Insanoğlu çok değişik bir varlık. Hayatta kalabilmek için az miktarda strese ihtiyaç duyar. Her şey iyiyken stres yokken vücudumuz adrenalin salgısı yapmaz ve çalışması gereken organlar az çalışır. Kan dolaşımı yavaşlar. Yani her şeyin iyi olması vücut için kötüye işaret. Biz acıdan, mutsuzluktan beslenen canlılarız
Bir de işin manevi tarafı var. Maddiyat ile fazla maneviyat ile az ilgilenince dengesizlik olur, mutsuzluk olur. Onu da beslemek gerekir ki denge olsun.
Allah öyle yaratmış, ne desem kiCanim organlarim keske biyle yapmasalar ben enisteleriyle saglam kavga edip strese sokardim onlari boyle anksiyete seklinde gelmesinler lutfen bu defa kendimi deli gibi hissediyorum
Mutsuzluğun sebebi insanı mutsuz eden bir nedenin varlığı değil de insanı mutlu eden bir nedenin yokluğudur belki de.
Toplum olarak bu haldeyiz galiba.hayatımın bir bölümünü kaygı yüzünden kendime zehir ediyorum.hiçbir sorun yada olumsuzluk yokken bende bir panik falan..
Kendime bulduğum çözüm telkin ve örnekleme geçmiş kaygılarımdan sonu hayra eren güzel sonuçlanan örnekleri düşünüyorum.Diyorum boşa yapıyorsun bunu müsaade etme bu eziyete.Ciddi anlamda bunu yapıyoum.Sonra neşeli şarkılar imkan varsa açık havada yürüyüş,roman okuyorum ama ağır şeyler değilde keyifli içerikler.Bir süredir iyiyim.belki sizede faydası olur.
Kafanda mutlaka donup dolasan senin modunu degistiren birseyler vardir,yada bilinc altinda.Yok diyosan gunun hep ayni rutinde donuyorsa bu seni sıkmıs olabilir.Arada rutin disina cikmak insana gercekten iyi geliyor
Ben regl öncesi cok kötü oluyorum.Eskiden böyle degildi.Ama regl olunca geciyor.Umarim sizinki de böyle bir seydir.Cok tesekkur ederim. Sizinde ayni durumda olmaniza uzuldum. Umarim bu benim icin adet oncesi septomdur yoksa kaygiyla hic basedemiyorum.
Bende de oluyor suclu anksiyete hatta oyle hissettigim icin kendime kiziyorum hersey yolunda daha ne istiyosun diye hepimize oluyor yani gecer gecmezse psikayatris bana sorarsan sebeke sularina antidepresan atsalar hepimiz cok iyi.olcaz
UmarimBen regl öncesi cok kötü oluyorum.Eskiden böyle degildi.Ama regl olunca geciyor.Umarim sizinki de böyle bir seydir.
O zaman spor size yaramamış belki başka bi aktivite bulmak lazımben de ona güvenerek bi ara spora başladım 10 dk sonra kendimi hüngür hüngür ağlarken buldum
Bugün tamda o durumdayim hayatim stabilken hersey iyi hosken neden ben gene dagildim bu kadar. Neden mutsuzum . Is hayatim mudurcugum haric iyi, ailemde herkes iyi cok sukur , sevgili deseniz o konuda orta sekerli ama neden durduk yere anksiyetem aziyor ben kalibima sigamiyorum. Oyle bir olay kotu haber durumuda yok. Bu durum sizdede oluyor mu nasil basediyorsunuz fikirlerinizi bekliyorum. Uzun zamandir bu kadar kaygili olmamistim. Kafayi yemek uzereyim...
KesinlikleHaklisiniz platese basliyayim en azindan benim icin iyi olur hemde vucudum guzellesir
benim de öyle, tamamiyle resetlenmedi ama kötü olaylar hatalarım falan duruyor o daha yorucu benim için, mesela arkadaşım ya da sevgilim bi anımızdan bahsedince öyle bişi mi oldu diye suratlarına bön bön bakıyorum ah anam lahanamBeynim restlenmis gibi inanin suan eskiye dair birsey hatirlamiyorum. Boyle olsa bile sizce dunden beri bu durumu yasarmiydim bilemiyorum. Ama rutinimden cikacagim teaekkurler yorumuzun icin
Bende bugün nedensiz yere mutluydum herkese güldüm gülümsedim hatta bana deli bile dediler normalde cok asik süratliyim herkesi ve herseyi dert edinirim ama bugün saldım kendimiBugün tamda o durumdayim hayatim stabilken hersey iyi hosken neden ben gene dagildim bu kadar. Neden mutsuzum . Is hayatim mudurcugum haric iyi, ailemde herkes iyi cok sukur , sevgili deseniz o konuda orta sekerli ama neden durduk yere anksiyetem aziyor ben kalibima sigamiyorum. Oyle bir olay kotu haber durumuda yok. Bu durum sizdede oluyor mu nasil basediyorsunuz fikirlerinizi bekliyorum. Uzun zamandir bu kadar kaygili olmamistim. Kafayi yemek uzereyim...
ben lohusa iken böyle hissediyorum çok kötü oluyorum. kan değerlerinz iyimi?
birde barsaklar ne alemde?
vucudun ürettiği mutluluk hormonu az sslgılanınca oluyor böyle. sizi mutlu edecek birşeyler yapın. mesela bir yetimhaneye gidip çocuklara hediye alın veya yaşlılara huzur evlerine. insanı én iyi hidsettren duygulardan birkaçı :)
Bende bugün nedensiz yere mutluydum herkese güldüm gülümsedim hatta bana deli bile dediler normalde cok asik süratliyim herkesi ve herseyi dert edinirim ama bugün saldım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?