• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç mutlu olan yokmu yahu ;)

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.966
5.149
398
Merhaba hanimlar..
Okuyorum aldatilma kv sorunlari siddet vs.. ama mutlu olan yokmu yada eslerimizim yaptigi iyi ve romantik seyler azcik bunlarida paylasalim sekerlerim..İlk ben baslayim esimi cok seviyorum
Huysuzum aksiyim ama adam cok sever beni bir dedigimi iki etmez masallah..
Tabi dort dortluk degildir ama ne bileyim iste..
Yazalim guzel seylerimizi biraz icimi acilsin..
Hayatta iyi seylerde var..:34:

Bir savaşın ortadında değilim her gün kurşunlar yağmıyor şehrimde
Aç değilim, çıplak değilim
İstediğim bölümde okuyorum
Sevdiğim bir adam var aşkı tattım, tadıyorum

Ee daha ne olsun ya
Ben de mutluyum şükür :16:.

Cok ters bı ınsanım ,saman ailevi gibiyim herseye parlarım cok kıskancım:) ama sevıyorum eskimi cok zor zamanlarımda maddı mânevî karşılıksız yanımda oldu ,arkamdan birinin olduğunu hıssetmek guzel

Ne bileyim bende mutsuzum galiba sanırım eşimi sevmiyorum sanırım o da beni sevmiyor. Herkes katılmayabilir düşünceme ama mutlu olsam evde huzurum olsa burda ne işim olur ki? En azından benim olmazdı yani o yüzden gayet normal konularında aldatıldım, ölüyorum, yetişin, ay çıldıracağım, az kaldı saplarım... Tarzında olması

Ben en cok kadıköye fenerimin macini izlemeye gittigimde cok mutlu olmuştum o farkli biseydi bide dun kizimin tekmesini hissettigimde oldum bu daha guzel bişey gece 4te uykudan uyandran minik pitpitlari okadar heyacanlandm guldm kocam uyandm ona soyledm elini karnima koyup bida atmasini bekledi saatlerce bekledk en son öyle uyumusuz .. okadar mutlu uyandimki tarifi yok.. bir kadinin en cok istediği sey sevdiği adamdan cocugu olmasi değilmidir zaten cok şükür sevdiğim adam anne yapacak beni :)

Sağlıkciyim iki aydır uykuya deeli gibi hassret kaldım son beş günde iki gün uyudum uç kilo verdim .. Sınavaa iki gün kalp masajında partnerim olan kızla üniversitenin kütüphanesinde çalıştık hic bisey bilmiyor.. Ona yolda orda burda aanlaattiklarimlaa sınavı geçti .. Oo konu geldi soozlusunde
Ben derste doçentin anlattigi sorduğu tüm soruları yanıtlamama rağmen sözlü de kıyıdan köşeden öyle bi
soru sordu ki ... Kaldım sınavdan
çok ağladım inanılmaz tüm sınıf doçentim sakinleştirmeye çalıştı peess etmediğimi bu soruyu bilmediğim için kalmadığımi söyledim ... Fakat söylemezsem içimmde kaalicajti ... Doçentime oo gün dedim kiiiiiiiii ... Oo kız bisey bilmiyor haftaya asistanlığaa devam edicek parayı da ödedi kalırsa devam edemez ödenen para da geri iaade olur dimi dedim ... Haksızlıktı bu yapılan ...diğer docent çok kolay sorular sormuştu kıza ... Doçentim benimle beraber gözleri doldu pes etmiicem dedim yazılımı geçtim boşuna değil bunlar dedim ...

özel okul ve asistanlığımi okumak istiyorum
Dün önceden kendi çıktığım marktin başka bi yerine giittim iki gün olmadi işçisi çookmus... Tabi ben çok iyi biliyorum ki diğer taraftann tartışıp çıktığım müdürün işi bu ..neyse dün yine dolunmuşum ki çok kootuydum çünkü asistanlığımm okumak için para birikecektimm bu yiil son şansım çünkü .... Ona da hayırlısı buymuş dedim normalde hic üzülmem fakat okulum sonuçta üzüldüm iste.. bi müşterimi gördüm bi is var haberrleselim dedi numaramı aldı ...

Raabbimm heppp deniyor diyorum artık ve karşılassdığım ne olursa olsun hep suukrettimm ... Sağlığımız en büyük mutluluğumuzmuş onu öğrendim ... Tabi ben bunları en çok sevdiğim taptığım adamaa borçluyum ... uç dört ayda bir hafta en fazla uç dört hafta görüşebiliyoruz onaa bike ssukrediyorumm çünkü biliyorum uzakta bile olsa beni seven biri var sağlıklı aynı gökyüzünü paylaşıyoruz ve dahası ben onu severken bile mutluyum tüm yaşadığımız şeylere rağmen .... Üzüntüyü yaşamasak muutkulugun değerini anlayamazdık belkide ...... İnsalah herkes mutlu olasını becerebilir ... Biz istemedikçe kimse üzemez bizi .....

Son düzenleme:
Rabbim dar da olan herkese acilen ferahlık versin inşallahh :50: evet çok büyük derdi olanlar var derdi küçük olanlar vari ama hepsi insanlar için, önemli olan zorluklar karşısında ayakta durup şükredebilmek :34:

bazen mutlu da deilim mutsuz da deilim gibi hissediyorum, bu ara öyleyim mesela, evet ailevi sıkıntılarım var, işle ilgili biraz sıkıntılı biraz belirsiz bir durumum var, ama Allaha şükür saglıklıyım, arada tartışmalarımız olsa da beni seven ve benim sevdigim bir sevgilim var, her ne kadar problem yaşıyor olsak da annem babam hayattalar ve saglıklılar :nazar::nazar: şükretmek için milyonlarca sebebim var yani, umarım hepimiz aynı durumda oluruz :34:

ben varım:) eşimle birbirimizi çok seviyoruz. ne evlilik yıldönümü için ne de doğum günü için özel hiçbir beklentiye girmeyiz. bir öpücük, sıcak bir sarılma ve birlikte uyanmak ömre bedeldir. hıı bir de dünya tatlısı şirinemiz bize can suyudur:) he öyle zengin de değiliz , evimiz yatımız yok, yarına çıktıysak mutlu, birlikte ne yer ne içersek umutlu bakıyoruz hayata... işsizlikte, parasızlıkta ve hastalıkta birlikteyiz... böyle işte benim evliliğim:)

Sağlıkciyim iki aydır uykuya deeli gibi hassret kaldım son beş günde iki gün uyudum uç kilo verdim .. Sınavaa iki gün kalp masajında partnerim olan kızla üniversitenin kütüphanesinde çalıştık hic bisey bilmiyor.. Ona yolda orda burda aanlaattiklarimlaa sınavı geçti .. Oo konu geldi soozlusunde
Ben derste doçentin anlattigi sorduğu tüm soruları yanıtlamama rağmen sözlü de kıyıdan köşeden öyle bi
çok ağladım inanılmaz tüm sınıf doçentim sakinleştirmeye çalıştı peess etmediğimi bu soruyu bilmediğim için kalmadığımi söyledim ... Fakat söylemezsem içimmde kaalicajti ... Doçentime oo gün dedim kiiiiiiiii ... Oo kız bisey bilmiyor haftaya asistanlığaa devam edicek parayı da ödedi kalırsa devam edemez ödenen para da geri iaade olur dimi dedim ... Haksızlıktı bu yapılan ...diğer docent çok kolay sorular sormuştu kıza ... Doçentim benimle beraber gözleri doldu pes etmiicem dedim yazılımı geçtim boşuna değil bunlar dedim ...

Dün önceden kendi çıktığım marktin başka bi yerine giittim iki gün olmadi işçisi çookmus... Tabi ben çok iyi biliyorum ki diğer taraftann tartışıp çıktığım müdürün işi bu ..neyse dün yine dolunmuşum ki çok kootuydum çünkü asistanlığımm okumak için para birikecektimm bu yiil son şansım çünkü .... Ona da hayırlısı buymuş dedim normalde hic üzülmem fakat okulum sonuçta üzüldüm iste.. bi müşterimi gördüm bi is var haberrleselim dedi numaramı aldı ...

Raabbimm heppp deniyor diyorum artık ve karşılassdığım ne olursa olsun hep suukrettimm ... Sağlığımız en büyük mutluluğumuzmuş onu öğrendim ... Tabi ben bunları en çok sevdiğim taptığım adamaa borçluyum ... uç dört ayda bir hafta en fazla uç dört hafta görüşebiliyoruz onaa bike ssukrediyorumm çünkü biliyorum uzakta bile olsa beni seven biri var sağlıklı aynı gökyüzünü paylaşıyoruz ve dahası ben onu severken bile mutluyum tüm yaşadığımız şeylere rağmen .... Üzüntüyü yaşamasak muutkulugun değerini anlayamazdık belkide ...... İnsalah herkes mutlu olasını becerebilir ... Biz istemedikçe kimse üzemez bizi .....

yaşadıgınız şeylere üzüldüm, en yakın arkadaşım tus sınavı falandı filandı derken çok yıpranmıştı, şimdi uzmanlık yapıyor hala aynı yogunlukta, ama saglıkla ilgili her alan o kadar kutsal ki, o kadar önemli ki. yaşadıgınız haksızlık sizi çok üzmüş çok da haklısınız, saglıgımızın torpille yada bu tür şeylerle dönüyor olması çok kötü, ama umarım en yakın zamanda siz hak ettiginiz başarıyı alırsınız, hak etmeyenler ise yanlış yollarından dönerler umarım..

şükretmeniz için bir sürü sebebiniz varmış ne güzel, dilerim mutluluklarınız kat kat artar zamanla :nazar::nazar:

Merhaba hanimlar..
Okuyorum aldatilma kv sorunlari siddet vs.. ama mutlu olan yokmu yada eslerimizim yaptigi iyi ve romantik seyler azcik bunlarida paylasalim sekerlerim..İlk ben baslayim esimi cok seviyorum
Huysuzum aksiyim ama adam cok sever beni bir dedigimi iki etmez masallah..
Tabi dort dortluk degildir ama ne bileyim iste..
Yazalim guzel seylerimizi biraz icimi acilsin..
Hayatta iyi seylerde var..:34:

Eminim forumun diğer bütün bölümlerinde mutluluğunu paylaşan insanlar vardır. Özellikle gebelikle ilgili olan bölümlerde. BDV'de hep mutsuzluk okumanızın sebebi adı üstünde bu kısmın Bir Derdim Var bölümü olması.

mutluluk olmaz olur mu? kendi adıma Allahıma şükür mutlu bir yuvam var. ama burası bir derdim var bölümü ve burada dert olması gayet olağan:34:

eş yok yaka silktiğim bi sevgili var yakındır gırtlağını sıkmam :27: ay hata oldu hemen çıkmalıyım topikten mutluluktan bahset demiştin demiiiiii :17: idare ediver :52:

Eşim askere gitmeden önce çok mutluydum, herkese uzaktık biz, ikimizdik sadece. Akşamları eve erken gelirdi, öğlenleri bir saat zaten evdeydi. çok güzeldi.. Yakında geldik, o askere gitti... Şimdi hiç mutlu olmamışım gibi hissediyorum. Bir an önce bitse de şu askerlik yine gitsek ama bu sefer dünyanın öbür ucuna...

Ben en cok kadıköye fenerimin macini izlemeye gittigimde cok mutlu olmuştum o farkli biseydi bide dun kizimin tekmesini hissettigimde oldum bu daha guzel bişey gece 4te uykudan uyandran minik pitpitlari okadar heyacanlandm guldm kocam uyandm ona soyledm elini karnima koyup bida atmasini bekledi saatlerce bekledk en son öyle uyumusuz .. okadar mutlu uyandimki tarifi yok.. bir kadinin en cok istediği sey sevdiği adamdan cocugu olmasi değilmidir zaten cok şükür sevdiğim adam anne yapacak beni :)

ben varım:) eşimle birbirimizi çok seviyoruz. ne evlilik yıldönümü için ne de doğum günü için özel hiçbir beklentiye girmeyiz. bir öpücük, sıcak bir sarılma ve birlikte uyanmak ömre bedeldir. hıı bir de dünya tatlısı şirinemiz bize can suyudur:) he öyle zengin de değiliz , evimiz yatımız yok, yarına çıktıysak mutlu, birlikte ne yer ne içersek umutlu bakıyoruz hayata... işsizlikte, parasızlıkta ve hastalıkta birlikteyiz... böyle işte benim evliliğim:)

Cok ters bı ınsanım ,saman ailevi gibiyim herseye parlarım cok kıskancım:) ama sevıyorum eskimi cok zor zamanlarımda maddı mânevî karşılıksız yanımda oldu ,arkamdan birinin olduğunu hıssetmek guzel

Bir savaşın ortadında değilim her gün kurşunlar yağmıyor şehrimde
Aç değilim, çıplak değilim
İstediğim bölümde okuyorum
Sevdiğim bir adam var aşkı tattım, tadıyorum

Ee daha ne olsun ya
Ben de mutluyum şükür :16:.

Allah hepimizi mutlu etsinn.
Bemde mutluyum bin sukur.
Esimle mutluyum kiskancim cok o bazen.olay yaratiyo ahh oda olmasaydi iste o zaman gorucektini beni.
;)

herhalde benim de en mutlu olduğum an oğlumu ilk hissettiğim andı :49: şimdi o bana her gülümsediğinde aynı mutluluğu hissediyorum..evet ben de mutlu bir anneyim :55:

yaşadıgınız şeylere üzüldüm, en yakın arkadaşım tus sınavı falandı filandı derken çok yıpranmıştı, şimdi uzmanlık yapıyor hala aynı yogunlukta, ama saglıkla ilgili her alan o kadar kutsal ki, o kadar önemli ki. yaşadıgınız haksızlık sizi çok üzmüş çok da haklısınız, saglıgımızın torpille yada bu tür şeylerle dönüyor olması çok kötü, ama umarım en yakın zamanda siz hak ettiginiz başarıyı alırsınız, hak etmeyenler ise yanlış yollarından dönerler umarım..

şükretmeniz için bir sürü sebebiniz varmış ne güzel, dilerim mutluluklarınız kat kat artar zamanla :nazar::nazar:

güzel dilekleriniz için çok teesekkurr ederim umarım herkes mutlu olur ...
:nazar: sağlıkta gerçekten toorpil olamamaaşı gerek sonuçta hasta olaann bizim canımız dediğimiz insanda olabilir ... Dileerim hayatınızda mutluluklar heppp sizinle olsun :)

Son düzenleme:
Allah hepimizi mutlu etsinn.
Bemde mutluyum bin sukur.
Esimle mutluyum kiskancim cok o bazen.olay yaratiyo ahh oda olmasaydi iste o zaman gorucektini beni.
;)

aynen bende çok kıskanırım sevdiğimi daha doğrusu hayatımda ilk defa birini kıskanıyorum ilk defa kaybetmekten korkuyorum ... Bide bunlarrii aşabilsek ne güzel olucak dimi :)

Ben bu konuda zaten yardim alacagim..
mutli evliligim golgeleniyo kiskacnlik yuzunden..
ayrica evet bdc kosesi ama sag ustte yaziyor konusmakmi istiyorsunz konu acin.diyo ;)
derdi bi kenara atalim.dedim bende kotumu yaptimm.aaaaa :)

Ben bu konuda zaten yardim alacagim..
mutli evliligim golgeleniyo kiskacnlik yuzunden..
ayrica evet bdc kosesi ama sag ustte yaziyor konusmakmi istiyorsunz konu acin.diyo ;)
derdi bi kenara atalim.dedim bende kotumu yaptimm.aaaaa :)

buraya yazan olumlu dusunen tum arkadaslar icin; mutlulugunuz artsın, nazar degmesin... :nazar:

fakat ne yazık ki BDV bölümündeki konusmak, bir sorunu paylasmak anlamında kullanılmıs. bu yuzden KİBledim.
forumun diger bolumlerinde cok daha tatlı bir dille konunuzu uzun sure paylasabilirsiniz...

Son düzenleme:
Back
X