara cevap verip olayı büyütmek yerine kulak arkası etsen daha pozitif sonuçlar alırsın benceayrıldık ama ben bu durumu hazmedemediğim için böyle bir konu açtım sevgi falan kalmadı bu iğrençlikten sonra
Engin bilgilerinizden ve hayat tecrübelerinizden bizi mahrum bırakmayın sizi sitede sık sık görmek isterizBen kimsenin hayatı ilgilendirmez.
Ben konu sahibinin şahsıyla ilgili değilde genel konustum ama yarası oldugu için üzerine aldı.
İstanbul daha öncede feth edildi ama en son fatih fethetti neyse
Erkekler kadınlara 2 ayrı gözle bakar ve bu hiç değişmez
1 Eğlenilecek kadınlar
2 Evlenilecek kadınlar
Şimdi diyeceksini ki erkekler evlenmeden birlikte olduğu biriyle evlenmez mi?
Evet ama istisna bir durum
Kadın gizemini kaybettiginde herşey yaşandıktan sonra erkek basından atar ama tersi olursa erkekin kadına bakışı degişir ve onu farklı bir gözle görür.
Konu sahibini üzdüusem özür dilerim kimsenin hayatı beni ilgilendirmez
desteğin için çok teşekkür ederim canımmmOlabilir boşlukta hatalı ilişkiler kurulabilir. (önemli olan ders almak hatasız kul yok)
Sonuçta sen de istedin bazı şeyleri yaşamayı. O aldıysa sen de aldın.. kullanılmak yada gurursuzluk yok ortada
Kendine güvenini kaybetme...... her şeyden önce sen çok değerlisin ve teksin bunu unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?