Hiç nedensiz mutsuz olabilir mi bir insan ?

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.265
5.185
398
Bugün tamda o durumdayim hayatim stabilken hersey iyi hosken neden ben gene dagildim bu kadar. Neden mutsuzum . Is hayatim mudurcugum haric iyi, ailemde herkes iyi cok sukur , sevgili deseniz o konuda orta sekerli ama neden durduk yere anksiyetem aziyor ben kalibima sigamiyorum. Oyle bir olay kotu haber durumuda yok. Bu durum sizdede oluyor mu nasil basediyorsunuz fikirlerinizi bekliyorum. Uzun zamandir bu kadar kaygili olmamistim. Kafayi yemek uzereyim...

Bende böyleyim. Hicbir sebep yokken üstelik. Nedenini bende bilmiyorum bence kötü uyanıyoruz sabahları ya da bir önceki gün kotu yiyecekler yiyoruz. Fark edemiyorum. Günüm günümü tutmuyor. Bunun kaygı oldugunu da hic düşünmemiştim. Doğru olabilir
Bakıyorum hersey iyi hoş ama ben mutsuz,gergin,sinirliyim. Konuyu takipteyim. Önerisi olanlar vardır inşallah.
Size de ne diyim. Gecmis olsun..

Cok tesekkur ederim. Sizinde ayni durumda olmaniza uzuldum. Umarim bu benim icin adet oncesi septomdur yoksa kaygiyla hic basedemiyorum.

Cok tesekkur ederim. Sizinde ayni durumda olmaniza uzuldum. Umarim bu benim icin adet oncesi septomdur yoksa kaygiyla hic basedemiyorum.
Inşallah öyledir. Doktora gitseniz,ilac vercek
Bence gerek yok. Uykusuz falan kalmiyorsunuz dimi bu yüzden? Genelde uykunun psikoloji üzerinde etkisi de vardır.

aaaa ben de bugün çok kötü hissediyordum ben de adet öncesi semptom olarak düşündüm, çok bunalıyorum daralıyorum kurtulmayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam. Nedenini bilemiyorum beni üzen şey ne illaki bir şeye bağlıyorum ama bağladığım şeyi unuttuğumda başka bir şey çıkıyor ama gene alakası olmuyor. Of ne yapsam bilmiyorum yaklaşık 4 aydır böyleyim sevgilim de durumuma üzülüyor benim de elimden bir şey gelmiyor

Bu konuyu siz açmasanız ben açacaktım çünkü artık nefes bile alamıyorum benim de ailem işim okulum sevgilim falan hepsi iyi ama neden böyleyiz? Nedenini öğrenirsem ilk işim bunun üstünde tez yazmak olacak eminim. Fakat arkadaş bana dış etkenlerden dolayı olduğunu söyledi gezegen hareketleri falan filan, umarım ondandır yoksa dayanılacak bir şey değil

Inşallah öyledir. Doktora gitseniz,ilac vercek
Bence gerek yok. Uykusuz falan kalmiyorsunuz dimi bu yüzden? Genelde uykunun psikoloji üzerinde etkisi de vardır.

Yok uyku duzenim normal genelde ogleden sonra oluyor. Sanki birine bisey olmusta sen hissediyirmussun gibi bir his lanet birsey kisacasi.

Bana yeni geldiler oncedende vardi ama hayatimi yoluna koyduktan sonra bittigini hissettim. Dunden beridir boyleyim ne yapacagimi sasirmis durumdayim otursam hungur hungur aglayacagim ama yok onuda yapamiyorum cunku bu defa uzerime gelecekler noluyor diye

Yaa dunden beri boyleyim cok olmadi ama uzin zamandir var bu kaygılı hallerim psikolog psikiyatri heryere gityim bulamadilar. Kendim cozdum derken basa donus beni bunaltan

oha çok aynıyız biliyor musun, ben de psikiyatriye gittim her şeye değer verme anlam duygu yükleme duygusuz bak dedi tabi demesi kolay ne zaman düzeldim desem bozuluyorum kısır döngü, bazen allah canımı alsa da kurtulsam diyorum o derece

Yoldas gel sarilalim bende ayniyim ne yapacagimi bilmiyorum. Bu defa kokten cozebiliriz umarim

Arkadaslar yediklerimiz ruh halimize sirayet ediyor. Her sey en once icten basliyor. Bir sivilce bile ciksa cildimizde yedigimiz yagli bir yiyecegi sebep tutarken ruh halimiz, hicbir seyden mutlu olamama hali de sagliksiz beslenmeyle dogru orantili. Bu yuzden daha dogal beslenip paketli gidalari hayatimizdan cikarmaliyiz.

Haklisin dogala yonelmek lazim. Beslenmeyle hersey alakali tesekkurler tavsiye icin

Hoşunuza gidecek aktiviteler yapın. Spora başlayın mesela seratonin hormonu salgılamanızı sağlar. İnsan boş kaldığında ve bir amacı olmadığında da bu tip düşüncelere dalıyor.

Hoşunuza gidecek aktiviteler yapın. Spora başlayın mesela seratonin hormonu salgılamanızı sağlar. İnsan boş kaldığında ve bir amacı olmadığında da bu tip düşüncelere dalıyor.

Haklisiniz platese basliyayim en azindan benim icin iyi olur hemde vucudum guzellesir

Insanoğlu çok değişik bir varlık. Hayatta kalabilmek için az miktarda strese ihtiyaç duyar. Her şey iyiyken stres yokken vücudumuz adrenalin salgısı yapmaz ve çalışması gereken organlar az çalışır. Kan dolaşımı yavaşlar. Yani her şeyin iyi olması vücut için kötüye işaret. Biz acıdan, mutsuzluktan beslenen canlılarız

Bir de işin manevi tarafı var. Maddiyat ile fazla maneviyat ile az ilgilenince dengesizlik olur, mutsuzluk olur. Onu da beslemek gerekir ki denge olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…