Hiç nedensiz mutsuz olabilir mi bir insan ?

Canim organlarim keske biyle yapmasalar ben enisteleriyle saglam kavga edip strese sokardim onlari boyle anksiyete seklinde gelmesinler lutfen bu defa kendimi deli gibi hissediyorum

Mutsuzluğun sebebi insanı mutsuz eden bir nedenin varlığı değil de insanı mutlu eden bir nedenin yokluğudur belki de.

Toplum olarak bu haldeyiz galiba.hayatımın bir bölümünü kaygı yüzünden kendime zehir ediyorum.hiçbir sorun yada olumsuzluk yokken bende bir panik falan..
Kendime bulduğum çözüm telkin ve örnekleme geçmiş kaygılarımdan sonu hayra eren güzel sonuçlanan örnekleri düşünüyorum.Diyorum boşa yapıyorsun bunu müsaade etme bu eziyete.Ciddi anlamda bunu yapıyoum.Sonra neşeli şarkılar imkan varsa açık havada yürüyüş,roman okuyorum ama ağır şeyler değilde keyifli içerikler.Bir süredir iyiyim.belki sizede faydası olur.

Kafanda mutlaka donup dolasan senin modunu degistiren birseyler vardir,yada bilinc altinda.Yok diyosan gunun hep ayni rutinde donuyorsa bu seni sıkmıs olabilir.Arada rutin disina cikmak insana gercekten iyi geliyor

Cok tesekkur ederim yorumunuz iyi geldi bu dedikletinizi deniyeyim. Hep basa sarmaktan yorgun dustum. Belki bu iyi gelir ama hafizam guclu degil artik gecmis restlendi ne iyi ne kotu suan hayatima giren insanlari bile hatirlamiyorum zihnim bos seylerle dolu o yuzden olumlu bir ornek hatirlamaya çabalarken kotu bir animi ortaya çıkara bilirim. Bu hep istedigim birsey degil acikcasi

Bende de oluyor suclu anksiyete hatta oyle hissettigim icin kendime kiziyorum hersey yolunda daha ne istiyosun diye hepimize oluyor yani gecer gecmezse psikayatris bana sorarsan sebeke sularina antidepresan atsalar hepimiz cok iyi.olcaz

Kafanda mutlaka donup dolasan senin modunu degistiren birseyler vardir,yada bilinc altinda.Yok diyosan gunun hep ayni rutinde donuyorsa bu seni sıkmıs olabilir.Arada rutin disina cikmak insana gercekten iyi geliyor

Beynim restlenmis gibi inanin suan eskiye dair birsey hatirlamiyorum. Boyle olsa bile sizce dunden beri bu durumu yasarmiydim bilemiyorum. Ama rutinimden cikacagim teaekkurler yorumuzun icin

Bende de oluyor suclu anksiyete hatta oyle hissettigim icin kendime kiziyorum hersey yolunda daha ne istiyosun diye hepimize oluyor yani gecer gecmezse psikayatris bana sorarsan sebeke sularina antidepresan atsalar hepimiz cok iyi.olcaz

Bende sucluyorum kendimi ama uzmanlara sesleniyorum birdan sebeke sularina antidepresan atiniz

ben lohusa iken böyle hissediyorum çok kötü oluyorum. kan değerlerinz iyimi?
birde barsaklar ne alemde?
vucudun ürettiği mutluluk hormonu az sslgılanınca oluyor böyle. sizi mutlu edecek birşeyler yapın. mesela bir yetimhaneye gidip çocuklara hediye alın veya yaşlılara huzur evlerine. insanı én iyi hidsettren duygulardan birkaçı :)

Beynim restlenmis gibi inanin suan eskiye dair birsey hatirlamiyorum. Boyle olsa bile sizce dunden beri bu durumu yasarmiydim bilemiyorum. Ama rutinimden cikacagim teaekkurler yorumuzun icin
benim de öyle, tamamiyle resetlenmedi ama kötü olaylar hatalarım falan duruyor o daha yorucu benim için, mesela arkadaşım ya da sevgilim bi anımızdan bahsedince öyle bişi mi oldu diye suratlarına bön bön bakıyorum ah anam lahanam

Bende bugün nedensiz yere mutluydum herkese güldüm gülümsedim hatta bana deli bile dediler normalde cok asik süratliyim herkesi ve herseyi dert edinirim ama bugün saldım kendimi

Kisura bakmayin ama kabizlik problemim var bagirsaklarda. Kan degerlerime en son 6 ay once baktirmistim. Tekrarlayim umarim gecici birseydir. Sizinde iyi olmaniza sevindim

Bende bugün nedensiz yere mutluydum herkese güldüm gülümsedim hatta bana deli bile dediler normalde cok asik süratliyim herkesi ve herseyi dert edinirim ama bugün saldım kendimi

Ya bu insanlara yaranilmaz ama ben boyle gulimsemeye devam edin litfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…