Hiç olmak

23 yaşındayım maddi olarak eh işte var gibi
Ben insanları izlediğimde insanların çocuklarını nasıl sahiplenip savunduğunu çocuklarında anne babalarina ne kadar güvenliğini yandığını görünce farkettim bazı şeyleri benim dayanacak kimsem yoktu cocukken
Kitabı temin edin, çözüm önerileri olarak devamı da var onu da okuyun. Kader olarak yalnız değilsiniz ülkemiz travmatik, ihmal edilmiş çocuk dolu malesef

Zaten hayatta değilim çok kez intihari denedim düşündüm çok yanlış kararlarda aldım gitme planlarında yaptım
Birilerinin bisryleri olmak değilde evimi hissetmek bu benim evim benim yaşamım demek isterdim ismim bile benim değil gibi
Misafir mi desem izleyicimi desem öyle bişeyim
Bı sorunum olduğunda hiç anne babam gelmedi yoklar sanki yetimim
Millete bakıyorum çocuklarını nasıl sahipleniyor çocukları annelerine nasıl güveniyor aslan gibi benim annem kim bana ne yapsada asla ne sahiplendi ne savundu bende sanırım ondan bu hisleri bilmiyorum yabancıyım ne kimseye guvenebildim nede kimse gözümün içine baktı
Sürekli öleceğimi hissediyorum bu yabancılık bu sahipsiz,ait hissetmeme öldürüyor beni
Yapmayın böyle şeyler . Daha çok gençsiniz . Kendınıze bi iş bulun bi hayat kurun , yeni başlangıçlar iyi gelebilir

Hayır hiç almadım kimsede al demedi
Aslında şoyle birilerinin biseyi olmak değil isteğim
Hani insan annem der babam der ben onu hissetmedim yetim gibi hissettim hep
Ne hicbirsey ne de bir aileye aidim
Aidiuet duygum yok
Aidiyet duygusu olmasa da olur.
Ama sizinki farklı bir durum. Muhtemelen sevgi ve değer görmemişsiniz kimseden. Öyle bir sorun var,uzman değilim ama bu benim fikrim. Geçmişle alakalı sıkıntılarınız var

Kendimi bildim bileli çocukluğumdan beri
Herseye yabancıyım annem sanki benim annem değil evim sanki benim değil ben misafirim aynadaki ben değilim ismim bile benim değil biri nare diyince 3 5 saniye şok yaşiyorum ben naremiyim diye aynaya saatlerce baksamda ben değilim
Elim ayağım bile benim değil sanki
Hicbirseyi sahiplenemedim bu hayatta kendimi,adımı,evimi bile
Annem babam el ben sanki yetimimde sadece onların yanında yaşiyorum
4 5 yaşindan beri yani kendimi bildim bileli
Bu hayatta kendime bile yabancıyım ne bir yere aidim ne birilerinin evladıyım ne bı adım var ne birilerinin kardeşiyim
Annem kızınca ben senin annenim vb diyince şok yaşiyorum resmen annemmi var benim
Eşyalarimi sahiplenemiyorum
Nare bu adamın kızı diyince şoka giriyorum babammı var
Çocukken de kuzenlerim arkadaşlarım anne babasına sarilirdi ben sanki yetimim annem yok gibi donuktum buz gibi
Sanki bu hayat bı film bende seyirci hiçim yani
Sizler belki birinin karısı birinin evladı birinin kardeşi birinin en sevdiği birinin annesisiniz
Bir evin sahibi hanımı bense hiçim
Bu hisler bende yok hicbirr zaman olmadı
Deprem oldu insanlar dışarı kaçrı ben yine izledim çünkü ben ben değilim ki neden kaçayim canımı bile sahiplenemedim hiç
Bi insan neden böyle olur neden koca hayatımda 1 an bile bir aidiyet hissetmedim
İşinin ehli bir uzmanla ilerleyin.

Kendimi bildim bileli çocukluğumdan beri
Herseye yabancıyım annem sanki benim annem değil evim sanki benim değil ben misafirim aynadaki ben değilim ismim bile benim değil biri nare diyince 3 5 saniye şok yaşiyorum ben naremiyim diye aynaya saatlerce baksamda ben değilim
Elim ayağım bile benim değil sanki
Hicbirseyi sahiplenemedim bu hayatta kendimi,adımı,evimi bile
Annem babam el ben sanki yetimimde sadece onların yanında yaşiyorum
4 5 yaşindan beri yani kendimi bildim bileli
Bu hayatta kendime bile yabancıyım ne bir yere aidim ne birilerinin evladıyım ne bı adım var ne birilerinin kardeşiyim
Annem kızınca ben senin annenim vb diyince şok yaşiyorum resmen annemmi var benim
Eşyalarimi sahiplenemiyorum
Nare bu adamın kızı diyince şoka giriyorum babammı var
Çocukken de kuzenlerim arkadaşlarım anne babasına sarilirdi ben sanki yetimim annem yok gibi donuktum buz gibi
Sanki bu hayat bı film bende seyirci hiçim yani
Sizler belki birinin karısı birinin evladı birinin kardeşi birinin en sevdiği birinin annesisiniz
Bir evin sahibi hanımı bense hiçim
Bu hisler bende yok hicbirr zaman olmadı
Deprem oldu insanlar dışarı kaçrı ben yine izledim çünkü ben ben değilim ki neden kaçayim canımı bile sahiplenemedim hiç
Bi insan neden böyle olur neden koca hayatımda 1 an bile bir aidiyet hissetmedim
Hissetmen için bazı şeyleri yaşaman gerekiyor. Aile evinde yaşıyorsun ve yaşın daha küçük. Düşüncelerin biraz ergence sanki. Bilemiyorum insan kendi kendini tedavi etmeli.

Çok boş bı yorum
İçimi bilmeden sorunuma böyle kesin yalan diyemezsin
Kesin yalan demedim. Bana öyle geldi dedim. Sonraki mesajlarınızda ailenizin sizi ihmal ettiğini yazmışsınız, bu anlattığınız şeylere sebep olabilir ama ilk mesajda sorun sadece sizde gibi konuşmuşsunuz. Durduk yere insan kendine öyle şeyler yakıştırmaz.

Back
X