Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne olduda ümidini kaybettinArkadaşlar bu aya kadar hep ümitliydim. Hep olur diyordum. Ama ümidimi tamamen kaybettim. Belki benden uzun süre bunun için uğraşanlar var ama sizlerden destek bekliyorum. Ümitsizlikten nasıl çıkıyorsunuz?
Aslında kendimle kaldığımda bir sorun yok ama insanların tepkileri ve söyledikleri gerçekten yoruyor.ne olduda ümidini kaybettin
Bugün tam 8 ay olduNe kadar zamandır deniyorsun canım
İşte bu hikayeler insanı ferahlatıyor çok sağol canım ya.. Bunları duymak kendime getiriyor beni. Çok sevindim hamileliğine yaa darısı başımacnm sakın ümidini kaybetme moral çok önemli inan bir hafta önce ben hiç anne olamıycam diye göz yaşı döküyordum geçen hafta hamile olduğumu öğrendim hem polikistik over hastasıyım hem de tüplerim tıkalıymış doktor tüp bebek yapın dedi şansınız düşük dedi tüp bebek merkezinden randevu aldık adet olunca gel dediler adet olamadım test yaptırdım hamileyim tüplerimden biri rahim filmi çekerken açılmış hala şoktayım darısı başına inş
Haklısın ama insan bazen dertleşmeler birilerini arıyor ve bu derdi bilmeyen anlamıyor, ancak yaşayan bilir.bizlerde anne oluruz umarım cnm
Rab'den ümit kesilmez kiii ..![]()
haklısın cnm gercekten yasamayan anlamıyoHaklısın ama insan bazen dertleşmeler birilerini arıyor ve bu derdi bilmeyen anlamıyor, ancak yaşayan bilir.
Gittim başta rutin kontroller içindi sonrasında hem bana hem eşime bakıldı sorun çıkmadı. Ovulasyon testiye denedik önce olmadı sonra geçen ay klomen ve çatlama iğnesi denedik herşey çok yolundaydı doktor bu sefer olur dedi ama olmadı. Bu ay tekrar klomen deniyoruz. Daha ilaç içiyorum iğneyi vurulmadım ama olmayacak gibi geliyor.Benim nerdeyse 2 yıl olacak maalesef olmadı. Doktora gittin mi
Burada en azından aynı şeyleri yaşayanlar var, zaten beni yıpratan anlayışsızlık.haklısın cnm gercekten yasamayan anlamıyo![]()
insanlar bizim ne yaşadığımızı bilmeden lafın nereye gittiğini düşünmeden saçma sapan konuşuyolar bizim elimizde değilki o bebeği yapmakAslında kendimle kaldığımda bir sorun yok ama insanların tepkileri ve söyledikleri gerçekten yoruyor.
Evet ya işte bunu ancak yaşayan anlar dediğimde bu halimden bir siz anlıyorsunuz. Insan artık sussunlar diye de istiyor çocuğu.insanlar bizim ne yaşadığımızı bilmeden lafın nereye gittiğini düşünmeden saçma sapan konuşuyolar bizim elimizde değilki o bebeği yapmak
ama bu gereksiz hadsiz insanlar yüzündende ümitsizliğe kapılma
Arkadaşlar bu aya kadar hep ümitliydim. Hep olur diyordum. Ama ümidimi tamamen kaybettim. Belki benden uzun süre bunun için uğraşanlar var ama sizlerden destek bekliyorum. Ümitsizlikten nasıl çıkıyorsunuz?
Evet ya işte bunu ancak yaşayan anlar dediğimde bu halimden bir siz anlıyorsunuz. Insan artık sussunlar diye de istiyor çocuğu.insanlar bizim ne yaşadığımızı bilmeden lafın nereye gittiğini düşünmeden saçma sapan konuşuyolar bizim elimizde değilki o bebeği yapmak
ama bu gereksiz hadsiz insanlar yüzündende ümitsizliğe kapılma
Aynen öyle keşke insanlarımız daha anlayışlı olsa;(benim de tam 3 sene 3 ay oldu olmayalı...bazen çok yakında olcak gibi geliyor bazen ise 7. veya 10. senemde gelcek gibi geliyor...bazen içim pozitif ve heycan dolu bazen ise çaresiz yılmış ümitsiz...bu iniş çıkışlar çok normal ve ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef....burda bunu herkes onaylayacaktır....
kolay bir imtihan değil bence hele hele çocukları bu kadar seven ve değer veren bir ülkede, bir toplumda bu dertle yaşamak çok zor bence
bir de etrafında bu sorunla hiç karşılaşmamış insanlar varsa bir de üstüne cahilse bir de üstüne 'dünyayı ben yarattım' (haşa) düşüncesiyle geziyorsa
eyvah eyvah...al sana ağızlara malzeme...
o anlayışsız insanlar kim? eğer çok yakın aileden değilse mesafe koy olduğu kadar. ben öyle yaptım kafam daha rahat.Aynen öyle keşke insanlarımız daha anlayışlı olsa;(