Haklısın bitti şükür..hakaretler, kıyafetimle yargılamalar,aşağılamalar,karalamalar,yalanlar..tuh hastası bunlar..rabbim uzak tutsun..Narsist bir adam görsem, koşarak uzaklaşırdım. İşi ilerletmiş megaloman resmen.
Bence sen de koşarak uzaklaş, psikolojin bozulmadan.
Bu öldürülen kızdı değil mi duymuştum
Başa çıkamadım çok çabaladım..en sonunda bitti yaşadıklarımı yaptıklarını anlatsam roman olur..şimdi kendimi iyileştirmeye aldığım yaraları tedavi etmeye çalışıyorum..merhaba yıllar önce bir kitap okumuştum o aklıma geldi içinde her cins olmakla birlikte narsislerle nasıl başa çıkılacagıda yazıyordu ismi duygusal vampirler, tavsiye ederim
Haklısın bitti şükür..hakaretler, kıyafetimle yargılamalar,aşağılamalar,karalamalar,yalanlar..tuh hastası bunlar..rabbim uzak tutsun..
Hepsini okudum..bu konuda tüm psikologların yazılarını da..arkadaşlarım da aynı şeyi söyledi..yüzde yüz tüm özellikler mevcut..hatta fazlasıEger gerçek bir narsistse öncelikle şunları bilin.
1. Narsistler hakiki anlamda kimseye aşık olmazlar. Empati yetenekleri yoktur.
2. Ciddi anlamda insanları manipüle ederler.
3. Kişilerin zayıf noktalarını tespit edip başlangıçta ilgili gibi görünüp daha sonra bu zayıf noktaları kişiye karşı kullanırlar. Mesela kadın dış görünüşünden memnun değildir. Bunu bilen narsist kadını tavlama evresinde çok güzelsin. Beni mest ediyorsun der. Bu sadece bir taktiktir.Sonra ki evrelerde ise bunu yüzüne vurur. Verdiğini misliyle alır.
4. Onların sizden tek bekledigi kendilerine hayran olmanızdır.
5. Herşeyi kendilerine hak görürler.
Bu söylediklerim üzerine düşünün. Narsistler insanların ruhlarını kanser edene kadar ellerinden geleni yaparlar.
İşin en ilginç yanı size kendinizi kötü ve kusurlu hissettirmeleridir. Daima suçlu sizsinizdir. Son olarakta özgüveninizi kademeli bir şekilde tamamen bitirirler.
Çok şükür çok teşkkür ederimHatta geri döndü gitti def ettim artık..tüm arkadaşları uzaklaştı ondan..ruhumu çok incitti Allah'a havale ediyorumYemin ederim inanılmaz sevindim senin adına.
Kurtulmuşsun. Kendisinden başka kimseyi önemsemeyen, saygı duymayan erkeklerden/kadınlardan Allah hepimizi korusun vallahi çekilmiyorlar.
zaten yazarda en iyi çözüm arkana bakmadan kaçmak diyor:)Başa çıkamadım çok çabaladım..en sonunda bitti yaşadıklarımı yaptıklarını anlatsam roman olur..şimdi kendimi iyileştirmeye aldığım yaraları tedavi etmeye çalışıyorum..
O kadar haklısın ki..bu kadar mı güzel analiz edilir..işte en başta merhamet ettim sıkıntıları var vs..sonra olay bambaşka şeye dönüştü,gömlek giyiyormuşum..hayatımla tehdit etmeler,hakaretler,hep suçlama..İşte senin o özgüveni tazelemen lazım
Ve bir şey diyeceğim seni acımasızca eleştirdiği her şeyi inan sen ondan
100 kat saha iyi yaptığın için eleştiriyor
Sen aslında çok mükemmel bir kızsın
Yoksa kendine aşık birisi sana bakmazdı
Ben de onu soracaktım tavsiyeleri neler diyezaten yazarda en iyi çözüm arkana bakmadan kaçmak diyor:)
çeşitli tavsiyeleri vardı mecburen beraber yaşayanlar için ama kaçma imkanı olanlara uzaklaşmaktı sanırım yıllar önce okumuştum belki 10 yıl oldu tekrar okumak istedim bak şimdi güzel kitaptıBen de onu soracaktım tavsiyeleri neler diyeen sağlıklı karar..net!
Türkçesini göremedim hep İngilizce yazıyo haberle. çok önceden duymuştum öldürüldüğünü.ama ayrıntıları bilmiyodum..o fonun olduğu linki yazabilir misiniz acaba?Çok tehlikeli bir durum, narsistik kişilik bozukluğu diye bi durum var linkteki kız eski sevgilisi tarafından 200 küsür kez makaslanarak öldürülmüş kendi odasında,annesi alt katta kızının çığlıklarını duymuş ama kapı kilitliymiş müdahale edememiş
Adına bir fon var ve kadınları uyarıyor şu şu işaretleri görüyorsanız terkedin diyor
Ben de okumalıyım en kısa zamandaçeşitli tavsiyeleri vardı mecburen beraber yaşayanlar için ama kaçma imkanı olanlara uzaklaşmaktı sanırım yıllar önce okumuştum belki 10 yıl oldu tekrar okumak istedim bak şimdi güzel kitaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?