Hiç Olmayacak mi ?

cesursincap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
1.079
644
123
47
Bu ay da böyle geçti. Tüp bebekten önceki son sansimdi. Artık önümüzdeki ay tüp bebek sureci başlayacak. Eşimin rahatligiysa beni delirtecek. Yumurtlama dönemini ben takip ediyorum herşeyi ben ayarlamaya çalışıyorum ama yok bir türlü denk gelmiyor. Yumurtlama gunlerimde ya kavga ederiz ya misafir gelir ya biz gideriz. Hep bir terslik olur. Ben artık ümidimi kaybettim. Sanırım hiç çocuğum olmayacak.

Bu ay da böyle geçti. Tüp bebekten önceki son sansimdi. Artık önümüzdeki ay tüp bebek sureci başlayacak. Eşimin rahatligiysa beni delirtecek. Yumurtlama dönemini ben takip ediyorum herşeyi ben ayarlamaya çalışıyorum ama yok bir türlü denk gelmiyor. Yumurtlama gunlerimde ya kavga ederiz ya misafir gelir ya biz gideriz. Hep bir terslik olur. Ben artık ümidimi kaybettim. Sanırım hiç çocuğum olmayacak.
Umudunuzu kaybetmeyin rabbim hayırlısı ile verir evlat..o günlerde birinin gelmesi bu yere gitmeniz tamamen talihsizlik gittiğiniz yerde kalmiyorsaniz gece sizin sonuçta stres yapmayın gelenlerde kalmiyorsa yine sıkıntı etmeyin

tüp bebek yaptıracağına göre bayadır olmuyor sanırım çocuğunuz

Bu kadar stress yapma.erkekler hep boyle dogalari bu onlarin kafana takma.tabikide olucak bebeyin sadece sabirli ol ve umutla bekle her seyin zamani var.merak etme

Birincisi sakın kocana kızma çünkü genelde erkekler öyle.benim kocamda yumurtlama günü illa bişey çıkarırdı.herşeyle ben mücadele ettim ama full dikkat edebildiğimiz aylardada olmadı.6nisana tüp bebek randevusu aldım(şubat ayında)bide benim tek tüpüm var biri yok.sonra ne mi oldu?hamileyim.Rabbim hiç düşünmediğim anda verdi meleğimi ya da Rabbim bana boşuna plan yapma tüp bebek falan ,ben istersem veririm demek istedi.senin tüp bebek mi olur bilmem ama Allahtan hep hayırlısını iste herzaman.hem tüp bebek süreçleri eskisi gibi zor deil artık.senin için dua edicem Allahım tez zamanda selamete erdirsin seni
NOT: iki bebek kaybım var.biri 8 haftalık kalbi durdu ikinci dış gebelik tüpüm alındı.senin gibi çok isyan ettiğim zamanlar oldu ama asla pes etmedim sende etmeyeceksin

Allah ol derse olur, tez zamanda kavusursun bebegine insallah. Bak benim kucuk oglumda da şöyle bir sey oldu. Esim nobetciydi sık sık,bir gun evde bir gun nobette bir gun evde bir gun nobette..seklinde. yumurtlama gunu olmasi muhtemel uc gunden ikisinde nobetciydi yani.. ucuncu gun de ise yorgunluktan erkenden uyudu kaldi. Sinirden kuplere bindimm, basini iyi agrittim ama sonradan.. ama işte kismette varmış, muhtemel üç gunu de kacirmamiza ragmen oluverdi. Umutsuzluga düşme lutfen..

Umudunuzu kaybetmeyin rabbim hayırlısı ile verir evlat..o günlerde birinin gelmesi bu yere gitmeniz tamamen talihsizlik gittiğiniz yerde kalmiyorsaniz gece sizin sonuçta stres yapmayın gelenlerde kalmiyorsa yine sıkıntı etmeyin

Evimize dönüyoruz ama benim moralim bozuluyor. Neden özel günümüzde kabul ediyorsun misafir gelmesini ya da gitmeyi diye kavga ediyorum elimde olmadan.

Evimize dönüyoruz ama benim moralim bozuluyor. Neden özel günümüzde kabul ediyorsun misafir gelmesini ya da gitmeyi diye kavga ediyorum elimde olmadan.
Kavga konusunda sizden beterim o yuzden etmeyin diye tavsiye veremeyecgim çünkü bende kendime hakim olamiyrm..ama bakın gittik ettik diye konusmaktansa yatak odasına geçin...biz cicuk için uğraşmıyoruz ama eğer istiyorsak gezmeyede gitsek biri de gelse bizi hiç engellemiyor

3 yıl uzun bir süre
yani misafir geldi, eşimle aram bızuktu vs gibi nedenler bu süre zarfı için geçerli deği
mutlaka denk geldiği olmuştur
bir sorununuz var mı peki?

3 gebelik kaybim var neden bulunamadı. Önümüzdeki ay tüp bebek denemesi yapacağız. Hayırlısı bakalım.

Yazdıklarınıza bakarak söylüyorum çocuk yapmak için biraz olgunlaşmayi bekleyin

Erkeklerin geneli böyle
Benim eşimde sorar son adet tatihimi bilir ama çalışma yapalım der
Yorgunluk vs bizde de agır basıyor
Ben de gtim keçiboynuzu aldım kür yapıyorım
Folik asit aldım
Eşime evicap aldım
Ovülasyon testi aldım
Erkekler sanırım bizim kadar ince düşünemiyor

stres tub bebek srasinda hic iyi deyil.moralini bozma,sabret,bol dua et.Rabim hayirli evlatlar verir insallah.

Back
X