- 29 Ocak 2013
- 5.823
- 22.624
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ameliyatın sonucunda inşallah hemen alırsın bebeğini kucağına. Çok zor süreçler bizi ancak biz anlarız. Sen en azından sorunu bulmuşsun, bu bile o kadar önemliki.Slm kızlar hepinizde biraz biraz kendimi gördüm 2011,yılında evlendim bi 6 ay falan korundum sonra istedik tabi sanki hemen olacakmış gibi sene 2014 hala olacak hayırlısı 2 defa klomen ve ıgne tadavisi gördüm sonra hiç bi sorun yokk tu Allah'a şükür ama bide HSG çektirdim Mayıs'ta sol tüp tıkalı ve rahmim Y şeklinde doğuştan gelen anormallik ikiside gebe kalmaya engelmiş Ekim'de ameliyat olcam rahmın ortasındaki perde açılacak tüpler de inşallah acilcak nasip herşey, bu mübarek gün Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Bu his işte insanı o kadar fazla yoruyor kibizde uc senedir bekliyoruzartik hamile kalmak cocuk sahibi olmak bana okdaaaar uzak geliyoki anlatamam sanki hic cocugum olmicakmis bana kimse annem demicekmis gibi gelio
![]()
Benimde en sinir oldugum şey o her gören soruyo hamilemisin bebek varmı doktora gidiyomusunuz neden olmuyo herkese açıklarken moralim bozuluyo bişeyde diyemiyorum kalpleri kırılcak diye kafaya takmamak elde deil canım ama sabretmemiz lazım...Aslında kendimle kaldığımda bir sorun yok ama insanların tepkileri ve söyledikleri gerçekten yoruyor.
İnşallah cnm inşallah hepberaber Allah'ın izniyle ameliyat tan sonrada yazarım gelişmeleri dua edinAmeliyatın sonucunda inşallah hemen alırsın bebeğini kucağına. Çok zor süreçler bizi ancak biz anlarız. Sen en azından sorunu bulmuşsun, bu bile o kadar önemliki.
Dua tek çaremiz.
bana 14 yıldır soruyorlar...ben artık kalp kırmaya başladım malesefBenimde en sinir oldugum şey o her gören soruyo hamilemisin bebek varmı doktora gidiyomusunuz neden olmuyo herkese açıklarken moralim bozuluyo bişeyde diyemiyorum kalpleri kırılcak diye kafaya takmamak elde deil canım ama sabretmemiz lazım...
Cnm 14 yıldırda sorulurmu insanla dalga geçergibi sanki geç bile kalmişsın kalp kırmaya Allah akıl fikir versinbana 14 yıldır soruyorlar...ben artık kalp kırmaya başladım malesef![]()
insanlar zevk alıyor galıba....Cnm 14 yıldırda sorulurmu insanla dalga geçergibi sanki geç bile kalmişsın kalp kırmaya Allah akıl fikir versin
Slm kızlar hepinizde biraz biraz kendimi gördüm 2011,yılında evlendim bi 6 ay falan korundum sonra istedik tabi sanki hemen olacakmış gibi sene 2014 hala olacak hayırlısı 2 defa klomen ve ıgne tadavisi gördüm sonra hiç bi sorun yokk tu Allah'a şükür ama bide HSG çektirdim Mayıs'ta sol tüp tıkalı ve rahmim Y şeklinde doğuştan gelen anormallik ikiside gebe kalmaya engelmiş Ekim'de ameliyat olcam rahmın ortasındaki perde açılacak tüpler de inşallah acilcak nasip herşey, bu mübarek gün Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
yuh yabana 14 yıldır soruyorlar...ben artık kalp kırmaya başladım malesef![]()
İnşallah MAradespina hele senin yazdıkarın tam beni anlatıyor şimdi ameliyat günümü iple çekiyorum hayırlısı inşallah ben yumurtlama günümü anlıyorum hep sol tarafım ağrıyor bilmiyorum yabenim de sol tüpüm tıkalı ve rahim ağzında polipim vardı
polip kürtaj ile alındıktan sonra kimyasal gebelikte olsa hamile kalmıştım...
ablama da sende endometriozis var denildi
ameliyat ile yumurtalık ve rahimi temizlenince hamile kalmıştı 2 numaraya
hatta bir sonraki çocuk için yine gel temizleyelim yoksa hamile kalamazsın demişlerdi
ama 3 numara kendiliğinden olmuştu
yani üzülme o ameliyattan sonra hamile kalma şansın Allahın izniyle
bayağı artacak diye düşünüyorum...öyle doğdu içime![]()
Ablanız ameliyattan nekadar süre sonra hamile kalmıştıbenim de sol tüpüm tıkalı ve rahim ağzında polipim vardı
polip kürtaj ile alındıktan sonra kimyasal gebelikte olsa hamile kalmıştım...
ablama da sende endometriozis var denildi
ameliyat ile yumurtalık ve rahimi temizlenince hamile kalmıştı 2 numaraya
hatta bir sonraki çocuk için yine gel temizleyelim yoksa hamile kalamazsın demişlerdi
ama 3 numara kendiliğinden olmuştu
yani üzülme o ameliyattan sonra hamile kalma şansın Allahın izniyle
bayağı artacak diye düşünüyorum...öyle doğdu içime![]()
1 ay sonra kalmıştıAblanız ameliyattan nekadar süre sonra hamile kalmıştı![]()
cnm sakın ümidini kaybetme moral çok önemli inan bir hafta önce ben hiç anne olamıycam diye göz yaşı döküyordum geçen hafta hamile olduğumu öğrendim hem polikistik over hastasıyım hem de tüplerim tıkalıymış doktor tüp bebek yapın dedi şansınız düşük dedi tüp bebek merkezinden randevu aldık adet olunca gel dediler adet olamadım test yaptırdım hamileyim tüplerimden biri rahim filmi çekerken açılmış hala şoktayım darısı başına inş
doğru söylüyorsun canım herşeyin bir zamanı var demekki ben 1 yıl bekledim umutsuzluğa düştüğüm son noktaydı allah daha uzun süre bekleyen herkese sabır versin teste gideceğim gün gece son bir kez daha dua ettim son şansımdı bikaç gün içinde tüp bebek merkezine gidecektik allahım nolur gitmeyim bana bi bebek ver diye sabaha kadar çok yalvardım dileğim kabul oldu isteyen herkes için dua ediyorum sizde en kısa zamanda bebeklerinize kavuşunçok sanslısın canım işte herseyin zamanı var hepimizin bebeginin gelmesi için dogru zaman beklemesi gereken bi sure var sen farkında olmadan o sureyı gecmıssın bebegin karnında inş tez zamanda bizde beklememiz gereken sureyi bitiririz
doğru söylüyorsun canım herşeyin bir zamanı var demekki ben 1 yıl bekledim umutsuzluğa düştüğüm son noktaydı allah daha uzun süre bekleyen herkese sabır versin teste gideceğim gün gece son bir kez daha dua ettim son şansımdı bikaç gün içinde tüp bebek merkezine gidecektik allahım nolur gitmeyim bana bi bebek ver diye sabaha kadar çok yalvardım dileğim kabul oldu isteyen herkes için dua ediyorum sizde en kısa zamanda bebeklerinize kavuşun