- 24 Mayıs 2016
- 258
- 245
- 103
- 33
Ne kadar sevindim anlatamam senin adına..zaman en güzel ilaç hep böyle mutlu ol inşallah..tek şey keşke kıyafet olsaydı..sanalda kendini çok iyi gösteren biriydi..biri takipten çıkınca benim kötülediğimi düşünüp her şeyi benden bildi üstelik hayatımla tehdit etti ve akıl erdirilmeyecek hakaretler..kankasıyla bir olup karalamaya çalışmalar..sonunda ne oldu biliyo musınuz?çevresinde kimse kalmadı..o kankasıyla da birbirine girdi..çirkefçe hem de..her yerden engelledim onu..Ben cok asiktim bana cok kotu seyler yaptiginda vbitirimistim. Aldatti mmahfetti ozguven denem bir sey kalmadi. 50 kiloydum kilolusun dedi falan. Ama ben boyle bir ruh hastasi yuzunden kendimi cirkin hissedemezdim. Gittim saclarimi 1 ton daha acik sariya boyadim. Asil gozum kahverengi ama yillardir mavi yesil lens kulanirim. Gittim dogal duran guzel bir lens aldim giyindim suslendim makyajimi yaptim. Ondan kurtulunca iyilesen ruhumun guzelligi disima yansidi. Suan cok mutluyum icimden geldigi gibi davranip diledigim yakisikliyla kesisiyorum. Yeniden de sevebildim ama asla eskisi gibi gozume perde indirip kendimden taviz vermedim. Cok cok mutluolacajsinix
Ama bak "verdiği hasar" diyorsun. Öyle tek yaptığı bir şey yok. Sanırım uzun süre katlanmaya çalışmışsın. Neden? Değer mi?Zaten bu hastalar en başta belli etmiyorlar ki..sonradan gerçek yüzleri ortaya çıkıyo..
Ne kadar sevindim anlatamam senin adına..zaman en güzel ilaç hep böyle mutlu ol inşallah..tek şey keşke kıyafet olsaydı..sanalda kendini çok iyi gösteren biriydi..biri takipten çıkınca benim kötülediğimi düşünüp her şeyi benden bildi üstelik hayatımla tehdit etti ve akıl erdirilmeyecek hakaretler..kankasıyla bir olup karalamaya çalışmalar..sonunda ne oldu biliyo musınuz?çevresinde kimse kalmadı..o kankasıyla da birbirine girdi..çirkefçe hem de..her yerden engelledim onu..
Tövbe estağfurullah, Allahım nelerle uğraşıyoruz yaaO kadar haklısın ki..bu kadar mı güzel analiz edilir..işte en başta merhamet ettim sıkıntıları var vs..sonra olay bambaşka şeye dönüştü,gömlek giyiyormuşum..hayatımla tehdit etmeler,hakaretler,hep suçlama..
Daha da zor akrepBurcu balik ya da oglak olabilir mi? Balik daha yuksek bir ihtimal ama
Haklısınız biz burada tanı koyamayız. Ama ne yazık ki çağın hastalığı narsizm oldu. Çoğunluğu erkekler oluştursa da kadın narsistler de hatrı sayılacak kadar var. Hayatın her yerindeler özellikle sosyal meyda da buna çokça rastlayabiliriz..Kişilik bozukluğu tanısını böyle yaptı şöyle yaptı diye konulmaz? Bi sürüde narsist tanıyan varmış
Sevdim hem de çok..tabi ki ilk tanıdığımda böyle biri olacağına ihtimal vermezdim..öyle güzel oynadı ki meğer sahteymiş..zatenAma bak "verdiği hasar" diyorsun. Öyle tek yaptığı bir şey yok. Sanırım uzun süre katlanmaya çalışmışsın. Neden? Değer mi?
Belki sevmiş olabilirsin. Tamam. Ama bak sana zarar vermiş. Kimseyi kendinden çok sevme.
Bu insan ne annen ne baban ne de kardeşinmiş. Kopamayacağın biri değilmiş yani. Ama bundan sonra şu tarafından bak sana güzel bir tecrübe oldu.
Katılıyorum..ki ben bu teşhisi psikolojik danışman olan arkadaşımla konuşarak koyduk sonra zaten kendim çok araştırdım..yaşayan bilir..Haklısınız biz burada tanı koyamayız. Ama ne yazık ki çağın hastalığı narsizm oldu. Çoğunluğu erkekler oluştursa da kadın narsistler de hatrı sayılacak kadar var. Hayatın her yerindeler özellikle sosyal meyda da buna çokça rastlayabiliriz..
Teşekkür ederim canım bunu geç anlasam da bundan sonra güzel olsun her şeyTövbe estağfurullah, Allahım nelerle uğraşıyoruz yaa
Canım gözün aydın diyim Allah kurtarmış.
Ben sustum Allah vekilimdir..Ohh cok iyi olmus insallah yuzu gulmez hic. Hic dert etme guzel olmasan boyle egoist narsist ruh hastasi kolay kolay begenmezdi
Ayy inşallah canım. Valla bırak narsisti bundan sonra azcık ego görsen koşarak uzaklaş.Teşekkür ederim canım bunu geç anlasam da bundan sonra güzel olsun her şey
Harfi harfine hepsi..eksiği yok fazlası var..Narsist olduğuna dair kuvvetli şüphelerimin olduğu bir sevgilim oldu. Ve hatta nişanlimdi . Karşıdakini son özgüven damlası kalıncaya kadar sömüren, asla ve asla haksız olabileceğini düşünmeyen, size suçluluk/haksızlık psikolojisini dibine kadar yaşatan insanlar olurlar . Ve genelde pişmanlık duygusu hissetmezler .
He yaw he dedim, dalgalar maytaplar geçtim, zıtlaşa inatlaşa özgüvenine oynadım öyle baş ettim o gün bgndür yanıma Narsist in N siyle gelmedi azçık edep yahu aaaa hiç gelemem çok bilmiş çok konuşana.Hiç narsist bir tanıdığınız ya da sevgiliniz oldu mu? Verdiği hasarı nasıl atlattınız? Bu konudaki düşünceleriniz neler acaba?
Onlara aşık olmak hayatınızın en büyük hatası olur. Çünkü aşık ettikten sonra başlar eziyeti. Bir türlü yetemezsiniz ona sürekli suçlar . Hatalar yaptirir zamanla size. Yine suçlar. Ve kaybetmekten korkmazlar çünkü ozguvenleri daha iyisini bulacaklarina olan inançları tamdır . Benim yaşadıklarım ve gozlemlediklerim bunlar bu tarz insanlar için . Ha henüz atlatamadim ruhumda bıraktığı hasarları .Harfi harfine hepsi..eksiği yok fazlası var..
Empati kuramazlar..incittiğimde umursamazlar..dünya hep onların etrafında döner çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?