Hiç olmayacak mı? Dertleşme

hadi bakalım hayırlısıyla atlatırsın inş
bebeğime bir adım daha yaklaşıyorum diye düşün
hsg den hemen sonra hamile kalırsın inş
Çok sağol canımcım. Bende öyle avutuyorum kendimi. Bakalım ümidim yok artık aşılama bekliyorum artık Allah nasib eder umarım.

aaaaaaaaaaaaaa heycanlandım okuyuncaaaaa

bence de test yaptır hemen...durum nedir?

merakta bırakma...

inatla test yapmıyorum ama hala hasta olmadım en son 1 eylül de yapmıstım cıkmadı. sanırım yine düzensiz adetler beni bekliyo. ama bugun inanılmaz kasık ağrılarım var yürürken bile feci agrıyo saldım gitti valla olsaydı çıkardı herhalde.

inatla test yapmıyorum ama hala hasta olmadım en son 1 eylül de yapmıstım cıkmadı. sanırım yine düzensiz adetler beni bekliyo. ama bugun inanılmaz kasık ağrılarım var yürürken bile feci agrıyo saldım gitti valla olsaydı çıkardı herhalde.
boşver hayatın akışına bırak kendini
soğan kaynat iç hem içini temizler hem de adetini getirir
bu ayı kendine ayır
yapmak istediğin zevk aldığın şeyleri yap
sadece eğlen hayatın tadını çıkar :)

boşver hayatın akışına bırak kendini
soğan kaynat iç hem içini temizler hem de adetini getirir
bu ayı kendine ayır
yapmak istediğin zevk aldığın şeyleri yap
sadece eğlen hayatın tadını çıkar :)

bende ülser ve gastrit var cnm sogan içemiyorummm malesefff ama yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum emin olu tarlusala başlıcam bu ay film çekilmek istiyorum hayırlısı bakalım yarn göreceğiz;)

hanımlar kendinizi rahat bırakın ben o kadar çok stres olmuştum ki hiç gecikmeyen adetlerim gecikmişti ne eşimde ne de bende bi sıkıntı yoktu ama olmuyordu demekki zamanı vardı bütün araştırmalarınızı yapın tahliller vs..sonrasını Allaha bırakın kendinizi kasmayın bu ay olmadı diğer ay diye diye hem siz sıkıntıya girersiniz hemde herşeyden çabuk etkilenen hormonlar...
zamanı vardır deyin inanın stres bu işin en büyük engeli
rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inş

aynen çaresiz olunca saçma sapan şeyler düşünmeye başlıyorsun bu yazdıklarını zamanında ben de düşünmedim değil
mesela bu hamile kalamama durumunda tamamen kendimi suçlu görüyorum artık
yeni evlendiğimde ilk yıl kesinlikle bebek istememiştim çünkü bu esnada tanımadığım şehri ve çevremi tanımak istemiştim
çalışmak istemiştim ve bunu da herkese söylemiştim
aceba bu söylediklerime omuzdaki melekler amin deyip dua yerine mi geçti aceba?
maradespina sen istemedin şansını kaybettin
şimdi de olsun diye çabala da gör gibisinden mi oldu aceba?? :KK43:(

Merhaba arkadaşım bende uzun zamandır takip ediyorum ama yazmak bu güne nasipmiş.aynı şeyleri bende düşünmüyo değilim ilk yıl bende bu sene geçsin tadını çıkartıyım,en azından bir sene daha tatile gidelim demiştim acaba öle mi oldu :(

KIZLAR selamün aleyküm. meryem suresini bi dinleyin mealini netten ...bn şimdye kadar okuyordum ama anlamını bilemeden ...çok etkilendim ,Rabbim ol derse olur bizim limzden ne gelir.. şu ayet aklımdan çıkmıyor tam olarak yanlış biliyor olabilrim ama anlamı şuydu : MUTLAK ÇOCUĞUM OLSUN YA DA OLACAK DİYENLERİN HESAP GÜNÜ DE YAKINDIR diyor sadece dua edebiliriz Rabbi me ve bu imtihanı sabırla güNAHA girmeden geçeriz hayırlısıyla inşallah :KK68:

KIZLAR selamün aleyküm. meryem suresini bi dinleyin mealini netten ...bn şimdye kadar okuyordum ama anlamını bilemeden ...çok etkilendim ,Rabbim ol derse olur bizim limzden ne gelir.. şu ayet aklımdan çıkmıyor tam olarak yanlış biliyor olabilrim ama anlamı şuydu : MUTLAK ÇOCUĞUM OLSUN YA DA OLACAK DİYENLERİN HESAP GÜNÜ DE YAKINDIR diyor sadece dua edebiliriz Rabbi me ve bu imtihanı sabırla güNAHA girmeden geçeriz hayırlısıyla inşallah :KK68:

inşallah bu imtihandan hayırlısıyla geçenlerden eylesin Allahım
bazen isyana girip, bu imtihanı taşıyamamaktan,
artık dayanamamaktan korkuyorum...
belki de çoktan istemeyerek, bir kelime ile, bir söz ile girdik isyana ama haberimiz yok :(
Allahım affetsin...

Merhaba arkadaşım bende uzun zamandır takip ediyorum ama yazmak bu güne nasipmiş.aynı şeyleri bende düşünmüyo değilim ilk yıl bende bu sene geçsin tadını çıkartıyım,en azından bir sene daha tatile gidelim demiştim acaba öle mi oldu :(
ben de bilemiyorum arkadaşım :(
hakkımızda her zaman hayırlısı olsun
bu arada hoşgeldin :)

Slm kızlar hepinizde biraz biraz kendimi gördüm 2011,yılında evlendim bi 6 ay falan korundum sonra istedik tabi sanki hemen olacakmış gibi sene 2014 hala olacak hayırlısı 2 defa klomen ve ıgne tadavisi gördüm sonra hiç bi sorun yokk tu Allah'a şükür ama bide HSG çektirdim Mayıs'ta sol tüp tıkalı ve rahmim Y şeklinde doğuştan gelen anormallik ikiside gebe kalmaya engelmiş Ekim'de ameliyat olcam rahmın ortasındaki perde açılacak tüpler de inşallah acilcak nasip herşey, bu mübarek gün Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Back
X