• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hic mutlu olamayacak miyim benn??

be00ste

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
350
26
118
35
Merhaba
Uzun suredir birlikte oldugum biri var. Sonunda o bekledigim gun gelmisti. Cok guzel bir evlenme teklifi aldim ardindan cok guzel bir nisanimiz oldu. Her sey oyle guzel oyle eksizdi ki zaten bi sorun cikacagini biliyodum.
Dugun yerimiz tutuldu, hazirliklara baslandi.
Nisanlim askere gidecek 10 gun sonra. Dun konusurken evlenmekten cok korktugunu, uzerinde bir suru sorumluluk oldugunu, ekonomik yonden nasil bu sorumluluklarin altindan kalkacagini soyleyip durdu. En sonunda benim israrlarimla da
" Cok uzun suredir birlikteyiz artik evlenmeliyiz bu yuzden isteyerek evlenme teklifi ettim sana. Seni seviyorum. Ama ben evlenmeyi istemiyorum. Ne zaman isterim onu da bilmiyorum. Ama evlenmeyi istesem de bir tek seninle evlenirim. Hayatimdan seni cikarsalar kosarak uzaklasirim evlenmekten" gibi cumleler kurdu.
Dun aksamdan beri kafayi yicem. Acaba yanlis mi yapiyorum? Ileride ben kocami evde askla ve heyecanla beklerken onun akli baska birisinde olur mu? Zorla mi evleniyor? Olmasi gerektigi bu oldugu icin mi evleniyor benimle?
Ya da askere gidecegi icin mi boyle dusunceleri var...
Zorla evlendirmek istemiyoeum.benimle gercekten evlenmeyi ve baba olmayi istedigi icin evlensin istiyorum.
Cok yufka yureklidir. Beni kirmamak icin ayrilamiyor olabilir. Acaba ben mi ayrilsam? Ileride mutsuzlugu yuzunden beni suclamasini istemiyorum :(
Cok kotuyum lutfen bana fikirlerinizi soyleyin
Acaba boyle birisiyle evlenip de aksine cok mutlu olan var mi?

Konu İlgili bölüme taşınmıştır.Bilginize

Askere gidecegi icin boyle davrandigini dusunuyorum, erkekler askere gitmeden once bi kısa devre yapiyor genelde, uzulme sen

Askerlik öncesi neden evleniyorsun ki zaten....
Adam bunalıma girmiş olabilir bence güzel güzel konuşup düğünü askerlik sonrasına erteleyin

nişanlınız kendini hazır hissetmiyor yada dediği gibi sorumluluktan korkmuş olabilir fakat bu kararı vermek için biraz geç kalmış değil mi?... evlenme teklifi etmiş nişanlanılmış düğün hazırlıkları başlamış eeee sen gel ben evlenmek istemiyorum!! çocuk oyuncağı mı bu?? sizin hayallerinizle oynamaya hakkı yok.. böyle bi adama güvenilmez bence.. yol yakınken sizde yolunuza bakın derim.

Evliliği erteleyin biraz. Insanlara da nisanlinizin bu dediklerini duyurmayin. Aranizda kalsın.

Evlenmek istemiyorum diyen biriyle evlenmek sizi mutsuz eder.
Ne zaman "seninle evlenmeyi çok istiyorum" der, o zaman evlenirsiniz

Bilmiyorum ilgisi varmi ama.
Eski sevgilim soyle bisy demisti.
Askerde erkekler : burya sevgilisi olupta ayrilmadan gelenin aklina sasarim, ordaki sevgili yerinde durmaz, asker olarak bizde kendimizi burda elimiz kolumuz bagli harab ederiz, kural; asker adam sevgilsinden ayrilipta gelmeli, hic bi kiz beklemez askeri".
Zaten orya gitti ve bunlari duydu ardindan bizim konusmalarimiz degisti. Beni kucuk kuzenimden kiskanir oldu felan. Bende en sonunda patladim bana guvenmiyomusun diye. Ardindan bu sozleri kurmustu bana, boyle boyle diyorlar demisti.
Acaba nisanlinizla beraber askrre gidicek birileri daha varmi etrafinda? Onlar bu konuyu ele almis olabilir.
Asker adama gore yapilmasi gereken: sevgilinden ayrilicaksin, askerini kafan dinc bitiriceksin ve geri dondugunde sevgilin hala seni bekliyosa o zmn eminsinki o kiz dogru kiz.

Edit: farkindayim nisanlisiniz sevgli felan degilsiniz bu bi adim daha ileri, ayrilip tekrar birlesmek sorun yaratir. Ama dusuncesi bu yondeyse bi care bulmaniz lazim. Ayrildiktan sonra tekrar birlesmw mumkun olmadigini belirtin.

Bence hiç tepki verme ama mesafeli dur ona karşı.
Askere gideceği için böyle düşüncelere kapılmış olabilir ama biraz uzaklaş.
Bu söylediklerin aklımı karıştırdı ilişkimizi biraz düşünmem lazım de ve kenara çekil o düşünsün.

Bence kendini üzme canım. Her şey yolunda gidiyormuş ne güzel. Evlenme teklifi edip bu kadar güzel nişan, hazırlıklar geçirdiyseniz bence o da seni çok seviyor. Sadece evlilik yaklaştıkça omuzlarında büyük bir sorumluluk hissetmiş. Evlenene kadar alışacaktır bu düşünceye. Zaten genelde böyle değil midir? Erkekler evlilik düşüncesine zamanla alışırken, kadınların hayallerinde hep bu düşünce vardır. O da eminim ki çıkmazda hissediyor kendini. Ona daha fazla sevgi, ilgi göstererek bu sorunu aşmasına yardımcı olabilirsin. Sağlıcakla kal... :KK200:

Askere gittiği için sanırım
Acabaları var keşkeleri var
Şimdiye kadar herşey iyi güzeldi
Askerlik işi olunca böyle bi ruh hali içinde olduğunu sanıryorum
Bi askerden gelsin sonrasına bakarsınız :KK66:
Hâla aynı olursa da gerekeni yaparsınız

Bilmiyorum ilgisi varmi ama.
Eski sevgilim soyle bisy demisti.
Askerde erkekler : burya sevgilisi olupta ayrilmadan gelenin aklina sasarim, ordaki sevgili yerinde durmaz, asker olarak bizde kendimizi burda elimiz kolumuz bagli harab ederiz, kural; asker adam sevgilsinden ayrilipta gelmeli, hic bi kiz beklemez askeri".
Zaten orya gitti ve bunlari duydu ardindan bizim konusmalarimiz degisti. Beni kucuk kuzenimden kiskanir oldu felan. Bende en sonunda patladim bana guvenmiyomusun diye. Ardindan bu sozleri kurmustu bana, boyle boyle diyorlar demisti.
Acaba nisanlinizla beraber askrre gidicek birileri daha varmi etrafinda? Onlar bu konuyu ele almis olabilir.
Asker adama gore yapilmasi gereken: sevgilinden ayrilicaksin, askerini kafan dinc bitiriceksin ve geri dondugunde sevgilin hala seni bekliyosa o zmn eminsinki o kiz dogru kiz.

Edit: farkindayim nisanlisiniz sevgli felan degilsiniz bu bi adim daha ileri, ayrilip tekrar birlesmek sorun yaratir. Ama dusuncesi bu yondeyse bi care bulmaniz lazim. Ayrildiktan sonra tekrar birlesmw mumkun olmadigini belirtin.
Etrafindaki arkadaslarinin cogu nisanli ve askere gidip geldikten sonra evlenecekler. Benden de suphesi olmamasi lazim cunku onu cok seviyorun ben ve bunu saklamiyorum. Hadi o konuda suphesi olsa bile benim de kendime gore cok yogun bir is hayatim var kimseyi gorecek halim de yok ortam yok yani. Evlenmeyelim o zaman daha bi sene var dedim onu da istemiyor. Anlamadim gitti

Evlenmek istemeyen biriyle evlenmeyin bence. Ilerde acisini cikariyorlar.

Bence de erteleyin.Evlilik ikili ilişki de ulaşılabilecek en yüksek nokta ve çok ciddi bir mesele bence.Yarın öbür gün "ben yapamıyorum ayrılalım" derse daha kötü .Bir düşünsün ,aklını toparlasın.

Etrafindaki arkadaslarinin cogu nisanli ve askere gidip geldikten sonra evlenecekler. Benden de suphesi olmamasi lazim cunku onu cok seviyorun ben ve bunu saklamiyorum. Hadi o konuda suphesi olsa bile benim de kendime gore cok yogun bir is hayatim var kimseyi gorecek halim de yok ortam yok yani. Evlenmeyelim o zaman daha bi sene var dedim onu da istemiyor. Anlamadim gitti

Hayirmi diyor? Hmm.
Peki bu degindigim konuyu ona iletsen?
Sebebi bumu? Diye sorsan?

Ben bu soruyu sorardim, ve eger tatmin etmeyen bi cevap alirsam ve yine hala evlenmek istemiyorum diyosa; ayrilirdim ben. Maalesef, uzgunum.
Yanlis anlamazsan bisy sorucam, cinsellik yasaniyormu su an? Belkide ondanmidir evlilik dusunmemek?

Garip bir şekilde nişanlının dürüstlüğüne saygı duydum.En azından hiçbir açıklama yapmadan uzaklaşarak karşısındakini acabalarda boğan bir odun değil.
hiçbir şekilde üzerine gitme.erkeklerin genel olarak evlilik öncesi böyle bir korkusu oldugu söyleniyor.
Hatta ona "sen kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman evlenelim" diyerek yanında oldugunu hissettir.Rahatlarsa zaten durumu çözecektir.

Garip bir şekilde nişanlının dürüstlüğüne saygı duydum.En azından hiçbir açıklama yapmadan uzaklaşarak karşısındakini acabalarda boğan bir odun değil.
hiçbir şekilde üzerine gitme.erkeklerin genel olarak evlilik öncesi böyle bir korkusu oldugu söyleniyor.
Hatta ona "sen kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman evlenelim" diyerek yanında oldugunu hissettir.Rahatlarsa zaten durumu çözecektir.
Ben de bu huyunu cok seviyorum zaten. Bu zamana kadar her seyi dürüstçe anlatti. Dun aksam da ne sorduysam hepsini cevapladi.. bugun de garip bir sekilde alacaginiz esyalardan, yapacağımız balayindan vs soz etti. Ama ben de bugun" sen askerdn donene kadar hicbir hazirlij yapmayacagim. Dondugunde hala boyle dusunursen evlenmeyi erteleyelim." Dedim bisey demedi. Beklemekten baska carem yok. Zamanimi bosa gecirmis ya da gecirecek degilim. Sadece yanlis karar vermesinden ve ileride mutsuz olmasindan korkuyorum. Umarim her sey cozulur. Ve hakettigimiz mutlulugu yasariz

Hayirmi diyor? Hmm.

Ben bu soruyu sorardim, ve eger tatmin etmeyen bi cevap alirsam ve yine hala evlenmek istemiyorum diyosa; ayrilirdim ben. Maalesef, uzgunum.
Yanlis anlamazsan bisy sorucam, cinsellik yasaniyormu su an? Belkide ondanmidir evlilik dusunmemek?
Hayirmi diyor? Hmm.

Cinselligin sebep oldugunu dusunmuyorum. En basindan beri evlenme fikrinin onu korkuttugunu biliyordum zaten. Sadece yasanilan bunca seyden sonra, hala boyle dusunuyor olmasi üzdü beni. Ve korkuttu da. Ileride akli baskasinda olsa bile bana bisey diyemeyecegini biliyorum ve bunun ikimizi de yiyip bitirmesinden korkuyorum. Umarim her seyin hayirlisi olur

Back
X