• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hic mutlu olamayacak miyim benn??

Bekar erkeklerin kafasina girmek ne kolay evlilerinde...zaten bu cins evlenmekten neden korkar zaten calisicaksin kardesim yasaman icin para lazim ee hazir temizlik es cocuk yemek bulasik her turlu tripler nazlar niyazlar cekilecek ne korkarsin ne durursun helva yapsana...birilerinin etkisinde kalmistir ama yok hakikaten istemiyorsa ilerde baziniz agrir tek tarafli yuva ku ru la maz...kararinizi ona gore verin kimsede vazgecilmez degil bunu bilin

Bence kendini üzme canım. Her şey yolunda gidiyormuş ne güzel. Evlenme teklifi edip bu kadar güzel nişan, hazırlıklar geçirdiyseniz bence o da seni çok seviyor. Sadece evlilik yaklaştıkça omuzlarında büyük bir sorumluluk hissetmiş. Evlenene kadar alışacaktır bu düşünceye. Zaten genelde böyle değil midir? Erkekler evlilik düşüncesine zamanla alışırken, kadınların hayallerinde hep bu düşünce vardır. O da eminim ki çıkmazda hissediyor kendini. Ona daha fazla sevgi, ilgi göstererek bu sorunu aşmasına yardımcı olabilirsin. Sağlıcakla kal... :KK200:
Baska biri bu konuyu acsaydi veya bir arkadasim bu konuyla bana gelseydi inanin ben de ayni sizin yazdıklarınızı soylerdim. Mantigim hala bunlari soyluyoorm ama duygularim cok karisik cok korkuyorum malesef :(

Ben de bu huyunu cok seviyorum zaten. Bu zamana kadar her seyi dürüstçe anlatti. Dun aksam da ne sorduysam hepsini cevapladi.. bugun de garip bir sekilde alacaginiz esyalardan, yapacağımız balayindan vs soz etti. Ama ben de bugun" sen askerdn donene kadar hicbir hazirlij yapmayacagim. Dondugunde hala boyle dusunursen evlenmeyi erteleyelim." Dedim bisey demedi. Beklemekten baska carem yok. Zamanimi bosa gecirmis ya da gecirecek degilim. Sadece yanlis karar vermesinden ve ileride mutsuz olmasindan korkuyorum. Umarim her sey cozulur. Ve hakettigimiz mutlulugu yasariz
Cok guzel yapmissin bunlari soyleyerek. Erkegin aklinda en ufak bir suphe varsa sonradan ne kendi mutlu oluyor ne de karisini mutlu ediyor. Bence de donmesini bekle ve emin olmadan evlenme.

Bence kafası karışmış.
Sevgisinden emin olan evlilik yılında giden bir ilişkide asla evlenmekten korkuyorum gibi cümleler kurmaz.
Bence bir sure gorusmeyin.
Hem yoklugunuzu anladım
Hemde iyice bi dusunsun.
Ki ben olsam asla gorusmezdim.

Eski nişanlım olacak adam, önce evlenme teklif edip, ev tutulup tüm eşyalar benim çektiğim kredilerle alındıktan sonra, "sen beni evlenmeye zorluyorsun" dediğinde terketmiştim; onca borçla, eşyaları da ona bırakarak..İyi ki de terketmişim. Aç kaldım ama o adiyle evlenmedim.. Allah benim yaşadığımı kimseye yaşatmasın. 6 yıl toparlanamadım. Sevdiğimden mi? Asla...Midemi bulandırıyordu. Öyle zor durumlarda bıraktı ki maddi olarak, borç ödemekten acımı yaşayamadım.

Yani sen de terket demiyorum ama o lafı ettiğine pişman etmelisin bence. Kadınlık gururu diye birşey var. Yarın en ufak bir tartışmada "sen mecbur ettin" diyebilir. Bu işler çocuk oyuncağı değil ama askerde akıllanır inşallah. Hem evlenelim de, hem aileleri karıştır, sonra da ben korkuyorum... Balık baştan kokar canım. Seviyorsan ayrılma ama dersini ver.

Merhaba
Uzun suredir birlikte oldugum biri var. Sonunda o bekledigim gun gelmisti. Cok guzel bir evlenme teklifi aldim ardindan cok guzel bir nisanimiz oldu. Her sey oyle guzel oyle eksizdi ki zaten bi sorun cikacagini biliyodum.
Dugun yerimiz tutuldu, hazirliklara baslandi.
Nisanlim askere gidecek 10 gun sonra. Dun konusurken evlenmekten cok korktugunu, uzerinde bir suru sorumluluk oldugunu, ekonomik yonden nasil bu sorumluluklarin altindan kalkacagini soyleyip durdu. En sonunda benim israrlarimla da
" Cok uzun suredir birlikteyiz artik evlenmeliyiz bu yuzden isteyerek evlenme teklifi ettim sana. Seni seviyorum. Ama ben evlenmeyi istemiyorum. Ne zaman isterim onu da bilmiyorum. Ama evlenmeyi istesem de bir tek seninle evlenirim. Hayatimdan seni cikarsalar kosarak uzaklasirim evlenmekten" gibi cumleler kurdu.
Dun aksamdan beri kafayi yicem. Acaba yanlis mi yapiyorum? Ileride ben kocami evde askla ve heyecanla beklerken onun akli baska birisinde olur mu? Zorla mi evleniyor? Olmasi gerektigi bu oldugu icin mi evleniyor benimle?
Ya da askere gidecegi icin mi boyle dusunceleri var...
Zorla evlendirmek istemiyoeum.benimle gercekten evlenmeyi ve baba olmayi istedigi icin evlensin istiyorum.
Cok yufka yureklidir. Beni kirmamak icin ayrilamiyor olabilir. Acaba ben mi ayrilsam? Ileride mutsuzlugu yuzunden beni suclamasini istemiyorum :KK43:
Cok kotuyum lutfen bana fikirlerinizi soyleyin
Acaba boyle birisiyle evlenip de aksine cok mutlu olan var mi?

Zamana bırakın bakalım biraz,evlilik konusundada israr etmeyin
Asker dönüşünden 1 kaç ay sonra belli olacak tavırları ,
OZAMAN her konuda daha net olur ve bir karar verirsiniz,
Hakkınızda hayırlısı olsun....

Back
X