Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun canım yaa iğne tedavisinde geçte olsa bğyür belki.Kızlar Doktordan geldim bende gelişme yokk salı bidahagidicem Artık İğne tedavisine gecicem
Evet bende böyle düşünüyorum artık. İşte bu seferde olmazsa hamilelik son çare onu deneyeceğim, ümidim olmasa da bir yanım olsa da keşke gerek kalmasa diyor.bebeğimize bi adım daha yaklaştığımızı düşünyrm bn rahim filmine tam hazırladım kendimi cnm salı günü gelse çekilse ve dr. açık dese yada kapalıysa açıldı dese,sonrada bebeğim gelseeeebi çırpıda çektirmemiz lazım gebelik şansı da artıyormuş heeemm
İnşallah cnm hayirlisi olsun bende ayni durumdaydim benimde bat 7 eylül insallah allah dualarimizi kabul eder:)kızlar hsg den korkmayın çok basit bi işlem bakın ben 10 aydır denıyorum oolmuyo ki hsg de tüplerımın tıkalı oldığını öğrendım sağ tüpüm açıldı bu ay beklemedeyım bat:3 eylül inş adet olmam
İnşallah hamile kalırsınız kızlar :)Merhaba Kızlar bende haziranda hsg filmi çektim gerçekten korkulacak hiç bir yanı yok benimde bat 29 ağustos son 7 gün beklemedeyim bu ay hiç ilaç kullanmadım daha önce 2 kez klomen+ovitrelle denedik olmadı malesef
ben de istiyorummmmmmmmÂmin yaa âmin. Öyle çok istiyorum ki hep beraber hamileler topiğnde gitmeyi![]()
dr. eve geldim şimdi salı günü çektircem filmi...uzun uzun bu dedğini düşndm sorunun ne olduğunu bulcaz ve inşallah bebeğim gelecek biraz naz yapıyor bize onu daha özlemle beklememizi istiyor cnm böle dşndm kız kardeşim daha çk sevdircek abla bak diyo...çektirip rahatlıycam inşallah cnm saol yaa...Rabbim büyük ol der oluverir.....tüplerin açılması için ne yapılcak sana tedavi fln
valla ben tam hatırlayamadım şimdi ama bir yasak konulmuş olsaydı kesin hatırlardımpeki cnm bu filmden snra ilşkinn olmadığını duyduım 1 ay bi arkadştan ,bn çörekotu bal tarçın kürüne başladım dün..eğer ilşki olmıycksa yapmama gerek yok dr. bişe y demedi sennn bilgin varmı
sanırım doktordan doktora değişiyor doktora ve orda çektiren bayanlara sor bencepeki cnm bu filmden snra ilşkinn olmadığını duyduım 1 ay bi arkadştan ,bn çörekotu bal tarçın kürüne başladım dün..eğer ilşki olmıycksa yapmama gerek yok dr. bişe y demedi sennn bilgin varmı
Rabbim hepimize sabır bu imtihanı kazanmayı ve hayırlı evlatları nasip etsin inşallah cnm
ablam tam 6 sene tedavi oldu ve şimdi 4 tane canavarı var.ümidinizi kaybetmeyin Allah duaları yanıtsız bırakmaz
İnşallah hamile kalırsınız kızlar :)
Bence bu ay hamile kalıp gideceğiz buralardanamin sağolun arkadaşlar ümit oluyorsunuz
Ayyy insallah buyuk heyecan ve umutla bekliyoruz da günler geçmek bilmiyor :)Bence bu ay hamile kalıp gideceğiz buralardan![]()
saol canım bnde öle yapmayı dşnyrm dr bişi demezsevalla ben tam hatırlayamadım şimdi ama bir yasak konulmuş olsaydı kesin hatırlardım
hafif kanamam ve adet sancım olmuştu onlar geçtiğinde o ayı değerlendirmiştim diye hatırlıyorum
hıımmm inşallah hamiş kalırsıınnnbenim için tüp açma tedavisi yok, bir taraf nerdeyse komple ve çok tıkalı, eğer ameliyat olursa zedeleme tehlikesi olur ve alınması gerekeblir dediler neyse ki diğer tüpün açık dediler ona yoğunlaştılar...
hakkımızda hayırlısı olsun cnm öyle dua edelim biz bilemeyiz ne zamn hayırlı olduğunuEvet bende böyle düşünüyorum artık. İşte bu seferde olmazsa hamilelik son çare onu deneyeceğim, ümidim olmasa da bir yanım olsa da keşke gerek kalmasa diyor.
Canm sadece iki gun kanaman oluyo ertesi gun dus aliyosun sonra serbest bende haziranda cektirdim bi sorun cikmadi ins sendede olmazsaol canım bnde öle yapmayı dşnyrm dr bişi demezse