Hiç olmayacak mı? Dertleşme

Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasin .canım iğne kullanmadinmi tüpe başlamadan önce.benim saglikli yumurta oluşmadıgi için igneye baslicaz kasımda hayırlisiyla.bide tüp bebek masrafı ne kadar canım.
yok iğnesiz yapıyoruz
natürel siklus
benimkiler iğne ile kalitesiz oldu hep
herkesin durumu farklı
bir önceki deneme bayağı geride kaldı
emin değilim
ama ilaçsız bi 5000 civarı birşey oluyordu
ilaçla 6000 civarı sanırım

yok iğnesiz yapıyoruz
natürel siklus
benimkiler iğne ile kalitesiz oldu hep
herkesin durumu farklı
bir önceki deneme bayağı geride kaldı
emin değilim
ama ilaçsız bi 5000 civarı birşey oluyordu
ilaçla 6000 civarı sanırım
anladım canım saolasın hakkına hayırlısı inş

Kızlar midem bulanıyor :KK43: Hele ki bişiler yersem daha çok bulanıyor çoook Kötü durum dayım offf:mad:

adet olabildin mi?
benim de şu an 5 dak dır midem bulanıyor
çok karıştırdım ve abarttım yerken sanırım
misafir vardı da hehe
Adetime 9 gün var... Ben hiç bişi yiyemiyorummm .... Yediğim an midem bulanıyor offf.... Aç Geziyorum 3 gündür....

Arkadaşlar merhaba,
ben de bu sabah ağlayarak döndüm yine doktordan :(
Önümüzdeki ay laparoskopi yapılacak bana ,Pko,luyum ve ilaçlatedaviye cevap vermedim.Yumurtam büyüdü ama iğneyle bile çatlamadı kistik bi yapı var maalesef .
1 senedir kaç kere tahlil kaç kere ultrason ne umutlar ne hayal kırıklıklarıı yaşadım :(:(
Düşünmemeye çalışsam da bu sizin de bildiğiniz gibi imkansız .
Allah Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin kısa sürede.

Arkadaşlar merhaba,
ben de bu sabah ağlayarak döndüm yine doktordan :KK43:
Önümüzdeki ay laparoskopi yapılacak bana ,Pko,luyum ve ilaçlatedaviye cevap vermedim.Yumurtam büyüdü ama iğneyle bile çatlamadı kistik bi yapı var maalesef .
1 senedir kaç kere tahlil kaç kere ultrason ne umutlar ne hayal kırıklıklarıı yaşadım :KK43::KK43:
Amin canımmm allah isteyen herkese nasip etsin... Bende Doktor dan Geldim arkadaşım için gittik ve hastanede bi Abla ile karşılaştık Hamile kalmış istemiyormuş,ablasına.yalvarıyormuş aldıralım diye.. Kadın da dayanamadı bizim yanımıza geldi SOHBET etmeye başladık... Abla; Kardeşim hamile ama bebeği istemiyor,aldıralım diye yalvarıyor üzülüyorum hamile kaldı diye Üzülüyor ağlıyor isteemiyor dedi.. Çok Üzüldüm Bebeği İstemiyen kadına Kendimi Anlattım Kadına.. Gidin hadi ağlatacaksınız beni..dedim Gittiler...Çok etkilendim bugün.. Düşündüm,durdum.. Allahımın da vardır bir bildiği... Bize Mesaj Veriyor ama Çözemiyoruz malesef.. İnşallah Rabbim Sanada Şifa verir...

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,
ben de bu sabah ağlayarak döndüm yine doktordan :(
1 senedir kaç kere tahlil kaç kere ultrason ne umutlar ne hayal kırıklıklarıı yaşadım :(:(
lütfen yılma
biliyorum kolay değil
ama bu yolda en gzl şekilde devam etmeye mecburuz
başka ne gelir elden
en kısa zamanda toparlanman dileğiyle

AKLIM DA DELI Sorular Evin İçinde Geziniyorum..:KK14:

Back
X